Monday, 23 Apr 18, 23.00.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Canin disautonomia - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Canin disautonomia
Canin disautonomia
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.43.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Disautonomia este caracterizat printr-o funcţionare defectuoasă a sistemului nervos autonom (ANI), sistemul care controlează ritmul cardiac, respiraţie, digestie, urinare, salivaţie, transpiraţie, ochi dilatarea pupilei,tensiune arterială, contractiile intestinale, glandular acticity, şi fizică excitare. Funcţiile corpului care apar în cadrul ANS sunt în mare parte efectuate fără gând conştient, , cu excepţia de respiraţie, care lucrează în coordonare cu gând conştient. Această condiţie este, de asemenea mentionat ca Key-Gaskell sindrom.
Aceasta este o afectiune rara, dar atunci când are loc, acesta tinde să afecteze câini care sunt tineri, dar dincolo de vârsta de căţeluş, şi gratuit în roaming, zeii din mediul rural tind să fie cel mai mare risc pentru achiziţionarea tulburare. Altfel, nu există nici un gen sau de vârstă, care este în mod special afectat. Există o anumită corelaţie geografice legate de disautonomia canin, cu o incidenţă mai mare care apar în Midwest, Missouri, Oklahoma, şi Kansas. Totuşi, cazuri au fost raportate în întreaga SUA.
Tratamentul se bazează pe a simptomelor primare şi prognoza pentru recuperare este păzită.
Simptome si tipuri de
Simptome acute de obicei, se dezvoltă timp de trei până la patru zile
Dilatat elevi răspund
Lipsa de lacrima de productie
Frica / evitarea de lumina (fotofobie)
A treia pleoapa elevaţie (ieşire în afară de a treia pleoapă)
Vărsături
Regurgitare
Anorexie si pierderea in greutate
Dribbling urină (poliurie)
Strecurat de a urina
Pierderea tonusului sfincterului anal
Diaree
Constipaţie, în unele cazuri
Balonat, pur exprimate vezicii urinare
Posibile dureri abdominale
Dispnee (respiraţie dificilă)
Nas uscat şi membranele mucoase
Tuse
Nazale de descărcare de gestiune
Depresiune
Pierderea reflexelor spinale
Musculare pierdem
Posibile slăbiciune
Cauze
Cauza este necunoscuta.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt afectate de această condiţie.
Razele X se vor arăta megaesophagus (extindere a esofagului), dilatat bucle intestinale cu nici un peristaltism (contracţie normală a muschilor intestinali) şi un umflat vezicii urinare. Pierderea controlului nervoase în iris de ochi va face ca acesta să fie hipersensibilitate la medicamente colinergice, care afectează timpul de răspuns pentru a irisului ochiului de a contracta. Un caine care nu este afectat cu Key-Gaskell va avea un timp de răspuns normal de 30 minute, şi un câine care este afectat cu această condiţie va avea o reactie anormal de rapid strângere elev.
Un test de provocare atropina se va acorda pentru a testa reacţia inima lui - un caine sanatos va avea o creştere în activitatea inimii (tahicardie) ca răspuns la atropină, în cazul în care un câine afectat cu Key-Gaskell va avea nici o creştere a frecvenţei cardiace.
Histamina preparate injectabile poate fi administrat pentru a testa pentru pierderea functiei de simpatic capilar. Dacă există o pierdere a funcţiei capilar, nu va fi nici un răspuns reactive vizibile la nivelul pielii, sau de un episod acut welt, dar nu în piele. Aceste teste vor ajuta medicul veterinar pentru a face o evaluare a concura al sistemului nervos autonom (alcătuit din sisteme de simpatic şi parasimpatic nervos) capacitatea de a funcţiona într-un mod sănătos.
Tratament
Cauza este necunoscuta disautonomia. Astfel, Tratamentul este simptomatic.
Intravenos (IV) lichide ar trebui să se acorde pentru pisica pentru a preveni deshidratarea. Un tub de alimentare poate contribui la asigurarea unei nutriţii adecvate, dacă este prezent megaesophagus. Dacă motilitatii intestinale este absent, un tub de alimentare poate fi necesară. Lacrimi artificiale ar trebui să fie administrat în cazul în care lacrima de productie este insuficientă. Umidificare a aerului poate ajuta cu membrane mucoase uscate. Vezicii urinare ar trebui să fie manual exprimate pentru câine.
Medicamente va fi acordată pentru sprijinirea organelor, şi pentru încurajarea contractia vezicii urinare şi îmbunătăţirea motilităţii intestinale. Dacă infecţii sau pneumonie sunt suspectate, antibioticele vor fi prescrise.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Canin disautonomia
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates