Saturday, 21 Apr 18, 07.49.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pneumonie (Bacterial) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie (Bacterial) la câini
Pneumonie (Bacterial) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.57.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pneumonia este o condiţie care se referă la o inflamaţie a plămânilor. Pneumonie bacteriană, între timp, se referă la o inflamaţie a plămânilor, ca răspuns la o bacterie cauzatoare de boala. Aceasta inflamatie se caracterizează printr-o acumulare de celule inflamatorii şi lichid în plămâni, căilor respiratorii, şi alveole (porţiune a căilor respiratorii în care oxigenul si dioxidul de carbon sunt schimbate).
Prognosticul pentru pneumonia bacteriană este în general bună dacă tratează în mod corespunzător. Totuşi, există două condiţii secundare care pot rezulta din pneumonia bacteriană, şi care sunt asociate cu decese a crescut: hipoxemiei şi sepsis. Hipoxemia se referă la niveluri scăzute sever de oxigen în sânge, în timp ce sepsis se refera la o infectie sistemica cu prezenţa de toxice, puroi-formarea bacteriilor în fluxul de sânge cainelui.
Pneumonie bacteriană este relativ comune în câini. Sporting câini, caini de vanatoare, şi mai mare mixt-rasa caini par a fi la risc mai mare pentru pneumonie bacteriana decat alte rase.
Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele pneumoniei bacteriene includ tuse, febră, dificultăţi de respiraţie, lipsa poftei de mâncare şi pierderea în greutate ca urmare, tembelism, nazale de descărcare de gestiune, deshidratare, şi respiraţie rapidă. Intoleranţa să-şi exercite din cauza dificultăţilor de respiraţie pot fi, de asemenea, rezultă. Ascultarea la plamani cu un stetoscop poate pune în evidenţă sunete anormale respiraţie, un proces de diagnosticare cunoscut sub numele de auscultatie. Simptomele pot include scurt sună dur rupă cunoscut sub numele de crackles, şi sunete fluierat cunoscut sub numele de wheezes.
Cauze
Cauze de infecţii bacteriene în plămâni pot varia în funcţie — cu nici o bacterie unică fiind gândit ca responsabili pentru această afecţiune. La câini, bacteriene organismelor Bordetella bronchiseptica şi zooepidemicus Streptococcus sunt principalele cauze bacteriene de pneumonie. Tipuri suplimentare de bacterii, precum şi bacteriile anaerobe – care sunt capabil de a trai în creştere şi în absenţa oxigenului, poate fi, de asemenea, de vină.
Unii factori de risc care pot creşte riscul de pneumonie bacteriana includ o infectie virala pre-existente, dificultate la înghiţire, Tulburări metabolice, şi regurgitarea.
Diagnostic
Pneumonie bacteriană este doar una dintre cauzele disfuncţiei pulmonare. Alte cauze pot include pneumonie de aspiraţie, în care plamanii devin inflamate, din cauza inhalarii de material, cum ar fi un corp străin, sau voma. Aceste simptome de pneumonie bacteriană şi de aspiratie pot fi similare, şi de diagnostic trebuie să determine în mod corespunzător între ele, în cazuri de disfuncţii pulmonare.
Dacă pneumonia bacteriană se suspectează, există o serie de proceduri de diagnostic care pot fi utilizate pentru cainele tau. O spălare traheale pot fi efectuate pentru a aduna o parte din materialul (fluide şi celule) faptul că liniile de trahee pentru analiză. Deoarece bacteriile nu pot fi întotdeauna data vazut prin microscop, orice specimene adoptate trebuie să fie cultivate pentru o examinare suplimentară. Alte teste pot include imagini vizuale, în mod special de raze X de la piept şi plămâni. Analiză de sânge, şi teste de analiză de urină va fi, de asemenea, efectuate.
Tratament
Medicatie este necesar, în cazuri de pneumonie bacteriana; antimicrobiene adecvate pot fi selectate pe baza rezultatelor din culturi bacteriene luate de la o spălare traheale, de exemplu. Tratament suplimentar depinde de severitatea semnelor. În cazul în care simptomele apar mai multe, cum ar fi anorexie, febră mare, şi scădere în greutate, cainele va fi activ tratate în spital pentru a începe.
Dacă detresă respiratorie se poate observa, Terapia cu oxigen ar putea fi necesare. Pentru a evita deshidratarea, medicul veterinar poate recomanda administrarea de electroliţi intravenoasă (IV) fluid terapie.
Restrânge activităţile cainelui tau pe toată durata tratamentului, cu excepţia cazului în parte de fizioterapie, sau pentru a ajuta la îmbunătăţirea de compensare a plamanilor si a cailor respiratorii. Fii atent la nevoile animalului tau de companie. Deşi veţi avea nevoie pentru a permite o multime de repaus de recuperare, va trebui, de asemenea, pentru a preveni cainele de la culcat într-o singură poziţie pentru perioade lungi de timp, pentru a evita riscul de acumulare de lichid într-un singur loc. Incurajati cainele sa schimbi pozitia semi-frecvent.
Prevenirea
O modalitate în care pneumonie bacteriană pot fi prevenite prin asigurarea faptului că este casă a primi vaccinările periodice pentru prevenirea infecţiilor.
Vaccinările suplimentare pot fi necesare în situaţii speciale; de exemplu, câini adăpostite în cuşti, şi, prin urmare, expuşi la un număr mare de animale, ar trebui să fie vaccinate împotriva B. bronchiseptica virus.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie (Bacterial) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates