Friday, 22 Jun 18, 17.26.49

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infectie parazitara (Microsporidioza encephalitozoonosis) la - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectie parazitara (Microsporidioza encephalitozoonosis) la
Infectie parazitara (Microsporidioza encephalitozoonosis) la
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.34.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Encephalitozoonosis (microsporidioza) la câini
Encephalitozoon cuniculus (E. cuniculi) este o infectie cu protozoare parazite la câini care se răspândeşte şi creează leziuni pe plamani, inimă, rinichi, şi creierul, efectuarea în mod semnificativ capacitatea lor de a funcţiona normal. Această boală este, de asemenea, denumit în mod obişnuit microsporidioza, E ca. cuniculus este un parazit care aparţin speciei de microsporidia.
Este o infecţie destul de rar la câini, şi este mai bine cunoscut pentru efectele sale asupra populaţiilor de iepure. Infecţie Microsporidial pare a fi achiziţionate de către oronasal (gura si nasul) traseu, atunci când un animal linge / adulmecă urină spori-infectaţi de un alt animal. Din acest motiv, animalele care sunt kenneled sunt la risc mai mare pentru ea. Totuşi, deoarece microsporidia pot supravietui pentru perioade lungi în mediu, este rezonabil să se presupună că aproape orice caine care merge în aer liber este susceptibil la infectii.
Tratamentul este experimental, cu terapia de sustinere fiind tratamentul cel mai dominant. În cele mai multe cazuri cainii infectati se va recupera complet fără tratament medical, dar este de multe ori fatale atunci când achiziţionate de pui (cele mai multe ori în timp ce în curs de dezvoltare în uter, sau în timp ce alăptează). Cateii pot fi nascut mort, sau vor muri în timp ce tinerii de la eşecul de a prospera.
În plus,, acest infecţii parazitare este zoonotici şi, prin urmare, contagioase la om, în special a celor care sunt imunocompromisi. Igienizarea mediului este esenţială; o 70 etanol soluţie la sută ar trebui să fie utilizate pentru a curata orice urina infectate şi în întreaga zonă cainelui de viaţă.
Simptome si tipuri de
Neonatale infecţie (apare în jurul valorii de trei săptămâni de la vârsta de)
Pipernicit de creştere
Slab păr strat, de dimensiuni mici
Imposibilitatea de a prospera
Avansuri de insuficienţă renală
Complicaţii neurologice
Adulţi
Brain anomalii
Comportamentul agresiv
Convulsii
Orbire
Progresul la insuficienta renala
Cauze
E. cuniculi in spore-infected urine, de obicei raspandit / achiziţionate de lins şi sniffing
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit al cainelui după ce aţi luat o istorie completă de la tine. Apoi va trebui să furnizeze informaţii de bază ca mai mult posibil despre sanatatea cainelui dumneavoastra si toate simptomele care au dus la vizita. Daca cainele a născut de curând, sau le-aţi tratat pui, pui poate fi foarte mici, cu o slabă, mat cu aspect de păr straturi.
Deoarece unele câini prezintă agresivitate neobişnuită, medicul veterinar ar putea dori pentru a testa pentru rabie şi rapciuga, precum şi. Daca cainele tau este un adult, aceasta poate avea viziune limitată, completă orbire, sau poate fi având convulsii ocazionale. Medicul veterinar va comanda un profil de sânge chimic, o hemogramă completă şi un sumar de urina pentru a vedea care organele parazit a infectat. Sporii infecţioase poate fi văzut în urină care a fost colorate pentru a face spori vizibil sub un microscop.
Tratament
Multi caini se va recupera complet de la sine în cazul în care infecţia nu a progresat la severe de rinichi sau afecţiuni ale creierului. Terapia de susţinere poate fi utilizat împreună cu un medicamente fungicide, până când infecţia a eliminate din organism. Daca cainele are creier severă sau boli de rinichi ar putea avea nevoie să fie eutanasiaţi.
Administrare
Evitaţi toate urina de la un câine care este bolnav cu această boală. Dacă este posibil, aţi putea dori să opteze pentru a păstra cainele la clinica veterinară până la urină său nu mai este infecţioasă. Dacă veţi face păstraţi cainele la domiciliu, asiguraţi-vă să-l păstraţi într-o zonă închisă pe un şmecher, uşor de asanare suprafaţă. Acest lucru vă va permite să se toarnă 70 etanol soluţie la sută faţă de urina cainelui tau sa-l omoare sporii (ar trebui să-l obţineţi pe podea). Acoperitoare de podea de unică folosinţă şi pături / foi pot fi utilizate pentru a ajuta la curatarea mai aprofundată.
Oameni imunitar-compromisă sunt cel mai mare risc pentru prinderea această boală de la casă lor, aşa că, dacă este posibil, la toate, aceste persoane ar trebui să aibă pe cineva să aibă grijă de câinii lor, până când acestea nu mai sunt infecţioase, sau să ia toate măsurile de precauţie necesare pentru a se proteja în timp ce grija pentru animalele lor de companie (g, se confruntă cu măşti, mănuşi de unică folosinţă).


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectie parazitara (Microsporidioza encephalitozoonosis) la
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates