Friday, 22 Jun 18, 22.58.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer pancreatic (Adenocarcinom) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer pancreatic (Adenocarcinom) la câini
Cancer pancreatic (Adenocarcinom) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.05.14 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Adenocarcinom pancreatic la câini
Un neoplasm, sau tumora, pot fi benigne sau maligne în natură. Un carcinom este un tip de tumori maligne gasit in ambele oameni şi animale, şi tinde să fie deosebit de maligne, cu o creştere recurente după excizia chirurgicala. Adenocarcinoame sunt caracterizate ca glandular în structura, şi / sau originare din tesutul glandular. Acest tip de tumora este rar intalnit la caini, dar, ca şi a altor carcinoame creste rapid si metastasizes la părţile îndepărtate şi organe ale corpului. În cele mai multe câini metastaza se găseşte la momentul diagnosticului, făcând astfel dificil de tratament pentru acesti pacienti. Similar cu alte tipuri de cancer, adenocarcinom al pancreasului afectează de obicei cainii mai mari (mai mult de opt ani). Ea poate apărea în orice rasa sau sex de câine, dar cainii mai mari de sex feminin şi terrieri Airedale s-au dovedit a fi un risc mai mare decât altele.
Simptome si tipuri de
Nu există simptome specifice tumorale legate de. În urma sunt unele semne observate frecvent la pacienţii cu adenocarcinom de pancreas:
Febră
Slăbiciune
Icter
Săraci digestie
Scădere în greutate
Durere abdominală
Cauze
Acest tip de cancer este clasificat ca fiind idiopatică, ca si cauza exacta este inca necunoscut.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un profil complet de sânge, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. O determinare a lipazei (o enzima eliberat de pancreas) nivel va ajuta medicul veterinar în diagnosticul, cum este adesea ridicat în majoritatea pacienţilor cu adenocarcinom pancreatic. Medicul veterinar va efectua, de asemenea, radiografii abdominale, în scopul de a determina prezenţa unei mase sau modificări în ţesutul pancreas. Ultrasonografia este, de asemenea, utilizat pentru a îmbunătăţi în continuare precizie de diagnosticare. În cazul în care procedurile de mai sus nu reuşesc să stabilească un diagnostic clar, medicul veterinar va poate recomanda o biopsie chirurgicala a tesutului pancreatic pentru a confirma diagnosticul.
Tratament
Nu există nici un tratament curativ disponibile pentru tratamentul acestei tumori rare. Chirurgie şi medicamente sunt folosite în acele cazuri în care tratamentul este sugerat. O îndepărtarea parţială sau totală chirurgicala a pancreasului poate fi efectuată. De control medicament durerea poate fi necesare pentru a preveni dureri severe asociate cu aceasta tumoare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer pancreatic (Adenocarcinom) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates