Tuesday, 19 Jun 18, 08.40.15

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Leishmaniasis la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Leishmaniasis la câini
Leishmaniasis la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.37.48 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Leishmaniasis la câini
Leishmaniasis, termenul medical folosit pentru condiţia bolnave, care este provocată de parazit protozoar Leishmania, pot fi clasificate în funcţie de două tipuri de boli la câini: o cutanat (Piele) reacţie şi o viscerală (abdominale de organe) reacţie — de asemenea, cunoscut sub numele de febra negru, forma cea mai severe de leishmaniasis.
Infecţia este dobândită atunci când sandflies transmite paraziţii flagellated în piele de o gazdă. Perioada de incubatie de la infectie la simptome este, în general, între o lună la mai mulţi ani. La câini, aceasta invariabil se răspândeşte în toată organismului de a cele mai multe organe; renal (rinichi) eşec este mai frecventa cauza de deces, şi aproape toţi câinii infectati dezvolta boala viscerala sau sistemice. La fel de mult ca 90 la suta de caini infectati vor avea, de asemenea, implicarea pielii. Nu există o vârstă, gen, sau rasa predilecţie; totuşi, masculii sunt mai susceptibile de a avea o reacţie viscerală.
Principalele sisteme de organe afectate sunt pielea, rinichi, haldele, ficat, ochi, şi articulaţii. Există, de asemenea, de obicei, o reacţie cutanată, cu leziuni la nivelul pielii, şi căderea părului. Există tendinţa de a marcat hemoragie.
Câini afectate în SUA. sunt găsite frecvent pentru a fi dobândit infecţie Leishmania în altă ţară, în special în bazinul Mării Mediterane, Portugalia, şi Spania. Au fost, de asemenea, cazuri sporadice confirmate în Elveţia, northern France, şi Ţările de Jos, şi zonele endemice găsit în America de Sud si Centrala, şi în sudul Mexicului. Cazuri endemică în Oklahoma şi Ohio, au fost raportate în populaţiile de câine acolo, precum şi.
Este important să reţineţi că leishmaniasis este o infectie zoonotici, şi organismele care au reşedinţa în leziunile pot fi comunicate la om.
Simptome si tipuri de
Există două tipuri de leishmaniasis observate la câini: visceral şi cutanat. Fiecare tip afecta diferite părţi ale corpului câinelui.
Visceral - afecteaza organele din cavitatea abdominala
Severă în scădere în greutate
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Diaree
Zăbovi fecale (mai puţin frecvente)
Vărsături
Nasului sângera
Exercitarea intoleranţă
Cutanate - afecteaza pielea
Hipercheratoza - constatare cel mai proeminent; scalarea excesiv epidermică cu îngroşare, depigmentare (pierderea de culoare a pielii), şi chapping a botului şi a footpads
Alopecia - uscat, blana fragil cu pierderea parului simetrice
Nodulii se dezvolta de obicei pe suprafata pielii
Noduli intradermică şi ulcere pot fi observate
Anormal de unghii lungi sau fragile sunt o constatare specifice la unii pacienţi
Alte semne şi simptome asociate cu leishmaniasis includ:
Limfadenopatia - boala a ganglionilor limfatici cu leziuni ale pielii, în 90 la suta din cazuri
Vlăguire
Semne de insuficienţă renală - urinare excesiva, sete excesivă, posibil vărsături
Nevralgie - tulburare dureroase ale nervilor
Durere în articulaţii
Inflamarea muschilor
Leziunile osteolitice - o “lovit-out” zona cu pierderea de masă osoasă severă
Inflamarea de acoperire de oase; rar
Febră cu o spleed extinsă (în aproximativ o treime din pacienţi)
Cauze
Călătoresc în regiunile endemice (de obicei, în Marea Mediterană), în cazul în care câinele poate fi expus la sandflies — Leishmania o gazdă — este cel mai comun mod de contractare a infecţiei. Totuşi, care primesc o transfuzie de la un alt animal infectat poate duce, de asemenea, la leishmaniasis.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Medicul dumneavoastră va fi în căutarea de dovezi de boli, cum ar fi lupus, cancer, şi răpciugă, printre alte cauze posibile pentru simptomele. Mostre de tesut din piele, haldele, măduvei osoase, sau ganglionilor limfatici vor fi luate pentru cultura de laborator, precum şi fluid aspirat. Deoarece nu sunt legate de multe ori leziuni pe suprafata pielii, o biopsie de piele va fi în ordine, precum şi.
Cei mai multi caini cu leishmaniasis au un nivel ridicat de proteine ​​şi gammaglobulin, precum şi de mare de enzime hepatice activitate. Doar aşa, medicul veterinar va avea nevoie pentru a elimina febra tifoida ca si cauza a simptomelor, şi pot testa în mod special pentru lupus, în scopul de a-l exclude sau confirma ca o cauză.
Tratament
Excepţia cazului în care câinele dumneavoastră este extrem de bolnav, acesta va fi tratat ca un ambulatoriu. Dacă este slăbit şi infectat cronic, posibil să aveţi nevoie să ia în considerare eutanasia, deoarece prognosticul este foarte proastă pentru astfel de animale. Daca cainele nu este infectat grav, medicul veterinar va prescrie o dieta bogata in proteine ​​de calitate, unul care este conceput special pentru insuficienţă renală, dacă este necesar.
Aceasta este o infecţie zoonotici, şi organismele care au reşedinţa în leziunile pot fi comunicate la om. Aceste organisme nu va fi niciodată complet eliminate, şi recidiva, care necesită tratament, este inevitabilă.
Exista medicamente care pot fi de ajutor in tratarea simptomelor şi în abordarea bolii. Medicul veterinar vă va sfătui pe cel mai bun curs.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Leishmaniasis la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates