Monday, 23 Apr 18, 19.39.02

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Efectul de ochi roşii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Efectul de ochi roşii la câini
Efectul de ochi roşii la câini
pitbullsDate: Sunday, 02 Sep 12, 00.58.32 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Inflamaţie a ochiului la câini
Efectul de ochi roşii cauze ochi câinelui de a deveni inflamarea şi, bine, roşu. Aceasta inflamatie poate fi cauzată de diverşi factori, inclusiv de sânge în exces pleoape (hiperemia) sau în vasele de sânge ochi (ocular vasculature). Acest lucru se întâmplă atunci când navele se extindă, ca răspuns la extraocular sau intraoculare (în afara de, şi în interiorul ochiului, respectiv) inflamaţie, sau o acumulare de sânge pasiv.
Condiţia descris în acest articol medicale pot afecta atât de câine şi de pisică. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care efectul de ochi roşii afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Cele mai frecvente semne de ochi roşii la pisici este roşeaţă şi inflamaţie care afectează unul sau ambii ochi.
Cauze
Există diverşi factori care pot contribui la ochiul unui caine rosu, cum ar fi inflamarea pleoapelor, cornee, sclerotică, conjunctivă, ciliar organism, şi Iris. Alte cauze includ:
Glaucom
Orbital boală
Hemoragia la partea din faţă a ochiului
Hemoragia în interiorul ochiului de la vasele de sange nou formate sau existente
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe animalul dumneavoastra de companie, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, un debut de simptomele ei, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Ochi roşii este adesea un simptom vizibil al unei boli sistemice subiacente, uneori de natură gravă. Prin urmare, bloodwork este esenţială pentru a exclude sau confirma o tulburare.
În scopul de a exclude de cancer şi cauzele infectioase la efectul de ochi roşii, X-ray imagistica pot fi folosite pentru examinarea vizuală a pieptului şi abdomenului. La fel de util în scopuri de diagnosticare cu ultrasunete sunt imagini ale ochiului, care pot fi efectuate în cazul în care ochiul este opac, şi Tonometria — măsurarea presiunii din interiorul ochilor cu ajutorul unui tensiometru.
Dacă există puroi-ca de descărcare de gestiune de la ochi, sau pe termen lung boală a ochiului, medicul veterinar va efectua o cultură aerobic bacteriene şi sensibilitate profil.
Alte teste medicul veterinar poate alege să le efectuaţi un test Schirmer lacrima pentru a verifica dacă producţia normală lacrima; o citologic (microscopic) Examinarea de celule de la nivelul pleoapei, conjunctivă, şi corneei; şi o biopsie conjunctivale (eşantionul de ţesut) dacă nu există leziuni cronice sau conjunctivită masă.
Colorarea fluoresceină a corneei, care foloseste o substanta de contrast non-invazive, pentru a acoperi ochiul, acest site anomalii mai vizibile la lumină, poate fi, de asemenea, utilizat pentru detectarea de materiale străine, ulceraţii, zgârieturi, şi alte leziuni pe suprafaţa ochiului de câinelui.
Tratament
Tratamentul va depinde de cauza care stau la baza tulburări oculare, dar, în general,, tratamentul va fi pe o baza in ambulatoriu. În majoritatea cazurilor,, cainii vor avea un guler elisabetan plasate pe ele pentru a preveni auto-trauma cu ochiul.
Dacă ulcere corneene adâncime se găsesc, sau glaucom este diagnosticată, chirurgia poate fi necesară pentru a repara ochi.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Efectul de ochi roşii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates