Friday, 27 Apr 18, 10.53.02

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer pancreatic (Glucagonoma) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer pancreatic (Glucagonoma) la câini
Cancer pancreatic (Glucagonoma) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.04.35 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Glucagonoma şi câini
Glucagonoma se referă la un neoplasm rare (o crestere anormala a celulelor) de alfa-pancreatice insulita celule care secreta glucagonul activ, un hormon implicat in metabolismul glucidelor. Multe dintre aceste celule secreta hormoni, de asemenea, alte, cum ar fi insulina (un hormon în mare parte implicată în metabolizarea) şi gastrin (un hormon care stimuleaza secretia de acid gastric în stomac). Excesul de care circula in organism glucagon poate duce la o serie de răspunsuri, inclusiv o defalcare a crescut de proteine ​​în aminoacizi (un proces cunoscut sub numele de catabolismului proteic), şi o defalcare a crescut de grasime in vanzari grăsime (cunoscut sub numele de lipoliza).
Glucagonoma este o forma extrem de rara de neoplasm. Este mai puţin frecvente la câini, şi este, în general, găsit numai la câini mai mari. Momentan nu sunt cunoscute de incidenţe glucagonoma la pisici.
Simptome si tipuri de
Simptom semnarea glucagonoma, care a fost raportată în ambele oameni şi câini, este o caracteristică dermatită, sau a pielii anomalie. Leziunile cutanate pot include eroziuni şi cruste general dispuse în jurul valorii de membranele mucoase pe fata (ţesuturile moi ale nasului, de exemplu) şi organelor genitale. Leziunile pot apărea, de asemenea, pe pernutele de la picioare şi alte extremităţi. Footpads sunt de multe ori în zona afectată doar, şi de obicei sunt foarte dureroase.
Acest simptom caracteristic piele asociate cu glucagonoma este, de asemenea, data vazut cu boli hepatice şi hypoaminoacidemia, o afectiune caracterizata printr-o concentraţie anormal de mici de aminoacizi în sânge.
Simptome suplimentare de glucagonoma includ incetineala, diaree, scădere în greutate, şi incontinenţă. Infecţii secundare drojdie sunt, de asemenea, efecte comune de însoţire.
Cauze
Glucagonoma poate fi vazut in sindromul de neoplazie multiple endocrine, o tulburare mostenita care afecteaza glandele endocrine, care sunt responsabile de secretia de hormoni in sange. Solitară pancreatic glucagonoma (formarea de neoplasme din pancreas), precum şi cazuri de metastaze hepatice, De asemenea, au fost raportate la câini.
Diagnostic
O varietate de teste pot fi utilizate pentru a ajuta la diagnosticarea glucagonoma la câini. Acestea includ o analiză de urină, analiză de sânge (de testare pentru aminoacid, glucagon, şi nivelurile de zinc), şi ultrasunete, care pot fi utilizate pentru a detecta mase neregulate.
În cele din urmă, un examen de tesut prin biopsie, şi colorarea chimice pentru prezenţă de glucagon, este necesar pentru a diagnostica definitiv glucagonoma. Verificarea pentru prezenţa pancreatice şi a altor hormoni gastro-intestinale atunci când colorare este, de asemenea, recomandă.
Tratament
Indepartarea chirurgicala a neoplasm este singura metoda de vindecare. Totuşi, acest lucru poate fi riscant, deoarece există o rată ridicată de deces post-operatorie raportate la câini. Mai departe, glucagonoma sindrom este asociat cu boală tromboembolică (în care un cheag de sânge care sa format pauze liber şi se mişcă prin fluxul de sânge pentru a se coagula un vas de sânge), care pot să apară postoperator.
Hypoaminoacidemia, o afecţiune asociată cu glucagonoma, în care o concentraţie anormal de scăzut de amino-acizi este în sânge, poate să apară, de asemenea, concomitent cu glucagonoma. Un conţinut ridicat de proteine ​​de ou şi dieta alb poate ajuta pentru a face faţă efectelor hypoaminoacidemia şi a scuti astfel condiţii legate de piele. Suplimentarea cu acid zinc şi graşi, de asemenea, pot fi de ajutor în ameliorarea simptomelor, piele.
Medicamente, cum ar fi anti-drojdie formule sau antibiotice, poate fi prescris pentru a trata drojdie secundare sau alte infecţii care se pot dezvolta, în conformitate cu glucagonoma.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer pancreatic (Glucagonoma) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates