Saturday, 23 Jun 18, 11.49.44

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pneumonie (Aspiraţie) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie (Aspiraţie) la câini
Pneumonie (Aspiraţie) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 22.58.01 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pneumonie de la inhalarea de materii străine în câini
Aspiraţie (sau prin inhalare) pneumonia este o afecţiune în care plămânii unui caine se inflameaza ca urmare a inhalării de materii străine, de la vărsături, sau de regurgitarea conţinutului de acid gastric. Pneumonie de aspiraţie poate fi, de asemenea, un rezultat direct al unei tulburari neuromusculare, care ar duce la dificultăţi de deglutiţie, precum şi problemele asociate cu esofag, cu paralizie posibile ale esofagului.
Alte cauze pentru o disfunctie a plămânilor poate fi o cailor respiratorii obstrucţionate, sau inhalarea de acizi gastric, care pot provoca pagube importante in tesuturile interne ale plămânilor. Bacteriile prezente în materialele străine inhalat poate aduce, de asemenea, despre infecţie.
Pneumonie de aspiraţie este mai des intalnita la câini decât pisici. Dacă doriţi să învăţaţi cum această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de pneumonie de aspiraţie includ dificultăţi de respiraţie, dificultăţi de înghiţire, tuse, febră, de descărcare de gestiune din pasajele nazale, respiraţie rapidă, creşterea frecvenţei cardiace, o tentă albăstruie a pielii (cianoză), şi o intoleranţă posibil să-şi exercite din cauza slăbiciunii. Un modificat starea de spirit, vărsături, pierderea poftei de mâncare, şi regurgitarea poate fi, de asemenea, prezenţi, în funcţie de motivele care stau la baza pentru această condiţie.
Cauze
Cauzele cele mai frecvente asociate cu pneumonie de aspiraţie includ anomalii asociate cu faringe si tulburari neuromusculare, care afectează atât nervi şi muşchi.
O extindere a aspectului de jos a esofagului câinelui (din cauza regurgitare de acid gastric), sau un tub de alimentare incorect introdus, de asemenea, poate duce la pneumonie de aspiraţie.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit folosind instrumente vizuale şi audio de diagnostic, pentru a obţine o perspectivă completă a stării de plămâni câinelui. Mai multe teste, cum ar fi palpare abdominală, radiografii toracice, un sistem complet de sânge profil, inclusiv un produs chimic profil de sânge, şi un sistem complet de sânge numărătoarea, poate fi, de asemenea, solicitat pentru.
Testele de sange va indica prezenţa infecţiei, şi radiografii toracice va arăta dacă pneumonie de aspiraţie este prezent. Lichide nu pot fi luate de la plămâni, în scopul definirii dacă există bacterii prezente, şi dacă da,, va ajuta la determinarea ce antibiotic se va servi cel mai bine în procesul de vindecare cainele tau.
Dacă animalul dumneavoastră suferă de sindrom de detresă respiratorie, medicul veterinar poate sugera o analiză a gazelor de sânge, care este un test care masoara nivelul de oxigen şi a concentraţiilor de dioxid de carbon în sânge.
Veterinarul tau poate dispune, de asemenea, un studiu de înghiţire, în scopul de a încheia dacă există sau nu este o disfunctie a esofagului. Un film intern fluorescente cu raze X, numit fluoroscopie, pot fi considerate ca fiind bine, pentru a evalua în continuare muşchii esofagului, şi capacitatea acestora de a muta produsele alimentare până la stomac.
Tratament
De aspiratie a căilor respiratorii pot fi efectuate imediat după inhalarea de materii străine. Daca cainele tau este prezintă semne de detresa respiratorie, de oxigen vor fi necesare ca parte a unui tratament stabilizator. În cazul în care apar semne de deshidratare sau de şoc să fie prezenţi, sau în cazul în care aportul de lichide pe cale orală a fost interzisă, o perfuzie intravenoasă poate fi introdusa. Până la problema principală a fost diagnosticat, administrarea orala ar trebui să fie reţinute, în special în cazuri acute de pneumonie de aspiraţie.
Cainele tau ar trebui să se acorde un loc linistit pentru a se odihni, de preferinţă într-o cuşcă, departe de alte animale sau copii activi. Totuşi, de supraveghere este în continuare importantă. Un animal cu această condiţie nu ar trebui să fie lăsat culcat pe o parte într-o stare inactiv pentru mai mult de două ore.
Odata ce cainele da semne de stabilitate, o forma usoara de exercitii usoare ar putea fi benefică în stimularea unui tuse, , care se va transforma într-ajuta la clar caile respiratorii. În cazul în care recuperarea este progresează lent, o picurare saline este recomandată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pneumonie (Aspiraţie) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates