Friday, 22 Jun 18, 17.22.24

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicaţii cu produse petroliere la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii cu produse petroliere la câini
Intoxicaţii cu produse petroliere la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.49.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Petrol toxicoza de hidrocarburi la câini
Hidrocarburi din petrol toxicoza este o reacţie severă şi boală asemănătoare, care apare atunci cand un caine este expus la produse petroliere rafinate din petrol, sau produse ingera de acest tip.
Produse petroliere care otravă de obicei animale mici sunt combustibili, solvenţi, lubrifianţi, şi ceară, precum şi unele pesticide şi vopsele, care au o bază de petrol. Produse petroliere cum ar fi benzen şi terebentină sunt mult mai susceptibile de a fi inhalat în plămâni, cauzând chimice pneumopatie, o condiţie pune viaţa în pericol în care produsul petrolier se raspandeste pe toata suprafata a plamanilor, care cauzeaza inflamatie. Produsele care au un aromatice, inel-ca structura chimica, cum ar fi benzen, sunt cel mai probabil de a provoca toxicitate sistemică (pe tot corpul).
Punerea produse petroliere cum ar fi benzina sau kerosenul pe pielea lui un caine, sau aproape de gura lui, va otravă. Cainii sunt, uneori, expuşi la aceste produse prin expunerea la scurgeri accidentale, şi, uneori, oamenii vor pune benzina, sau alţi solvenţi, pe un câine pentru a elimina ceva care a ajuns pe piele sau păr, cum ar fi vopsele şi alte substanţe lipicioase.
Nu provocaţi voma cu acest tip de intoxicaţie, ca substanţă poate face mai mult rău vine înapoi prin esofag decât a făcut-o merge în jos. Sau, cainele ar putea respira o parte din toxina în plămâni sale, cauzează pneumonia de aspiraţie.
Pisicile sunt, de asemenea, sensibile la petrol hidrocarburi toxicoza. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Pet miroase ca un produs petrolier
Febră
Vărsături
Diaree
Ameţeală
Confuzie
Depresiune
Dificultăţi de respiraţie (eu, sufocant, tuse, gagging)
Durere abdominală
Albastru-violet de culoarea pielii / gume
Salivaţie excesivă
Pawing la bot
Champing fălcile
Head-agitare
Instabilitatea / probleme de mers pe jos (ataxie)
Tremuraturi si convulsii (rar)
Bătăi neregulate ale inimii
Respirator arestare
Pierderea cunoştinţei / comatose
Pierdere a tuturor funcţiilor organismului
Cauze
Inhalare, ingerare, contact direct cu hidrocarburi, petrol: benzină, benzenes, petrol lampant, diluant, ulei de in, şi terebentină (ultimele două nu sunt hidrocarburi, dar efectul toxic asupra organismului este foarte asemănătoare)
Toxicitatea poate rezulta din înghiţire hidrocarburi, petrol, având în hidrocarburi, petrol pe piele, având în hidrocarburi petroliere în blană, sau de la fum de respiraţie din hidrocarburi petroliere
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt afectate de toxina, precum şi pentru a putea exclude alte toxicităţi, cum ar fi etilen glicol sau de expunerea la medicamente. Dacă poate lua un eşantion de voma cainelui la medicul veterinar, tratamentul poate fi, eventual, administrat cu urgenţa mai multe.
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un electrolit panou. Medicul veterinar va testa conţinutul voma sau de stomac pentru petroliere distilate. Unele animale dezvolta pneumonie de aspiraţie de la inhalarea de un produs petrolier. Medicul veterinar va lua imagini de raze X de la piept pentru a cauta dovezi ale inflamaţiei şi pneumonie, astfel încât să poată fi tratat imediat.
Tratament
Medicul veterinar va da cărbune câinele activat pentru a decontamina şi neutraliza toxina. Daca cainele tau ingerat produse petroliere recent, lavaj gastric (spălare) va fi, de asemenea, efectuate. Cauzarea câinele să vomite de obicei nu este înţelept în aceste condiţii, ca cainele poate contracta pneumonie de aspiraţie, un efect secundar potenţial şi foarte grave de vărsături.
În toate cazurile de ingestie necomplicate de hidrocarburi din petrol (eu, nu sunt contaminate cu alte câteva, mai toxice substanţe), Scopul principal este de a reduce la minimum riscul de aspirare în plămâni cainelui. Veterinarul tau poate da tratamentului dumneavoastră oxigen câine, în funcţie de starea de sănătate a plămânilor sale atunci când aceasta ajunge la spital veterinar. Daca cainele tau a avut hidrocarburi, petrol pe pielea sau blana, acesta va fi scăldat la spital, având în vedere şi, eventual, antibiotice topice pentru a preveni infectia a pielii din cauza iritaţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii cu produse petroliere la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates