Tuesday, 19 Jun 18, 08.49.30

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumori cu transmitere sexuală la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumori cu transmitere sexuală la câini
Tumori cu transmitere sexuală la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.55.42 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tumori cu transmitere sexuală la câini
O tumoare transmisibile venerice, sau TVT, este o tumora natural, care este cu transmitere sexuala de la un câine la altul. Un număr mare de cazuri, au tendinţa de a fi văzut în oraşele mari şi zonele temperate. TVT este văzută de obicei la tineri, intact (non-castrati) câini.
Simptome si tipuri de
Puteti observa un roşu, masa tumorală bombat din suprafata membranei a vaginului, sau pe penis. Masa de tesut se poate rupe la manipulare. Picături de sânge poate fi observată se scurge din vagin sau penis foreskin. Cainele va linge, de obicei, zona afectată cu frecvenţă.
Cauze
Această condiţie este rezultatul contactului direct cu celulele tumorale de la un animal bolnav. Acesta se transmite prin actul de sex, şi pot fi, de asemenea, transmise prin contact oral. Intact, câini gratuite de roaming sunt la risc mai mare de a dobândi şi a răspândirii acestei boli.
Diagnostic
Veterinarul tau va participa nevoie de un istoric complet de sănătate, cu informaţii cât mai mult posibil în ceea ce priveşte momentul în care simptomele au început, cat de mult libertatea cainele tau are pentru a circula liber sau dacă există alţi câini care cutreiera zona, dacă aţi fost încercaţi să rasa cainele, etc.
Examen fizic se va concentra în special pe organele genitale cainelui tau. O mostra de tesut de masă va trebui să fie luate pentru biopsie, Probele de lichid şi vor fi luate pentru testele standard de laborator, inclusiv hemograma completa, profil de biochimie si sumar de urina. Rezultatele acestor teste sunt de obicei in limite normale, dar, în unele cazuri, celulele din sânge sau de celule anormale de cancer poate fi găsit în proba de urina.
Acest tip de tumora rareori se extinde la alte locaţii, dar medicul dumneavoastră va trebui să confirmaţi vizual că nu este o formă malignă de cancer. Diagnosticare Visual va include în piept şi abdominale raze X pentru a determina dacă a existat metastaza, şi ceea ce stadiu este în, în cazul în care cancerul este prezent. Veterinarul va palpa, de asemenea, ganglionii limfatici din zona afectată pentru a determina cât de mult a ganglionilor limfatici sunt reacţionează la anormalitate, un factor important atunci când distinctiv celulele canceroase sunt prezente.
Un eşantion de lichid limfatic va fi trimis la laborator pentru o evaluare suplimentară, pentru a determina daca celulele canceroase sunt în eşantion. Prezenţa celulelor canceroase în ganglionii limfatici este adesea un indiciu puternic ca tumora nu este benignă. Tratamentul se va baza pe rezultatele acestor teste.
Tratament
La unii pacienţi, tumora poate regresa spontan fara nici un tratament. Sau medicul veterinar poate fi necesar să chirurgical accizelor în masă şi începe terapie medicala dupa operatie. În cazul în care tumora este benigna, care este, nu canceroase, un prognostic favorabil, care permite pentru o vindecare completa, în general, este de aşteptat. Câinelui dumneavoastră bunăstarea generală va fi factorul decisiv în tratamentul merge cât de bine.
Condiţii de viaţă şi de gestionare
Prognosticul pe termen lung în urma tratamentului medical este de multe ori excelent la pacienţii afectaţi. Riscurile sunt mult mai mari, totuşi, în cazul în care tumora este găsit de a fi maligne, Terapie anticancer prezinta mai multe efecte secundare, mai ales dacă este utilizat pe o bază pe termen lung.
De exemplu, tipurile de medicamente care sunt folosite pentru a suprima cresterea celulelor canceroase pot afecta celulele normale, precum şi, diminuarea efectelor protectoare ale sistemului imunitar şi care rezultă în cainele tau fiind la un risc crescut de infecţii, uneori grave. Veţi avea nevoie pentru a menţine un plan bun de nutriţie pentru a ajuta cainele pentru a recupera rapid, fără complicaţii.
Medicul veterinar va stabili un plan de follow-up de tratament pentru tratarea ulterioară şi controale de rutină. Rezultatele testelor de laborator, cainelui tau răspunsul la tratament, şi orice nedorit efecte secundare legate de terapia va ghida modificarea planului de tratament.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumori cu transmitere sexuală la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates