Saturday, 23 Jun 18, 17.28.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Supraproducţia de celule rosii din sange la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Supraproducţia de celule rosii din sange la câini
Supraproducţia de celule rosii din sange la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.08.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Policitemia la câini
Policitemia este o afecţiune destul de gravă de sânge, caracterizată ca o creştere anormală în sumă de celule rosii din sange in sistemul circulator. Aceasta implică o creştere a hematocritului (PVC), concentraţia de hemoglobină (pigment roşu a celulelor sanguine), şi în celule rosii din sange (RBC) conta, de mai sus intervalele de referinţă, din cauza unei rude, tranzitoriu, sau creştere absolută a numărului de celule rosii din sange circulant.
Policitemia este clasificat ca fiind relativ, tranzitoriu, sau absolută. Policitemia relativă se dezvolta atunci cand o scădere a volumului plasmatic, de obicei cauzate de deshidratare, produce o creştere relativă în eritrocite circulant. Policitemia tranzitorie este cauzata de contractia splenic, care injecteaza RBC concentrat în circulaţie într-un răspuns moment la epinefrină, hormonul care reacţionează la stres, mânie, şi teamă. Policitemia absolută se caracterizează printr-o creştere absolută în RBC circulant masa, ca rezultat al unei creşteri a producţiei măduva osoasă.
Absolut policitemia, caracterizează prin RBC a crescut în măduva osoasă, poate fi primară sau secundară la o creştere în producţia de EPO. Primar absolut (numita policitemia vera rubra) este o tulburare caracterizată prin mieloproliferative excesiv, producţia necontrolată de eritrocite din măduva osoasă. Policitemia absolut secundară este cauzată de o eliberare fiziologic corespunzător de EPO care rezultă din hipoxemie cronică (lipsa de oxigen), sau de producţie necorespunzătoare şi excesivă a substanţei EPO sau EPO, ca într-un animal cu niveluri normale de oxigen din sânge.
Condiţia afectează atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Relativ
Vărsături
Diaree
Lipsa de admisie a apei
Excesivă urinare
Absolut
Lipsa de energie
Minima exerciţiu de toleranţă
Dark-roşu, gume sau albastruie
Strănut
Sângerări nazale
Extinsă abdomen
Cauze
Relativ
Vărsături
Diaree
Diminuat aportul de apă
Boală de rinichi
Hiperventilatie
Tranzitoriu
Excitare
Anxietate
Convulsii
Reţinere
Primar absolut
Rare mieloproliferative tulburare(tulburări de măduvă osoasă)
Secundar absolut
Nu este suficient oxigen în sânge (hipoxemiei)
Pe termen lung boli pulmonare
Boală de inimă
De mare altitudine
Deprecierea a alimentării cu sânge a rinichilor
Inadecvat EPO secreţie
Rinichi cu chisturi
Umflarea un rinichi din cauza urină fiind back-up
Hiperactiva glandei suprarenale
Hiperactivă glandei tiroide
Tumoră a glandei suprarenale
Rac
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un electrolit panou. Medicul veterinar va masura, de asemenea, nivelurile de oxigen în sânge. Hormonul de teste (folosind probe de sânge pentru a analiza hormoni) poate fi, de asemenea, utilizat pentru nivelurile de măsurare EPO. Radiografie şi imagini cu ultrasunete sunt, de asemenea, utile pentru examinarea inima, rinichi, şi plămânii pentru bolile care stau la baza care ar putea fi cauza policitemia.
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt cauzează simptome secundare bolii.
Tratament
Pentru această condiţie, câinele dumneavoastră ar trebui să fie spitalizat. Medicul veterinar va decide, depinde de cauza de baza a policitemie, dacă câinele dumneavoastră trebuie să aibă unele dintre celule rosii din sange in exces, prin deschiderea eliminat-o venă – numit flebotomie, sau "închirierea" – şi dacă în exces a fost cauzata de nivelul scazut de oxigen în sânge, care ar necesita o anumită cantitate de terapie cu oxigen. Cainele tau poate fi necesar, de asemenea, să fie trataţi cu terapia cu fluide, sau cu medicamente în cazul în care există un diagnostic de o tulburare de măduvă de sânge (mieloproliferative / policitemia vera).


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Supraproducţia de celule rosii din sange la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates