Wednesday, 25 Apr 18, 22.00.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Meningita, meningoencefalite, meningomyelitis la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Meningita, meningoencefalite, meningomyelitis la câini
Meningita, meningoencefalite, meningomyelitis la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 12.58.44 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Meningitei bacteriene si alte infectii ale sistemului nervos la caini
La fel ca la om, sistemul de membrane care plicuri cainelui sistemul nervos central se numeşte meninge. În cazul în care acest sistem se inflameaza, este mentionat ca meningita. Meningoencefalite, între timp, este inflamaţie a meningelor şi a creierului, şi meningomyelitis este inflamaţie a meningelor şi a măduvei spinării.
Inflamaţii ale meningelui duce frecvent la inflamarea secundară a creierului şi / sau a măduvei spinării, care rezultă în diverse complicatii neurologice. Pe termen lung inflamatie poate împiedica, de asemenea, fluxul de lichid cefalorahidian (CSF) — lichidul de protecţie şi hrănitoare care circula in jurul creierului si maduvei spinarii — ceea ce duce la acumularea de CSF în creier şi, astfel, complicaţii severe, cum ar fi convulsii şi pareza.
Simptome si tipuri de
Simptome neurologice deseori asociată cu meningita, meningoencefalite, meningomyelitis şi cum ar fi libera depreciate, alterarea stării mintale, şi convulsii, poate fi profundă şi progresivă. Alte simptome, în general, observate la câini care suferă de una dintre aceste condiţii se numără:
Depresiune
Şoc
Hipotensiune arterială
Febră
Vărsături
Creştere anormală a sensibilităţii la diferiti stimuli (hiperestezie)
Cauze
Cea mai frecventa cauza de meningita este o infectie bacteriana la nivelul creierului şi / sau maduva spinarii provenite din alta parte a corpului. Meningoencefalite, între timp, este, de obicei din cauza infecţii ale urechilor, ochi, sau cavitatea nazală. Şi, în general, veniturile meningomyelitis diskospondylitis text şi osteomielita. La căţei şi câinii cu sistemul imunitar compromis, infecţii, cum ar ajunge de obicei creier si maduva spinarii prin sânge.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor. Medicul veterinar va efectua apoi un examen fizic complet si teste de laborator mai multe — cum ar fi hemograma completa (CBC), cultura de sânge biochimie profil, şi analiza urinei — pentru a ajuta la identificarea şi izolarea de tipul de infecţie.
Biochimie profil, de exemplu, pot indica ficat şi rinichi implicarea, în timp ce testele de sânge poate pune în evidenţă un număr crescut de celule albe din sânge, care este o dovadă de o infecţie în curs de desfăşurare. Sumarul de urina poate releva, de asemenea, puroi si bacterii in urina cainelui, o indicaţie de infectii ale tractului urinar.
Alte instrumente de multe ori folosite pentru a identifica agentul infectios implicate includ imagistica prin rezonanta magnetica (RMN), ultrasunete abdominale, toracică şi abdominală, razele X, şi eşantioane din piele, ochi, nazale de descărcare de gestiune, şi sputa.
Una dintre cele mai importante teste de diagnostic, totuşi, CSF (lichid cefalorahidian sau) Analiză. Un eşantion de LCR cainelui vor fi colectate şi trimise la un laborator pentru cultură şi o evaluare suplimentară.
Tratament
În cazurile severe de meningită, meningoencefalite, sau meningomyelitis, cainele va fi spitalizat pentru a preveni complicaţii mai severe. Odată ce organismul cauzal este identificat, medicul veterinar va folosi antibiotice intravenos pentru a maximiza eficienţa acestora. Medicamente antiepileptice şi corticosteroizi pot fi, de asemenea, prescris pentru a controla crizele şi de a reduce inflamatia, respectiv. Câinii care sunt grav deshidratate, între timp, vor fi supuse unor terapia cu fluide imediată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Meningita, meningoencefalite, meningomyelitis la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates