Monday, 23 Apr 18, 23.13.46

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pneumonie interstiţială la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie interstiţială la câini
Pneumonie interstiţială la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.56.29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pneumonie interstiţială la câini
Pneumonia se referă la o inflamaţie la nivelul plămânilor, în timp ce pneumonie interstiţială se referă la o formă de pneumonie, în care apare inflamatia in peretii de alveole (celulele de aer din plamani), sau in interstitiul (spaţiile dintre celulele ţesutului de alveole). Alveole sunt componente celulare ale căilor respiratorii în cazul în care oxigenul si dioxid de carbon sunt schimbate.
Pneumonie interstiţială pot apărea în ambele pisici şi câini, cu unele rase sunt mai sensibile decat altele. De exemplu, West Highland White Terrier Bull Terrier şi sunt considerate a fi mai sensibile la boli pulmonare interstiţiale, care poate duce la pneumonie interstiţială secundară. Teckelii miniatură sunt cele mai susceptibile la infectia cu Pneumocystis carinii, un parazit de tranziţie între etapele de ciuperci şi protozoare care provoacă boala pulmonară pneumocistoză.
Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele variază în funcţie de severitatea bolii. Unele simptome care pot să apară includ respiraţie rapidă (tahipnee), tuse, dificultăţi de respiraţie (dispnee), febră uşoară, şi de descărcare de gestiune de la ochi. Expunerea la elemente toxice, de exemplu, poate duce, de asemenea, în semne de gastro-intestinale, cum ar fi vărsături, diaree, şi o sumă a scăzut de producţia de urină.
Cauze
Există o gamă largă de condiţii care pot duce la pneumonie interstiţială la câini. Bronşiolită obliterantă organizarea de pneumonie, congenital (naştere) defect, se caracterizează prin inflamarea căilor respiratorii şi ale ţesuturilor înconjurătoare, şi cote crescut de pneumonie interstiţială.
Alte cauze includ cancerul pulmonar, şi tulburări metabolice, cum ar fi uremia, în care nivelurile exces de uree şi de alte produse cu azot a deşeurilor, care în mod normal, sunt excretate prin urină, apar în sânge.
Expunerea la elemente toxice prin inhalarea de praf, gaz, sau vapori, sunt, de asemenea, suspect în diagnosticul de factorii cauzali.
Diagnostic
Există o mare varietate de proceduri de diagnostic care pot fi utilizate în cazul în care simptomele asociate cu pneumonie interstiţială apară, inclusiv o analiză de urină, analizele de sânge, x-ray imagistica din cavitatea pleurala (zona dintre plămâni şi peretele toracic), şi o electrocardiografie (ECG) încercare, utilizate pentru măsurarea impulsurilor electrice ale inimii, şi pentru detectarea de ritmuri neregulate ale inimii referitoare la cresterea presiunii asupra plămânilor.
Două proceduri de diagnosticare mai multe care sunt comune atunci când pneumonia este suspectat sunt o spălare traheale, care implică o colecţie de fluide şi de substanţe garnituri de trahee (cailor aeriene respiratorii prin care aerul este transportat), şi o bronhoscopie, prin care un mic tub cu o camera mica ataşat se introduce în gură şi a condus în căilor respiratorii bronsic, astfel încât o inspecţie vizuală poate fi făcută.
Tratament
Câini cu simptome severe ar trebui să fie activ tratată în spital. Acest lucru este important mai ales daca cainele este expozante de detresă respiratorie, caz în care o mască de oxigen vor fi folosite pentru administrarea terapie cu oxigen. Medicamente antimicrobiene pentru a preveni infectia bacteriana secundara este adesea prescris.
Administrarea suplimentară de medicament depinde de cauza care stau la baza de pneumonie interstiţială; medicul veterinar vă va sfătui cu privire la medicamente adecvate şi tratamentul la domiciliu.
Prevenirea
Deşi există multe cauze de pneumonie interstiţială, există câteva lucruri pe proprietarii de caini pot face pentru a ajuta la prevenirea dezvoltării acestei boli.
Vaccina în mod corespunzător pisica.
Adu-l la medicul veterinar pentru deparazitare regulat.
Inhalare Locul pericole, cum ar fi materialele care degaja vapori toxici, într-o zonă de siguranţă şi securitate, care este în afara ajunge animalului tau de companie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie interstiţială la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates