Tuesday, 19 Jun 18, 08.35.11

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Polipi nazali la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Polipi nazali la câini
Polipi nazali la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 23.04.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Polipi nazali la câini
Polipi nazali se referă la creşteri proeminente roz polipoide care sunt benigne (nu canceroase), şi care se găsesc să apară de la membranele mucoase – ţesuturi umed mucoasei nazale. Simptome cauzate de polipi nazali pot mima boala, dar nu răspund la terapia cu antibiotice.
Simptome si tipuri de
Congestie nazală
Nazale de descărcare de gestiune care este nu raspund la antibiotice
Strănut
Scăderea fluxului de aer nazal
Noisy respiraţie, în special atunci când inhalarea
Cauze
Cauzele de polipi nazali sunt necunoscute. Acesta este suspectat că procesele congenitale pot fi de vina (în care tendinţa de a dezvolta acest tip de condiţie este trecut pe la urmaşi în timp ce în utero), sau alternativ, faptul că acestea pot dezvolta secundara unor procese inflamatorii cronice.
Diagnostic
Dacă polipi nazali sunt suspectate, în multe cazuri, cainele va trebui să fie anesteziaţi, astfel încât un medic veterinar poate examina palatului (partea superioară a cavităţii bucale) în căutare de probe de polipi. O altă procedură de diagnostic este un rinoscopia caudal, în care un cârlig de sterilizare şi oglindă dentare, sau flexibil endoscop (o tija subtire cu o camera video mica ataşată), se introduce în nas pentru examinare. O rinoscopia Rostral, de asemenea, permite vizualizarea, în acelaşi timp, de asemenea, acest site este posibil ca medicul dumneavoastră să ia mostre de tesut, astfel încât o analiză de biopsie poate fi luat de orice maselor aparent. Acest lucru este în scopul de a diferenţia masa ca benigne sau maligne (canceros).
Teste suplimentare de diagnostic pot include raze X, tomografie computerizata (CT) sau prin rezonanta magnetica (RMN) scanează pentru a detecta leziuni ale cavitatii nazale, sau nasopharnyx. Aceste tehnici imagistice sunt utile mai ales în identificarea alte cauze pentru simptomele cainelui.
Dacă polipi nazali nu se constată a fi responsabile pentru simptome câinelui, diagnostice supleant poate include o obstructie in cailor aeriene superioare, o boală neurologică, sau de un corp străin în căile respiratorii.
Tratament
Principala metodă de tratament pentru polipi nazali este o interventie chirurgicala. Este important ca atât rădăcină şi de bază, sau tulpină, de polipul sunt complet eliminate, în scopul de a preveni repetarea. Dupa operatie, medicamentele vor fi prescrise pentru a preveni infecţia bacteriană secundară sau drojdie din zonele afectate. Medicul veterinar poate recomanda medicamente corespunzătoare, bazate pe o cultură de masă îndepărtată şi testarea sensibilităţii.
Prevenirea
Deoarece cauza polipilor nazali nu este cunoscută, nu există nici o tehnica de prevenire specifice care pot fi recomandate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Polipi nazali la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates