Saturday, 23 Jun 18, 21.27.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Micoplasmoză (Hemobartoneloza) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Micoplasmoză (Hemobartoneloza) la câini
Micoplasmoză (Hemobartoneloza) la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.37.01 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hemotrophic micoplasmoză (Hemobartoneloza) la câini
Mycoplasma este o clasă de paraziţi bacteriene aparţinând ordinului de Mollicutes. Ei sunt capabili să supravieţuiască fără oxigen, şi lipsa pereţilor adevărată celulă, ceea ce le face rezistente la antibiotice şi, prin urmare, o provocare mai mare pentru a detecta şi trata. Acestea sunt cele mai frecvente cauze de infecţii ale tractului urinar şi pneumonie.
Micoplasmoză Hemotrophic este rezultatul de infecţie a celulelor roşii din sânge de către mycoplasma parazit M. haemocanis. Câinii, de obicei, nu vor apărea semne de boală sau suferă de anemie severă (lipsa de celule roşii din sânge) cu acest tip de infecţie cu excepţia cazului în care au avut splina lor indepartat (splenectomie). Deoarece scopul splinei este de a filtra şi a elimina deteriorate celulelor rosii din sange, lipsa de acest organ permite mycoplasma de a lua o deţine mai puternică în sistemul de, şi organismul sufera sistemic de supraîncărcare a celulelor sanguine deteriorate.
Simptome si tipuri de
Semne uşoare, excepţia cazului în care splina a fost indepartata chirurgical
Lipsa poftei de mâncare
Apatie
Albicios la gingii palide purpuriu
Infertilitate (ambele sexe)
Cauze
Bacteria Mycoplasma se transmite în principal de căpuşe şi purici care au alimentat în afara de alte animale infectate. De asemenea, este raspandit prin luptele dintre animale (corp lichid de schimb); şi rareori, de la transfuzia de sânge – în cazul în care sânge infectat de la un animal este transfuzat la un animal neinfectaţi. Transmiterea mycoplasma de la o mama pentru tinerii ei (de obicei, prin lapte) nu este încă dovedit a avea loc cu câini.
M. haemocanis (anterior clasificate ca H. canis) este principalul tip de mollicute care cauzează această condiţie.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui şi activităţile recente. Un sistem complet chimice profil de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un frotiu de sânge. Frotiu de sânge va fi colorat pentru a identifica micoplasme în sânge. O reacţie în lanţ a polimerazei (PCR) încercare, sau un testului Coombs, poate fi de asemenea utilizat de către medicul veterinar pentru a identifica în mod pozitiv prezenţa micoplasme.
Tratament
În cazul în care această boală este prins mai devreme, cainele tau va fi mai mult decât probabil să fie tratate cu antibiotice şi trimis acasă. În funcţie de severitatea de einfection-lea, medicul veterinar va prescrie fie un ciclu standard sau lung a antibioticelor pentru cainele dumneavoastra. Daca anemia este, de asemenea, prezentă, de asemenea, posibil să aveţi nevoie pentru a merge cu un curs de terapie cu steroizi. În majoritatea cazurilor,, numai anemic sever, sau câini foarte bolnav şi apatic va fi spitalizat. Fluid terapie, şi, eventual, chiar transfuzii de sânge, vor fi necesare pentru a stabiliza cainele în cazul în care condiţie a progresat la un stadiu sever. Lasata netratata, aceasta boala poate avea rezultate fatale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Micoplasmoză (Hemobartoneloza) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates