Friday, 22 Jun 18, 17.17.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer pancreatic (Insulinoma) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer pancreatic (Insulinoma) la câini
Cancer pancreatic (Insulinoma) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.03.44 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Insulinom la câini
Insulinomas sunt tumori maligne — rapid celulele canceroase — a celulelor beta din pancreas. Celulele beta secreta insulina in primul rand, printre alti hormoni. Insulina produce o varietate de efecte în organism — cel principal fiind de a reglementa nivelul de glucoza pe parcursul celulele organismului. Deoarece insulinomas secreta insulina excesiv, fluxul de sânge este scăzut în glucoză (o condiţie menţionată în continuare hipoglicemie), care cauzează probleme de slăbiciune sau neurologice.
Simptome si tipuri de
Cel mai frecvent simptom al unei insulinoma este colaps fizic, sau pierderea conştienţei (sincopă). Convulsii, extremă slăbiciune, şi alte anomalii neurologice sunt, de asemenea, comune. Deoarece insulina este eliberata periodic, simptomele nu sunt coerente şi frecvenţa nu este neapărat previzibil.
Diagnostic
În cazul în care câinele dumneavoastră ar trebui să colaps şi o probă de sânge indică glucoză scăzută, insulinoma va fi extrem de suspecte şi medicul veterinar va trebui să urmeze cu teste suplimentare pentru a confirma. Totuşi, mai multe probe de sânge poate fi necesar să fie luate pe o perioadă de timp pentru a determina dacă există o concentraţie scăzută de glucoză persistentă. Medicul dumneavoastră va avea nevoie pentru a determina concentraţia de insulină la concentraţia cea mai mică de glucoză. Retine produse alimentare provenind din cainele dumneavoastra înainte de teste sunt efectuate este esentiala pentru determinarea nivelului de glucoză adevărat – medicul veterinar vă va sfătui în mod adecvat pentru a efectua aceste posturi pe termen scurt pentru cainele tau.
O dată insulină:glucoză raportului (AIGR) pot fi utile atunci cand nivelul cainelui tau insulină este scăzut, încă încă în limite normale. Insulinoma este încă suspectat în aceste cazuri, tipul de. În cazul în care nivelul de insulină este necorespunzător de mare pentru nivelul de glucoză a scăzut, insulinoma poate fi încă prezente.
Ultrasunete, tomografie computerizata (CT), sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) poate fi de ajutor în determinarea întinderii tumorii pancreatice şi cât de mult este metastazante. De obicei insulinomas nu metastaze la plamani; totuşi, radiografii toracice poate indica alte neoplazii ca o cauza a scăzut constant de glucoză. Scintigrafia, o formă de tratare a imaginii cu ajutorul izotopilor radioactivi pentru a identifica tesut anormal, poate fi, de asemenea, utilizate pentru a identifica locaţia insulinomas primar şi metastazelor.
Tratament
Daca cainele sa prăbuşit sau sunt suferă de convulsii din cauza unei insulinoma, tratament medical de urgenţă, de obicei, va consta din administrarea imediată de glucoză. Pentru tratamentul de origine al prăbuşiri bruşte sau convulsii, sirop de porumb poate fi administrat ca o soluţie temporară pentru a creşte nivelul de glucoza. Dar, atenţie medicală va fi în continuare nevoie de, astfel consultarea cu un medic veterinar este critică. Medicul veterinar poate da, de asemenea, glucoză cainele care conţin lichide şi / sau steroizi pentru a contracara efectele insulinei.
Dacă starea cainelui tau de sănătate, împreună cu imagistica a tumorii, indică valoarea potenţială de la operatie, îndepărtare a tumorii va fi de obicei, recomandată. Hipoglicemia poate fi rezolvată prin eliminarea parte a pancreasului cu tumora pe ea. Totuşi, dacă există metastaze semnificative sau a celulelor tumorale funcţionale în restul pancreasului, tratament suplimentar va fi în continuare necesare. De asemenea, în cazul în care tumorile sunt generalizate, sau dacă există alte motive de îngrijorare de sănătate, medicale de management poate fi sfătuiţi ca mod de primar de tratament.
Prednisolon este un steroid care stimulează formarea de glucoză şi este adesea o piatra de temelie de tratament medical. Alte medicamente care ar putea fi folosite pentru a trata insulinoma includă:
Diazoxid
Octreotid
Glucagonul
Chimioterapice, cum ar fi streptozocin
Dietetic este frecvent utilizat în conjuncţie cu alte tratamente. De fapt,, Aţi putea fi capabil să reducă la minimum cantitatea de medicamente, sau nevoia de tratamente suplimentare, prin hrănirea mici cainele, sumele frecvente de proteine ​​moderată, alimente cu conţinut scăzut de zahăr, şi mai complexe alimente bogate in carbohidrati. Punct de vedere clinic, tehnica de cel mai important alimentar este frecvenţa de mese. În esenţă,, Această tehnică este utilizată pentru a limita fluctuaţiile insulină care instigă la episoade hipoglicemiant. Controlul simptomelor de hipoglicemie este în cele din urmă scopul. Veterinarul tau te va ajuta in dezvoltarea unui plan viabil dieta pentru cainele dumneavoastra.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer pancreatic (Insulinoma) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates