Saturday, 23 Jun 18, 21.35.07

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Particulele în urină la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Particulele în urină la câini
Particulele în urină la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 23.10.00 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cylindruria la câini
Cylindruria este o afecţiune caracterizată printr-o cantitate anormal de mare de particule de materie (mulaje) în sediment urină. Acest lucru poate indica faptul că există o boală de rinichi primar, sau că există o sistemic (întregului corp) tulburare care afectează rinichii secundar. O analiză a urinei (sumar de urina) trebuie să fie făcut în două ore, deoarece se vor dizolva de obicei, aruncă după două ore.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Cauze
Enumerate sunt posibile mai multe condiţii care ar putea afecta organismul sau a organelor sale în aşa fel încât acesta răspunde prin cădere de particule în exces în urină.
Nephrotoxicosis (toxine, atât chimice şi medicamente, care afectează rinichii):
Antigel, must de struguri / stafide ingestie, excesivă de calciu în sânge
Non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS)
Administrate intravenos radiocontrast agent, utilizate în diagnostic
Ischemia renală (condiţiile în care fluxul normal de sange la rinichi este blocat sau restricţionat):
Deshidratare
Scăderea volumului de sânge
Minima cardiace de ieşire (g, insuficienţă cardiacă congestivă, aritmii cardiace [emoţie nereguli], sau boală pericardică [Boala de sac care inconjoara inima])
Renală navă tromboză (coagulare, sau coagulare, de sânge în vasele care alimenteaza rinichii şi zona înconjurătoare)
Hemoglobinuria – proteine ​​hemoglobina, care transportă oxigenul pigmentul care da culoare roşie de sânge, picături în urină şi este, de asemenea găsit în concentraţii mari în rinichi
Myoglobulinuria – migraţia de globulina (sânge de proteinele plasmatice), la rinichi, excretat în urină
Renal (rinichi) Inflamaţie:
Atunci când rinichi este inflamat - umflată şi iritată - proteine ​​meniurile rinichii şi a celulelor roşii din sânge în urină
Boli infecţioase, cum ar fi Rocky Mountain reperat febra, poate provoca rinichi pentru a deveni inflamate particule şi meniurile în urină
Glomerulară Bolilor (Arterele sucursală în interiorul rinichi în grupuri de vase de sânge, fiecare dintre acestea se numeşte glomerular. Glomerular serveşte ca o unitate de filtrare în rinichi, îndepărtarea materiilor deşeurile din sânge):
Glomerulonefrita descrie inflamaţii ale vaselor mici de sânge într-una sau mai multe dintre glomeruluses, este prezentată de hipertensiune arterială, umflătură (edem), şi proteine ​​din sânge depozite
Amiloidoza: o conditie care rezulta din proteine, numit amyloids, care au fost modificate pentru a lua pe o formă insolubil şi s-au depus în organe şi / sau ţesuturi
Diagnostic
Pentru a ajunge la un diagnostic, medicul veterinar va dori să ştie dacă câinele dumneavoastră a fost expus la oricare dintre toxine sau medicamente menţionate mai sus.
O analiză mai atentă a pune în urină va da medicul veterinar unele indicii cu privire la ceea ce este cauza această neregularitate. Una dintre condiţiile care vor trebui să fie exclus sau confirmat ca o sursa de cylindruria este acută necroză tubulară. Aceasta este o condiţie care implică moarte de celule care formeaza tubul care transporta urina. În condiţii normale, aceste celule se înlocuiesc continuu, dar cu necroză tubulară, 99 la sută din apa este absorbită, cauzează sare şi produse secundare metabolice în urină să fie concentrată. Dacă necroză tubulară acută este diagnosticul, şi se remediază cauza, atunci de recuperare va avea loc, probabil, destul de repede.
Medicul dumneavoastră va dori să ştie dacă a existat o debut recent de vărsături sau diaree, deshidratare, astfel încât poate fi confirmat sau exclus ca o cauza pentru cylindruria. Dacă există o febră, medicul va dori pentru a exclude boli infecţioase şi inflamatorii, precum şi cancerul. De asemenea, în considerare este starea inimii. Un murmur cardiac poate indica o infectie a stratului interior al inimii. Pericardic boală, inflamatie a sacului ce inconjoara inima, ar fi un răspuns la infecţii şi poate fi symptomized de piciorul stâng şchiopătînd, febră, şi oboseală. În cazul în care câinele prezintă pete mici, rosii sau violet pe corp provocate de vasele de sange sparte (peteşii), vânătăi sau mai mare (vânătaie) care sunt inexplicabile, medicul veterinar va căuta pentru formarea cheagurilor de sange.
În cazul în care boala persistă şi progresează, şi cauza nu poate fi determinat de rutină şi teste speciale de laborator, medicul dumneavoastră va trebui să examineze o mostra de tesut de la rinichi (o biopsie renală).
Tratament
Daca cainele a devenit deshidratat, ca urmare a acestei afecţiuni, acesta va fi internat in spital si rehidratat intravenos; altfel, medicul veterinar va fi cel mai probabil recomanda alimente normale si exercitiul fizic.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Particulele în urină la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates