Monday, 23 Apr 18, 23.04.08

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Giardioza la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Giardioza la câini
Giardioza la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.35.34 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Giardioza la câini
Giardioza se refera la o infectie intestinala, care este cauzată de parazit protozoar Giardia, care este cel mai comun parazit intestinal, care se găseşte la om. Caini dezvolta infecţie prin ingerarea descendenţi infecţioase (chisturi) care sunt varsate in fecalele-un alt animal. Contaminarea poate fi de la contact direct sau indirect cu chisturi infectate. Organismelor, odată ingerate, îşi fac loc în intestin, de multe ori cauzează diaree. Tratamentul este de obicei efectuate pe o baza ambulatoriu, cu un prognostic bun.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele sunt mai vizibile la animale mai tinere decât la animale mai mari şi pot fi bruşte (acut), temporar (tranzitoriu), non-continuă (intermitent) , sau în curs de desfăşurare (proteja) şi natura. În unele cazuri,, caini va expune diaree, care este moale, lipsit de conţinut, gras, şi cu o puternică, miros îngrozitor sau mucus excesiv.
Cauze
Una dintre cele mai comune cauze de infecţii parazitare este ingerarea de materii fecale infectate, ca chisturi sunt eliminate in fecale de animale. Cea mai frecventa cauza de transmitere este, de fapt pe baza de apa, ca parazit preferă mediul rece şi umed. Până la 50 la sută din catei tineri va dezvolta aceasta infectie intestinala, şi până la 100 la suta de caini adăpostite în cuşti va dezvolta ca urmare a expunerii masive şi strâns la comun de spaţii de locuit.
Diagnostic
Medicul veterinar va dori pentru a exclude alte posibilităţi de infectie intestinala, cum ar fi o digestie improprie (digestia), nutrienţi neabsorbită (malabsorbţie), sau boli inflamatorii intestinale (IBD) înainte de a recomanda o optiune de tratament. La pisici, Medicul veterinar va dori sa se diferentieze intre giardia şi alte cauze primare de diaree intestinului gros. Organismul este în primul rând detectat în fecale. Un frotiu fecale este în mod normal, suficient pentru a testa pentru prezenţa lor, Deşi este posibil să aibă un fals pozitiv.
Tratament
Tratamentul se face de obicei pe o baza in ambulatoriu excepţia cazului în care câinele a devenit bolnav şi slab. Medicamente cu prescriptie, împreună cu baie sunt combinate pentru a reduce riscul de infecţie şi repetate de a elimina din organism parazit cainelui. Repetaţi examenele fecale sunt adesea necesare pentru a confirma faptul că infecţia a fost eliminat, ca un proces continuu (proteja) infecţie pot fi debilitante pentru animale.
Prevenirea
Deoarece unul dintre cele mai mari cazuri de infecţie răspândire este într-o canisa, cauta locuri care oferă spaţii private pentru casă, pentru a evita contaminarea de la alte animale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Giardioza la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates