Wednesday, 20 Jun 18, 19.04.22

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicatia cu venin de vipera - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatia cu venin de vipera
Intoxicatia cu venin de vipera
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 23.03.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Vipere Pit sunt de Crotalinae familie, şi sunt cunoscute de mai multe specii: Crotalus (şerpi cu clopoţei), Sistrurus (şerpi cu clopoţei şi pigmeu massassauga), şi Agkistrodon (copperheads şi mocasini cottonmouth apă). Aceste şerpi au colti si retractabile pot fi diferenţiate prin groapă inflacarat situat între nară şi ochi pe triunghi lor în formă de capete. Gama lor este pe întreg teritoriul Statelor Unite continentale. Bites cel mai adesea au loc în zonele rurale, unde aceste tipuri de serpi sunt cele mai frecvente.
Toxicitatea din veninul este considerat hematoxic, ceea ce înseamnă că provoacă otrăvirea sângelui în victima. Mai multe specii au subpopulaţii cu veninurile letale neurotoxice, sensul că veninul atacă sistemul nervos (g, Şarpe cu clopoţei Mojave). Clasamentul general de severitate este: (1) şerpi cu clopoţei, (2) mocasini, (3) copperheads.
Veninul cauzează un prejudiciu ţesuturilor locale şi interferează cu coagulare a sângelui. Aceasta afectează, de asemenea, sistemele cardiovascular şi respirator. Optzeci şi cinci la sută din victime musca-au schimbat şi valorilor testelor de laborator semnificative clinic, umflarea, cu tensiune arterială severă low-cost din punerea în comun de sânge în cadrul sistemului nervos sau pulmonar (plămân) navelor. Pierderea de lichide este secundar umflarea severă.
Simptome si tipuri de
În cele mai multe câini, există răni puncţie pe cap şi membre anterioare. În plus,, simptomele pot fi amânată pentru 8 ore după muşcătură, inclusiv:
Umflarea ţesuturilor locale şi durere incadrand site-ul muscatura
Vânătaie, cu ţesut mort posibil şi sloughing la locul muscaturii
Pete roşii şi petele de pe ţesuturi şi pe mucoase
Rapid bate inima
Shallow respiraţiei
Depresia şi letargie
Greaţă
Salivaţie excesivă
Scăderea tensiunii arteriale şi şoc
Cauze
Victimei-asociate
Bite site-ul – muscaturile de limba şi trunchi sunt de preocupare majoră
Dimensiunea de victima poate afecta severitatea reacţiei
Timpul scurs între musca şi iniţierea tratamentului va duce la creşterea severităţii simptomelor
Nivelul de activitate al victimei după muşcătură – Activitatea creste absorbtia de venin în sistemul de
Proprietarul poate vedea urme de muşcături, sau auzit şarpele apropiere, la momentul prejudiciului (cum ar fi cu rattlers)
Snake-asociate
Toxicitate veninul este mai mare, în primăvara anului, mai mic în toamna; cea mai mare în şerpi foarte mici.
Agresivitate şi motivaţia de sarpe poate creşte valoarea venin
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, activităţile recente şi debutul simptomelor. Dacă nu aţi văzut şarpele de muscatura animalului tau, Diagnosticul poate fi complicată de faptul că multe alte lucruri pot cauza aceleaşi simptome. De exemplu, muşcătură de insectă, Blunt trauma, penetrante rana, muşcătură de animale, penetrare de corp străin, sau un abces scurgere poate aduce multe din aceleasi simptome de muşcătură de şarpe.
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Medicul veterinar va obţine informaţii importante de la test de sânge şi a urinei. Testele de coagulare poate indica, de asemenea, originea simptomelor, tulburări de coagulare cum sunt adesea un simptom de muşcătură de şarpe. Medicul dumneavoastră poate efectua, de asemenea, o electrocardiograma pentru a evalua modul de funcţionare a inimii cainelui.
Tratament
Măsuri de prim ajutor vor include calmant câinele dumneavoastră şi menţinându-l în continuare, ca obiect de activitate se pot muta veninul prin sistemul mai rapid. Transportul câine rapid într-o instalaţie veterinar este important. Acolo, administrarea intravenoasă de fluide poate fi administrat pentru a corecta scăderea tensiunii arteriale; oxigen poate fi acordat pentru dificultăţi de respiraţie; şi transfuzii dat pentru probleme grave de coagulare.
Dacă sunteţi sigur că cainele tau este o victima de muşcătură de şarpe, va trebui să facă cunoscut acest lucru la medicul veterinar, astfel încât seruri anti-venin poate fi administrată. Cu atat mai repede acestea pot fi injectat, şansă mai bună de cainele tau are o recuperare completa. Snakebites sunt, de asemenea, un risc de infecţie, antibiotice pentru a preveni infectia care justifică, şi pansamente sterile aplicate la rana.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatia cu venin de vipera
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates