Saturday, 23 Jun 18, 21.28.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Supraproductie de globule albe din măduva osoasă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Supraproductie de globule albe din măduva osoasă la câini
Supraproductie de globule albe din măduva osoasă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.08.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindromul hipereozinofilic la câini
Sindrom hipereozinofilic este o tulburare de cauza necunoscuta, caracterizată prin persistente eozinofilie — supraproducţie susţinut de eozinofile (celule albe din sange ale sistemului imunitar) în măduva osoasă. Totuşi, cauza acesteia este suspectat legătură într-o reacţie severă la un antigen neidentificat, sau afectare a răspunsului imun şi de control al producţiei de eozinofile. Acesta este un sistem multi-sindrom, cu invazia de ţesuturi prin eozinofile şi de afectare a organelor ulterioare şi disfuncţie. Ea are adesea un rezultat fatal.
Daune de organe poate rezulta din efectele produse granule eozinofile şi eozinofile derivate citokine, o categorie de proteine ​​de reglementare, care sunt eliberate de celulele din sistemul imunitar în ţesuturi. Site-urile comune de infiltrare include tractul gastro-intestinal (în special în intestin şi ficat), haldele, măduvei osoase, plămâni, şi ganglionilor limfatici (în special cele din zona abdominala).
Site-uri mai putin frecvente includ de infiltrare a pielii, rinichi, inimă, tiroidian, glandele suprarenale şi pancreasului. Această condiţie este rar intalnit la caini, Rottweilerii dar pot fi predispusi.
Simptomele
Letargie
Febră
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Vărsături şi diaree intermitentă
Scădere în greutate
Vlăguire
De extindere a ficatului şi a splinei
Îngroşat (difuze sau segmentara) intestin, care este non-dureros
Mase abdominale
Muriţi de nerăbdare şi convulsii (mai puţin frecvent)
Mezenterici şi, eventual, periferice limfadenopatie (umflarea ganglionilor limfatici din regiunea abdominală sau alte zone ale corpului)
Leziunile cauzate de masă granulomatoasa eozinofilica (masele inflamate de tesut) care implică ganglionii limfatici şi / sau organe
Cauze
Cauza este necunoscuta sindrom hipereozinofilic. Totuşi, se crede a fi cauza de o reacţie severă la o bază, cum încă stimul antigenică neidentificabile care pot fi compuse din două tulpini diferite ale unui virus.
Diagnostic
Examinarea medicului veterinar, va constau din lucrări standard de laborator, inclusiv un profil complet de sânge, chimice de sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Diagnostice suplimentare va include o aspiraţie de măduvă osoasă şi / sau biopsie a celulelor, şi o biopsie a organului afectat sau masa. Este tipic pentru rezultatele testelor de sânge pentru a arăta cantitati crescute de multiple tipuri de celule albe din sânge, mai ales leucocitoză (leucocitelor), bazofilie (basophil), şi eozinofilie (de eozinofile). Rezultatele analizelor de sânge pot arăta, de asemenea, condiţiile de anemie, şi profilul biochimic poate arata anomalii, în cazul de disfuncţie de organe.
Imagistica de diagnostic poate fi de ajutor în a determina gradul de afectare de organe, precum şi. Radiografic contrast, care utilizează o injectie cu un agent radiocontrasting în zona care urmează să fie vizualizate, pot fi utilizate pentru a îmbunătăţi vizibilitatea organelor interne. Aceste raze X pot arăta intestine îngroşat şi anomalii în căptuşeala din intestine. Alte constatări pot fi hiperplazie reactivă (anormal de extindere) a ganglionilor limfatici din cauza de eozinofile infiltrare, şi fibroză (exces fibroase ale ţesutului conjunctiv) şi tromboză (coagulare în artere) incadrand inima.
Tratament
Pe termen lung terapie de întreţinere vor fi folosite pentru a controla sau reduce daunele eozinofilie şi organe. Înaltul concentraţiile serice imunoglobulină (fracţiune din serul sanguin care contine anticorpi) poate însemna un răspuns bun la tratamentul cu prednison, un corticosteroid dat pentru a reduce inflamatia, şi, prin urmare, o mai bună prognoză. Prednison pot fi eficiente la producţia de eozinofile suprimarea. În unele cazuri,, chimioterapia poate fi adecvată pentru inhibarea sintezei ADN-ului, în vigoare, reducerea de reproducere a celulelor. Infiltrarea ţesutului masive pot împiedica de tratament şi de obicei duce la un prognostic.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Supraproductie de globule albe din măduva osoasă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates