Wednesday, 20 Jun 18, 19.02.16

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Prolapsul uretral la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Prolapsul uretral la câini
Prolapsul uretral la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.11.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Prolapsul uretral este o condiţie în cazul în care uretra a mucoasei (garnitură de mucus-producătoare de canalul care transporta urina din vezica urinara) cade de la locul, de multe ori se muta la partea exterioară a uretrei, vaginale, sau deschidere a penisului, acest site este vizibil.
Prolapsul uretral poate afecta alte cateva parti ale corpului unui caine, inclusiv a vezicii urinare (sac de depozitare pentru urină), ale tractului urinar, organele de reproducere, şi a sistemului imunitar.
În multe cazuri,, nici un tratament specific este necesar excepţia cazului în care există o stare mai grava medicale care stau la baza, sau în caz de infecţie.
Prolapsul uretral poate afecta atat cainii cat si pisicile. Dacă doriţi să învăţaţi cum această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Un uretra prolaps de multe ori arată similar cu o masă bob de mazăre, şi poate fi de culoare roşie sau violet, în culori. Acest lucru poate fi observat adesea ca o masa mica de tesut de la capătul penisului (sau într-o femeie, proeminente din tractul uretral).
Daca cainele linge excesiv de masă, acesta poate deveni extinsă sau inflamate. În unele cazuri,, protruzia pot sangera pe sau în jurul valorii de deschiderea uretrei. Câini cu prolaps uretral, de obicei, au dificultăţi de urinare.
Cauze
Excitare sexuala poate provoca masă să se dezvolte, la fel ca şi presiunea interioară abdominale. Alte cauze posibile includ:
Testicular boală
Boli uretral
Fracturi ale penisului
Anatomice anormale de dezvoltare
Ca urmare a activităţii sexuale iritaţie
Şi în timp ce aceasta poate apărea în orice rasa, Terrier Boston şi Bulldogs par a fi în special predispuse la această afecţiune.
Diagnostic
Raze X şi în alte tipuri de imagistica de diagnostic, cum ar fi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) şi computerizat scaneaza axiale tomografie (CAT) sunt adesea folosite pentru a exclude orice probleme care stau la baza cu prostata sau vezica urinara. La o examinare, medicul veterinar va trebui, de asemenea, pentru a exclude alte cauze comune care stau la baza, fracturi, inclusiv a bolilor penisului si uretrale şi testiculare.
Deoarece unele aspecte sunt prezente doar in timpul ejacularii, medicul veterinar poate găsi această acţiune util pentru examinarea funcţionării organismului genitale.
Tratament
Dacă exista o inflamatie sau de risc pentru infecţie, antibioticele sunt prescrise adesea profilactic (preventiv). În caz de sângerare extinse sau durere, interventia chirurgicala va fi, în general, recomandată, dar în multe cazuri nu este necesară pentru tratament. Încetinirea activităţii cainelui tau fizic, pentru a permite timp pentru odihnă şi vindecare este, în general, tot ceea ce este necesar pentru condiţia să treacă.
Prevenirea
Din păcate, nu există măsuri preventive pentru prolaps uretral. Daca un caine prezinta un risc ridicat de reapariţie, castrarea animalul poate fi cea mai bună opţiune.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Prolapsul uretral la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates