Saturday, 23 Jun 18, 02.15.14

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumori ovariene la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumori ovariene la câini
Tumori ovariene la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.10.26 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Chisturi ovariene la câini
Exista trei tipuri tumori ovariene câine: tumori epiteliale (piele / tesut), celulelor germinale tumorile (spermă şi ovule), si tumorile stromale (ţesut conjunctiv). Cel mai frecvent tip de tumori ovariene la câini este carcinoamelor ovariene. Celulele granuloase sunt celule foliculare (Celulele goale) înconjurat de celulele tecale (care formează un înveliş incadrand). Tumorilor ovariene sunt predispuse la metastazante (răspândire), şi unele sunt capabile să producă hormoni.
Tumorile descris în acest articol medical poate afecta atat cainii cat si pisicile. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Acumularea de fluid-up în cavitatea abdominală
Acumularea de fluid-up în cavitatea toracică
Tumorile care produc hormoni steroizi:
Lipsa de căldură sexuale si menstruatie
Estrului persistente (menstruaţie şi căldură)
Piometriei (puroi-umplut abdomen)
Gynecomastia (animal de sex masculin prezintă trăsături feminine, având ca sfarcurile extinsă cu scurgerea de lapte)
Bilateral, simetrice chelie
Masculinizarea (exces de testosteron)
Cauze
Această condiţie este adesea asociata cu cainii sterilizati si non-non-castrati.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina. Veţi avea nevoie pentru a da medicului dumneavoastră o istorie completă a sănătăţii cainelui, cu o descriere de la debutul simptomelor. Razele X pot dezvalui răspândirea celulelor canceroase (metastaze) prin intermediul vaselor de sange sau sistemul limfatic.
Medicul veterinar va lua, de asemenea, raze X şi imagini cu ultrasunete a abdomenului şi în piept pentru a cauta dovezi suplimentare de tumori. Abdominala cu raze X ar putea arata o unilaterale sau bilaterale la jumătatea abdominale masă lângă rinichi, sau acumularea de fluid-up în cavitatea abdominală. O ecografie a abdomenului poate dezvălui informaţii similare, dar cu sensibilitate mai mare şi detalii. Dacă există exces de lichid în pleurale (piept) căptuşeală, sau de lichid în abdomen, medicul veterinar va lua o probă de fluid pentru microscopică (citologic) examinare.
În cazul în care mărimea tumorii este minoră, şi minime de creştere, medicul veterinar poate recomanda interventia chirurgicala pentru a elimina o tumoare solitar, sau să ia o mostra de tesut (biopsie) a tumorii. Chiar daca o tumora pare a fi evident maligne, şi este metastazante (în creştere), o biopsie poate fi de nepretuit pentru finală, Diagnosticul definitiv.
Veterinarul tau poate dori, de asemenea, pentru a efectua o procedura numita o examinare histopatologice, pentru urmărirea modificărilor în ţesutul, pentru a înţelege mai bine caracterul de creştere.
Tratament
O tumora unic pot fi îndepărtate chirurgical, şi nu va necesita, în general, o şedere de lungă în spital veterinar. Deşi tumorile benigne sunt rare, există cazuri în care acest lucru este atât de, şi câini care au acest tip de tumoare se va recupera cu uşurinţă. Acest lucru este valabil, de asemenea, în general, în cazurile în care o tumora maligna a fost localizat şi tratate înainte de aceasta are posibilitatea de a răspândi.
O tumora maligna care sa raspandit pot fi tratate cu chimioterapie, şi creşterea sa poate fi oprită, pune în remisie, vindecat şi, uneori, toate împreună. Prognosticul pentru această condiţie este păzită. Tumorile canceroase sunt de notorietate independente, şi tratamentul nu este intotdeauna eficient.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumori ovariene la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates