Wednesday, 20 Jun 18, 19.10.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Soc cardiogen - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Soc cardiogen
Soc cardiogen
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.47.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Şoc cardiogen
Disfuncţia cardiacă poate fi cauzată de un muschi cardiac mărită sau dilatat, comprimare a mucoasei de inima, ieşiri obstacole, cheag de sânge, severă boală de inimă, heartworm boală, sau severă, defectarea pompei arrhythmias.Cardiac poate fi, de asemenea, secundare unei boli sistemice care cauzează stratul de infarct miocardic (stratul de mijloc al inimii) la disfuncţie, cum ar fi de la otrăvire sânge. Rezultatul este scăderea tensiunii arteriale şi a fluxului de sânge compromis în ţesuturile, redusă cu ţesut de livrare de oxigen. Rezultate obţinute şoc cardiogen din deprecierea profundă a funcţiei cardiace, ducând la o scădere în volum de accident vascular cerebral (cantitatea de sange pompate din fiecare ventricul in timpul contractiei) cardiace şi de ieşire, congestie a venelor, şi îngustarea vaselor de sânge.
Cele mai multe condiţii pentru cauzativ şoc cardiogen sunt asociate cu funcţia ventriculului semnificativ deprimat stânga sau la dreapta, dar alte condiţii care pot cauza de compresie cardiace şi să conducă la completarea necorespunzătoare a ventriculelor poate juca, de asemenea, un rol. Ieşiri Minima cardiace poate duce la severa a tensiunii arteriale scăzute, care rezultă în fluxul de sange la tesuturi diminuat. Scurgeri de la pericard - sacul care închide inima – sau conditii care cauzeaza fluxului severe sau obstructie la ventriculi sunt vinovati posibile. Mai departe, fluxului sanguin redus la ţesuturi cauzele ischemie de organe (pierderea de sânge la organe) şi epuizarea energiei, care conduc la funcţia de organe anormală. Organele secundare care sunt afectate includ creier, inimă, plămân, ficat, şi rinichi. Ca şoc progreseaza, insuficienţă cardiacă congestivă se poate dezvolta. Creştere anormală a presiunii în atriul stâng şi a presiunii venoase pulmonare poate duce la lichid fi prins în plămâni. Orice rasa, vârstă, sau gen pot fi afectate de această condiţie.
Simptome si tipuri de
Pale mucoaselor (de la scaderea fluxului de sange)
Extremităţilor cool
Ritmului cardiac variabilă şi frecvenţa respiratorie
Pulmonar Harsh sunete şi crackles
Tuse
Puls slab
Slăbiciune musculară
Mintală prostia
Decompensare cardiacă poate fi asociat cu o istorie de boli de inima anterior medicamente compensate şi cardiace de administrare
O suspiciune de boală cardiacă anterior nediagnosticate poate rezulta dintr-o istorie de tuse, intoleranţă la exerciţiu, slăbiciune, sau pierderea conştienţei
Cauze
Primar al Bolilor cardiace
Muschiul inimii dilatate - mare rasa caini cu taurina (aminosulfonic de acid) deficienţă
Insuficienţă severă în supapă sau alte stadiul final al bolii de o supapa de inima
Aritmie tulburări
Constricţie pericardică - înăsprirea sacul din jurul inimii
Disfuncţia cardiacă secundar
Sepsis (infecţie sistemică) poate avea ca rezultat în contractilitatea cardiacă redusă
Excesul de fosfor în sânge
Pulmonară cheag de sânge
De gaze în pleurale (piept) cavitate
Factorii de risc
Boli concomitente care cauzează hipoxemie (oxigenarea subnormală de sânge arterial), acidoză (o creştere a concentraţiei de ioni de hidrogen in sange arterial peste nivelul normal), dezechilibrelor electrolitice.
Diagnostic
Deoarece există atât de multe cauze posibile pentru această afecţiune, medicul veterinar va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial utilizare. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător.
Măsurarea presiunii de sange va documenta scăderea tensiunii arteriale, electrocardiografie şi pot fi de ajutor în detectarea de aritmii. Pulse oximetria, o procedură de utilizând un dispozitiv care măsoară saturaţia în oxigen de fluctuaţiile de absorbţie a luminii în bine vascularizat (alimentate cu sânge) ţesutului în timpul sistolei (contracţie) şi diastola (dilatarea) poate pune în evidenţă scăderea tensiunii arteriale. Analiza gazelor de sânge pot descoperi acidoză metabolică, o scădere a pH-ului, şi concentraţia de bicarbonat in fluidele corpului, cauzate fie de o acumulare de acizi, sau de pierderile anormale de bază fixă ​​din organism, la fel ca în diaree sau boală renală. Un piept x-ray pot dezvălui o inima extinsa sau semne de edem pulmonar (insuficienţă cardiacă congestivă). Ecocardiografia poate documentul de cardiomiopatie (boală a muşchiului cardiac), Boala de o supapa de inima, limitată inima musculare contractability, pericardică sau de compresie.
Tratament
În cazul în care gradul de disfunctie cardiaca a progresat într-o stare de şoc, tratament intensiv spitalizat devine necesară. De scurgere a pericardului este esenţială pentru pacienţii afişarea comprimare a mucoasei de inima, şi terapia cu fluide vor fi menţinute la un nivel minim până când funcţia cardiacă este îmbunătăţită. Acest lucru poate fi realizat cu utilizarea de inotropele pozitive, agenţi de fluide sau medicamente care modifică forţa sau energia de contractii musculare; cu vasodilatatoare, care relaxează musculatura netedă şi lărgirea vaselor de sânge pentru a îmbunătăţi fluxul de; sau prin decompresie a pericardului (inima sac) scurgere, ca insuficienţă cardiacă congestivă poate fi exacerbată.
Monitorizarea cardiovasculară vor fi efectuate de electrocardiogramă (ECG), care masoara curentul electric a muschiului inimii, şi măsurarea presiunii venoase centrale şi a tensiunii arteriale este util pentru a determina eficacitatea tratamentului dat. Suplimentarea cu oxigen este important, ca cu scaderea fluxului de sange, există o scădere simultană în oxigen ajunge la ţesuturi. Oxigenul poate fi administrat prin cuşcă de oxigen, masca, sau tub nazal. În plus,, medicul veterinar va alege orice medicamente necesare pentru a trata starea cainelui specifice.
Dupa tratamentul initial, medicul veterinar va dori revizita câinele dumneavoastră pentru a monitoriza ritmul cardiac, impulsuri de intensitate, mucoaselor de culoare, respirator rata, pulmonar sunete, urină de ieşire, în aplicare (mentale activitate), rectală şi temperatura.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Soc cardiogen
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates