Saturday, 23 Jun 18, 21.31.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pneumonie (Fungice) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie (Fungice) la câini
Pneumonie (Fungice) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.57.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fungal pneumonia in dogs
Pneumonie fungice se referă la o formă de pneumonie în care plamanii devin inflamate din cauza unei infecţii fungice profunda, cunoscut ca o infecţie micotică. Inflamaţie în această formă de pneumonie poate să apară în ţesuturi interstiţială (spaţiile dintre celulele ţesutului); în vasele limfatice (navele în organism, care de transport alb-sânge-celule bogate în lichid limfatic); sau în ţesuturile peribronchial a pulmonar (ţesuturile din jurul bronhiilor — căilor respiratorii merge de la trahee la plamani).
Atat cainii cat si pisicile pot dezvolta pneumonie fungice, deşi acest tip de pneumonie apare mai putin frecvent la pisici. Unii caini sunt mai sensibile la anumite tipuri de boli fungice; de exemplu, Ciobanestii germani par a fi mai predispuse la infecţii de la ciuperca Aspergillus. Câinii masculi sunt afectate două-patru ori la fel de des ca femeile.
Dacă doriţi să aflaţi despre cum pneumonie fungice afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de pneumonie fungice pot include un istoric de anorexie şi scădere în greutate corespunzătoare, febră, de descărcare de gestiune din nas sau ochi, tuse, dificultăţi de respiraţie, şchiopătat, şi ochi probleme, eventual la fel de severe ca orbirea brusca. Un examen fizic poate dezvalui, de asemenea, depresie, vlăguire, şi un sunet trosnituri în plămâni în timp ce respiraţie.
Cauze
Există o serie de ciuperci care pot provoca micotică (adânc fungice) infecţii; Unele dintre aceste includ Blastomyces, Histoplasma, şi Aspergillus. Pneumonie fungice este punct de vedere geografic diferite, ca ciupercile diferite responsabil pentru infecţii micotice se gasesc in diferite zone ale Statelor Unite. Blastomicoză, din organism Blastomyces, de exemplu, se gaseste in sud-est şi Midwest, în timp ce Aspergiloză, din organism Aspergillus, este larg răspândită pe întreg teritoriul Statelor Unite.
A lua legatura cu unul din ciuperci capabile de a provoca infecţii micotice poate duce la pneumonie fungice. Metoda exacta de contractie variază în funcţie de tipul specific de ciuperca. Blastomyces dermatitidis, de exemplu, intra in primul rand organismului prin inhalare în plămâni, în timp ce organismul Cryptococcus neoformans fungice, în general, intra in organism prin cavitatea nazala si apoi migrează în ochi şi / sau a sistemului nervos central din acest punct de intrare.
Expunerea la mediu la oricare dintre ciuperci responsabil pentru care provoaca pneumonie fungice pot duce la dezvoltarea acestei boli. Astfel, expunerea la solurile bogate in materie organica, Excrementele de păsări, sau materii fecale pot spori sansele de contractare aceasta.
Diagnostic
Singura modalitate de a diagnostica definitiv pneumonie fungice este de a identifica potenţialul de organism prin analiza unei mostre de piele nodul, sau biopsie a unui ganglion limfatic. Alte proceduri de diagnostic pot include analiza urinei, radiografii toracice de la piept şi plămâni, ultrasunete şi abdominale.
Dacă pneumonie fungice nu este cauza a simptomelor cainelui, alte forme de pneumonie, cum ar fi pneumonia parazitare sau bacteriene-indusă, poate fi de vina. Alte diagnostice alternative includ boli cronice bronşic sau edem pulmonar.
Tratament
Daca cainele tau este încă mănâncă, medicul veterinar va prescrie medicamente care urmează să fie administrat la domiciliu. În cazul în care a dezvoltat simptome severe, cum ar fi pierderea in greutate din cauza drastice la anorexie şi deshidratare, spitalizare ar putea fi necesare pentru a stabiliza cainele tau, astfel că tratamentul poate fi administrat în continuare. Administrarea de fluide, potasiu, oxigen, şi antibiotice ar trebui să se acorde după cum este necesar.
Reţineţi că mai puţin de 70 la suta de caini, şi un procent mai mic de pisici sunt susceptibile de a răspunde la tratament pentru pneumonie fungice. Tratamentul este costisitor şi, în general, necesare pentru un minim de două luni — tratament exactă şi durata tratamentului, totuşi, este dependentă de un anumit tip de ciuperca care este responsabil pentru boala.
Prevenirea
Pentru a evita pneumonie fungice, este sfătuit să îl curăţaţi mediul cainelui de viaţă ale fecale sau a altor Materie organici toxici.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie (Fungice) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates