Wednesday, 20 Jun 18, 19.08.56

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ciroza si fibroza a ficatului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ciroza si fibroza a ficatului la câini
Ciroza si fibroza a ficatului la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.50.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Ciroză hepatică este generalizată (difuz) formarea de tesut cicatricial, asociate cu noduli de regenerare, sau mase, şi deranjat ficat arhitectura. Fibroza a ficatului, pe de altă parte,, presupune formarea de tesut cicatricial, care înlocuieşte ţesutul hepatic normal. Această condiţie poate fi moştenită sau dobândită. Doberman Pinscher, Cocker Spaniel, Labrador Retriever şi sunt deosebit de sensibile pe termen lung (proteja) inflamaţia ficatului; o afecţiune cunoscută sub numele de hepatita cronica.
Simptome si tipuri de
Convulsii
Orbire
Acumularea de fluid-up la nivelul abdomenului
Lipsa de energie
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Slab organism condiţie
Vărsături
Diaree
Constipaţie
Negru, scaune din cauza prezenţei de sânge digerat zăbovi
Creşterea sete
Creşterea urinare
Modificări de culoare gălbui ale gingiilor şi a altor ţesuturi ale corpului
Tendinţe posibile sângerare (neobişnuit)
Leziuni cutanate superficiale cu, ulcerativă inflamaţia (superficiale necrolytic dermatită)
Cauze
Pe termen lung (proteja) ficat prejudiciu
Pe termen lung (proteja) boli inflamatorii intestinale (IBD)
medicamente – sau toxine induse de ficat prejudiciu – Depozit de cupru boli hepatice (Cupru-Depozit hepatopatiei); medicamente pentru a controla crizele (cunoscut sub numele de anticonvulsivante); azolice medicamente pentru tratarea infecţiilor fungice; medicament pentru tratarea parazitilor intestinali (oxibendazol); antibiotic (trimetoprim-sulfametoxazol); nonsteroidal anti-inflamatorii medicamente (AINS); pe termen lung (proteja) toxiinfecţie alimentară toxină (aflatoxins)
Boală infecţioasă
Pe termen lung (proteja) blocarea sau extrahepatice canalului biliar comun (duct biliar extrahepatic obstrucţie) – durează mai mult de şase săptămâni
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Un profil de sânge chimice, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina pentru a exclude alte cauze ale bolii sunt, de asemenea, proceduri standard de examinare.
Un aspirat cu ac fin ar trebui să fie luate din ficat pentru o probă care urmează să fie trimise pentru analize citologice. O biopsie hepatica luate prin laparoscop poate fi, de asemenea, necesară pentru a forma un diagnostic definitiv.
Tratament
Pacienţii cu semne minime pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu, atâta timp cât acestea sunt încă mănâncă în mod normal. Pacienţii cu semne mai severe ar trebui să fie spitalizat, având în vedere terapia cu fluide, dacă este necesar şi au introdus un tub de alimentare, dacă acestea sunt care prezintă simptome de anorexie. Electrolitii poate fi completată în timp ce administrarea fluidelor, si unii pacienti raspund bine la complexul de vitamine B.
Dacă există lichid abdominal build-up, lichidul va trebui să fie exploatat şi eliminate, sodiu şi restricţionate în dieta până cauza build-up a fost rezolvată.
Câini afişarea semne de encefalopatie hepatică (acumularea de amoniac în sânge cauzând semne neurologice) ar trebui să aibă produsele alimentare întrerupt, cum ar trebui să câinii care sunt vărsături şi / sau care suferă de inflamaţii ale pancreasului. Pentru encefalopatie hepatică, cainii pot fi acordate de soia sau proteine ​​din lapte, în combinaţie cu tratamentul medical, pentru a creşte toleranţa de azot. Astfel de pacienţi ar trebui să aibă individualizat portii de proteine ​​adaptate la nivelul lor de disfuncţie hepatică. Albumina nivelurile ar trebui să fie menţinute.
Daca tratamentul chirurgical este luat în considerare la pacienţii cu astfel de, un profil de coagulare se va face, pacienţii cu sine ori mai coagulare va avea un risc crescut de sângerare, chiar şi în timpul interventii chirurgicale minore.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ciroza si fibroza a ficatului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates