Thursday, 26 Apr 18, 18.57.40

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Acarienii urechii la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Acarienii urechii la caini
Acarienii urechii la caini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.52.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Acarienii Otodectes cynotis la câini
Otodectes cynotis mituri, cel mai frecvent numit acarienii de ureche, sunt o infecţie parazitară comună şi relativ uşoară. Totuşi, complicaţii pot apărea atunci când un animal are o reactie de hipersensibilitate imunitar, ceea ce duce la iritaţie intensă a urechii externe.
Câinii care sunt afectate cu acarienii de ureche vor zero de obicei, la urechile excesiv şi se agită capetele lor, chiar smulgerea parului lor ca au zero. Unii caini vor scutura capul lor atat de mult incat un hematom a urechii vor forma (cu sânge în comun în ureche ca urmare a spargerii unui vas de sânge). De asemenea, un motiv de îngrijorare este atunci cand cainii vor zero la urechile lor, până la punctul că prejudiciul este de făcut pentru a canalele urechii sau timpane.
Acest tip de raie este comun la câini tineri, desi poate aparea la orice varsta. Acesta este cunoscut ca fiind extrem de contagioase, frecvent trece de la mamă la nou-nascut, şi între animale din specii diferite (acest acarian nu afectează oamenii). Căpuşă, de asemenea, de obicei se împrăştie în alte părţi ale corpului.
Simptome si tipuri de
Muriţi de nerăbdare de urechi, capului şi gâtului
Uneori, mâncărime generalizată
Scarpinatul excesiv la urechi şi în jurul capului
Scuturarea frecvent cap
Cruste groase roşu-brun sau negru, în urechea externă
Cafea măcinată ca şi umflături în canalul urechii
Abraziuni şi zgârieturi pe partea din spate a urechilor
Cruste şi Scala de pe gât, rump şi coada
Cauze
O. cynotis ureche acarieni
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor, precum şi dacă cainele tau are contacte regulate cu alte animale. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv teste standard de laborator, cum ar fi un profil de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit, doar pentru a fi sigur ca cainele tau nu are alte boli.
Un examen aprofundat dermatologice va fi efectuată, cu pilitură de piele luate pentru analize de laborator. Tampoane ureche pot fi plasate în ulei mineral pentru a identifica acarieni, şi medicul veterinar poate utiliza un otoscop să se uite în canalele urechii, în cazul în care acarienii ureche pot fi descoperite vizual direct în ureche. Cazul în care câinele dumneavoastră este hipersensibil ca urmare a infestării, a face o analiză profundă a urechilor dificile, un diagnostic poate fi făcută de răspunsul câinelui la tratament medical.
Tratament
Pacienţii pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu cu medicamente concepute pentru a eradica acarieni. Deoarece această infecţie este foarte contagioasă, toate animalele din aceeaşi gospodărie ar trebui să fie tratate şi a mediului curăţate foarte bine. Acarienii nu supravietui mult timp departe de corpul animalului, deci o curăţare temeinică casă ar trebui să fie suficient de.
Urechile trebuie sa fie curatate cu un detergent ureche comerciale, care este formulat în mod special pentru câini. Paraziticidele acarian urechi ar trebui să fie utilizate timp de 7-10 zile pentru a eradica acarieni şi ouă, cu o repetare a tratamentului în jurul valorii de două săptămâni mai târziu. Tratamente cu purici ar trebui să se aplice la restul corpului câinelui, precum şi pentru eliminarea de acarieni ectopice.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Acarienii urechii la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates