Saturday, 21 Apr 18, 07.46.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Paralizia a maxilarului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Paralizia a maxilarului la câini
Paralizia a maxilarului la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.39.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Nevrită trigeminal la câini
Apariţia bruscă de incapacitatea de a închide din cauza maxilarului la disfunctii ale mandibulare (falcă) ramură a nervilor trigemen (unul dintre nervilor cranieni) este o conditie medicala tratabila numit nevrită nervului trigemen (inflamaţie). Acest lucru este de multe ori din cauza leziuni ale nervilor, care variază de la nevrită, demielinizare (pierderea învelişului graşi în jurul nervului care ajută la desfăşurarea de semnal), şi, uneori, la degenerare de fibre din toate ramurile nervului trigemen şi corpul celulei nervoase.
Deşi este văzut ocazional la pisici, nevrită trigemen este în principal o boală a câinilor.
Simptome si tipuri de
Debut acut de un maxilar a scăzut
Incapacitatea de a inchide gura
Drooling
Dificultate în obţinerea produselor alimentare în gură
murdar mananca
Nici o pierdere de senzaţie în maxilar sau a feţei
De înghiţire rămâne normală
Cauze
Cauza principala a nevrită nervului trigemen este în prezent necunoscut, deşi este posibil imun-mediate.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, luând în considerare istoricul medical, debutul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Medicul veterinar va comanda un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit pentru a exclude alte boli. Rabia este una dintre condiţiile bolii mai importante care vor trebui să fie exclus. De diagnostic imagistic cum ar fi X-ray vor fi folosite pentru a examina oasele craniului şi maxilarului, şi a măduvei osoase şi biopsii de bază biopsii musculare pot fi folosite pentru a exclude alte posibilităţi de boală.
Tratament
Cel mai eficient tratament este de îngrijire de susţinere. Cainele tau va avea nevoie de asistenţă cu mâncare şi băutură. Dacă sunteţi în măsură să ofere servicii de îngrijire la domiciliu suficiente, cainele poate fi tratat ca un ambulatoriu, dar dacă nu puteţi avea grijă de câinele dumneavoastră, acesta va avea nevoie de ingrijire de sustinere nutriţionale în spital veterinar, astfel încât să se primesc nutrienţii adecvaţi.
Daca cainele tau este încă în măsură să înghiţi tură şi a produselor alimentare, care este oferit, Aveţi posibilitatea să utilizaţi o seringă mai mare, care este plasat în colţul gurii pentru a alimenta cu apă de câine şi a produselor alimentare piure de, cu capul câinelui usor ridicat, astfel încât să poată înghiţi cu uşurinţă. Fluidele pot fi, de asemenea, administrat subcutanat (sub piele). Tuburi de hrănire sunt rareori necesare pentru menţinerea consum adecvat de alimente, dar poate fi utilizat în cazul în care câinele dumneavoastră nu este în măsură să ia nimic în gură sau înghiţiţi alimente care este dat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Paralizia a maxilarului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates