Friday, 22 Jun 18, 17.25.16

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţii parazitare ale tractului respirator la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţii parazitare ale tractului respirator la câini
Infecţii parazitare ale tractului respirator la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.31.50 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cele paraziţi respiratorii la caini
Paraziţi respiratorii pot fi clasificate ca viermi, sau de insecte, cum ar fi viermi sau acarieni care traiesc in sistemul respirator. Ele pot fi găsite în pasaje ale tractului respirator sau în vasele de sânge, inclusiv la nivelul tractului respirator superior (nas, gât, şi trahee), sau ale tractului respirator inferior pasaj (bronhiilor, plămâni).
Astfel de paraziţi poate afecta toate sistemele gazdă: sistemul respirator, sistemul cardiovascular (inima), sistemului circulator şi a sistemului endocrin (ficatul si rinichii).
Gospodării cu mai multe animale de companie, şi de locuinţe în care animalele trăiesc în condiţii neigienice au un risc mai mare de transmitere. Expunerea la fecalele infectate de alte animale care sunt purtătoare de parazit poate face, de asemenea, un animal mult mai sensibile. Aceasta poate include fiind într-un mediu, cum ar fi un adăpost sau instalaţie de îmbarcare, dar cainele tau este, de asemenea, mai expuse riscului în cazul în care merge frecvent în aer liber, cum le-a mai multe oportunităţi să vină în contact cu alte animale si cu fecalele lor şi urină. Sporting câini sunt, de asemenea, un risc crescut, din cauza expunerii la animalele sălbatice şi excrementele acestora în zonele împădurite, şi la apă paraziţi suportate în râuri şi lacuri.
Acesti paraziti incep de multe ori ciclurile lor de viaţă din moluşte şi crustacee, crabi, şopârle, şi viermi, de raspandire a altor animale oportunist.
Simptome si tipuri de
Mai arată puţine semne sau nu
Strănut
Curge nasul
Bloody nas
Respiraţie şuierătoare
Pulmonar Harsh sunete
Comportamentul modificări (migraţia creier de paraziţi)
Comă (migraţia creier de paraziţi)
Cauze
Râme alimentatie
Săpat în jurul valorii de rozătoare sau sniffing Burrows
Atingerea nasul şi / sau alte membrane mucoase cu pisici infectate sau câini
Fiind strănutat de către un animal infectat
Posibilitati de alimentatie rozătoare infectate
Consumul de Martens infectate şi nurca sau de a fi expus la fecalele lor
Posibilitati de alimentatie păsări infectate
Posibilitati de alimentatie organe oaie
Posibilitati de alimentatie raci infectate
Melci de alimentatie (nepreparate)
Posibilitati de alimentatie furnici infectate
Posibilitati de alimentatie gândaci infectate
Expunerea la fecalele infectate de alte pisici şi câini
Catei pot fi infectate de la laptele mamei, in timp ce alapteaza, daca mama este infectata
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui şi activităţile recente, inclusiv istoria recentă a arestare, excursii, şi experienţele cu alte animale sau cu dăunători. Medicul veterinar va efectua apoi un examen fizic complet pe cainele tau. Lucrări de laborator standard va include un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina pentru a stabili originea exactă a simptomelor. Un diagnostic diferenţial poate găsi paraziţi, dar poate găsi, de asemenea, o infectie respiratorie bacteriana.
Medicul veterinar va examina în special urina cainelui dumneavoastra si fecale pentru ouă parazit sau bucăţi de paraziţi. În materiile fecale, acestea sunt gasite prin examinarea la microscop o soluţie de fecalele cainelui. Un eşantion de spută (tuse de descărcare de gestiune) poate fi, de asemenea, examinate la microscop pentru ouă parazit.
X-ray imagistica din plamani este crucială pentru vizualizarea modificări anormale pulmonare care pot indica o infestare parazitară. O rinoscopia sau bronhoscopia (vizualizarea directa a nasului si bronhiolele cu o camera mica) este o modalitate mai bună de a căuta paraziţi respiratorii.
Tratament
Pacienţii cu paraziţi respiratorii sunt de obicei tratate pe o baza ambulatoriu cu dewormers. Anti-inflamator agenţi sunt, de asemenea, acordată pacienţilor de a reduce corpul lor reacţie negativă imun la paraziţi atât de mulţi morţi. În unele cazuri,, paraziţi poate fi îndepărtat numai chirurgical unul la un moment dat.
Daca cainele tau are probleme de respiraţie, ar trebui să fie spitalizat şi administrat terapia cu oxigen până la infestare cu paraziţi a fost rezolvat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţii parazitare ale tractului respirator la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates