Saturday, 23 Jun 18, 02.24.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Durere (Acut, Cronică şi postoperatorie) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Durere (Acut, Cronică şi postoperatorie) la câini
Durere (Acut, Cronică şi postoperatorie) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.07.32 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sharp / durere bruscă, durere pe termen lung sau durere în urma unei proceduri chirurgicale în câini
Una dintre cele mai mari provocări în îngrijire a animalelor este de a determina sursa cainelui tau de durere. Acest lucru se datorează, în parte capacitatea lor limitată de a transmite durerea. Câinii variază foarte mult în răspunsurile lor specifice la durere; animalului de vârstă, specie, experienţă, şi mediu actual va afecta toate nivelurile lor de răspuns.
Există numeroase cauze de durere; cele mai multe sunt frecvent asociate cu leziuni ale ţesutului. Opţiuni de tratament sunt disponibile care pot ajuta pentru a reduce cantitatea de durere câinelui dumneavoastră se confruntă.
Simptome si tipuri de
Cel mai frecvent semn că un câine este în durere va fi un cue vocal sau un semn de agitaţie semnificative. Unii caini vor deveni extrem de sensibile la atingere şi de stimuli care nu ar cauza în mod normal, le orice disconfort.
Câinii care se confruntă pe termen lung durere pot prezenta semne de depresie, reducerea apetitului, tremurând, şi chiar muşcă / se rupă atunci când cineva ajunge la ei pentru animale de companie. Câinii care se confruntă cu o bruscă, ascuţite durere, între timp, pot apărea rapid, respiraţie superficială, o creştere a tensiunii arteriale si un ritm cardiac crescut.
Cauze
Durerea poate fi cauzata de o varietate de condiţii, inclusiv a prejudiciului, probleme degenerative în ţesuturile animalului, Blunt trauma, sau dupa o interventie chirurgicala sau tratament medical.
Diagnostic
Deoarece durerea este o provocare pentru a diagnostica, Medicii veterinari vor finaliza de multe ori un examen fizic complet pentru a exclude cauze biologice pentru durere.
Tratament
Există o varietate de medicamente care pot fi folosite pentru a ajuta în gestionarea câinilor durerii lor şi răspunsuri la durere. În cazul în care a fost stabilit că există o cauza principala a durerii, acestea vor fi tratate simultan. În unele cazuri, interventia chirurgicala este utilizat pentru a reduce durerea sursă. Circulaţie Limited şi activitatea fizică este recomandată în timp ce câinele este recuperarea,
Prevenirea
Dacă ştiţi că cainele tau a fost accidentat, aceasta poate fi de ajutor să caute un tratament de gestionare a durerii rapid. Acest lucru poate ajuta la reducerea durerii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Durere (Acut, Cronică şi postoperatorie) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates