Tuesday, 19 Jun 18, 08.48.55

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pneumonie eozinofilică la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie eozinofilică la câini
Pneumonie eozinofilică la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.56.01 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pneumonie eozinofilică la câini
Pneumonie Termenul se referă la o inflamaţie a plămânilor. Plamanii pot deveni inflamate ca urmare a condiţiilor de mai multe. Una dintre acestea este antigeni — substanţe străine care generează un răspuns imunitar în organism, conduce la o acumulare anormala a unui tip de celule albe din sânge, numit de eozinofile. Ele devin, de asemenea, mult mai activ, ca răspuns la paraziţi în organism. Ideal, eozinofile ajuta organismul sa lupte impotriva antigenelor sau paraziţi că organismul este încercarea de a elimina sau neutraliza. Un antigen poate patrunde in organism prin inhalare, ingerare, sau alte căi cunoscute în sistemul de (g, muscatura răni, leziuni).
În pneumonia eozinofilica, un număr crescut de eozinofile şi lichid se acumulează în ţesutul pulmonar, precum şi în diferite canale cailor aeriene si saci mici în cadrul tesutul pulmonar în cazul în care oxigenul si dioxidul de carbon sunt schimbate, care rezultă în umflare a ţesuturilor pulmonare, inflamaţie, şi a scăzut capacitatea de respiraţie.
Simptome si tipuri de
Simptomele legate de această boală sunt extrem de variabile la animale diferite, în funcţie de severitatea bolii. Cele mai frecvente simptome includ:
Tuse care nu răspunde la terapia cu antibiotice
Respiraţie dificilă
Exercitarea intoleranţă
Febră
Lipsa poftei de mâncare
Letargie
Scădere în greutate
Puroi galben sau verde în secreţie nazală
Cauze
Acest tip de pneumonie este mult mai frecvent observate în medii cu praf sau mucegai, sau în zone cu poluare mare de aer. Alţi factori includ subaltern:
Polen alergie
Insecte
Paraziţi (heartworm)
Infecţie
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoricul simptomelor şi atunci când acestea au devenit evidente. După ce a luat un istoric detaliat, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Testele de laborator va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Testarea scaun este, de asemenea, efectuate pentru a determina dacă o infecţii parazitare este prezent. Complet de test de sânge va dezvălui numărul inflamaţie cu un număr crescut de celule albe din sânge, inclusiv neutrofile, eozinofile, bazofile si monocite (toate din care sunt tipuri de celule albe din sânge). Testarea va include mai avansate de măsurare a gazelor de sânge pentru a evalua capacitatea de funcţionare a sistemului respirator.
Medicul veterinar va lua, de asemenea, probe de lichid din plamani, care poate oferi un diagnostic definitiv prin dezvăluirea prezenţa inflamaţiei, împreună cu un număr mare de eozinofile. Testarea heartworm boală este, de asemenea, importantă, ca această boală comună poate duce la pneumonie eozinofilică.
De diagnostic imagistic de plamani poate fi util mai ales în determinarea întinderii şi severitatea inflamaţiei, astfel încât un prognostic poate fi făcută. Radiografii toracice va arăta modificările caracteristice în plămâni legate de această boală, , inclusiv lichidul care a colectat, în ţesutul pulmonar.
Daca medicul suspecteaza un alergen, testelor cutanate pot fi efectuate pentru a determina alergen, dar este de multe ori de mică valoare şi poate fi dispusă numai dacă toate celelalte nu a reuşit.
Tratament
În caz de boală severă, cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat pentru a stabiliza sistemul său. Administrarea intravenoasă de fluide vor fi acordate pentru a compensa pierderea fluidelor corpului niveluri — pentru a inversa sau de a preveni deshidratarea, care pot deveni rapid viaţa în pericol. În caz de disconfort respiratorie severă, de oxigen se va acorda pentru ameliorarea câine din luptă. Medicamentele pot fi administrate pentru a deschide îngustarea căilor aeriene, în scopul de a facilita respiraţia normală.
Medicamente, cum ar fi steroizii, sunt de obicei utilizate pentru a reduce simptomele de inflamaţie. În cazurile severe, tratamentului de lungă durată poate fi necesară peste câteva luni. În unele câinii cu reacţii imune hiperactivă, imun-supresie medicamente pot fi, de asemenea, necesară.
În cazurile de dirofilariozei, medicamente specifice sunt utilizate pentru a trata şi de eradicare a viermilor din organism. Tratamentul cu viermi cardiaci pot fi foarte periculoase pentru unii câini, eliminarea aşa viermi cardiaci ar trebui să fie făcută numai sub indrumarea unui medic veterinar.
În cazurile de infecţii fungice, medicamente antifungice pot fi folosite pentru a trata boala. În cazurile mai avansate, cu daune permanente sau cicatrizarea plămânilor, intervenţii chirurgicale pot fi necesare pentru a elimina o parte a afectat pulmonar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie eozinofilică la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates