Wednesday, 25 Apr 18, 12.32.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Osteocondrita disecanta (TOC) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Osteocondrita disecanta (TOC) la câini
Osteocondrita disecanta (TOC) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.11.46 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Excesul de cartilaj şi creşterea oaselor, în deficit de câini
Osificarea Endochondral este un proces normal de creştere osoasă prin care cartilaj se înlocuieşte cu os în dezvoltarea timpurie a fătului. Osteocondroza este o stare patologică în care osificare normală endochondral, metamorfoze de cartilaj la os, este perturbată. Perturbaţii este de multe ori din cauza unei întreruperi în aprovizionarea cu sânge la os. Rezultatul este de retenţie de cartilaj excesive la site-ul ca procesul de osificare endochondral este oprită, dar cartilaj continuă să crească. Rezultatul final este anormal de regiuni gros de cartilaj, care sunt mai puţin rezistente la stres mecanic, spre deosebire de oase mai puternice şi mai dens.
Rasele mari şi gigantice, inclusiv Danes avantajos, Labrador retriever, Newfoundlands, Rottweilerii, Berna munte câini, Setteri engleză, Câini ciobăneşti şi vechi în limba engleză sunt predispuşi la această condiţie.
Simptome si tipuri de
Şchiopătat (Cele mai frecvente simptome)
Debutul infirmităţii poate fi brusc sau treptat, şi poate implica una sau mai multe membre
Şchiopătat devine mai rău după exercitarea
Imposibil să suporte greutatea de pe membrul afectat
Umflarea la articulaţii
Dureri la nivelul membrelor, în special privind manipularea articulatiilor implicate
Pierdem din muşchii cu claudicaţie cronică
Cauze
Necunoscut
Pare a fi dobândite genetic
Întrerupere în furnizarea de sânge la nivelul osului sau prin os
Deficiente nutritionale
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da un istoric medical amanuntit de sanatatea cainelui tau, debutul simptomelor, precum şi orice informaţii aveţi despre paternitatea cainelui tau. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Rezultatele acestor teste sunt de multe ori în limite normale la animale afectate, dar ele sunt necesare pentru ipoteze preliminare introdusă de starea cainelui starea generala de sanatate.
Medicul veterinar va examina câinele dumneavoastră bine, acordând o atenţie specială la nivelul membrelor, care sunt tulburătoare cainele tau. Radiografia imagistica este cel mai bun instrument pentru diagnosticarea acestei probleme; medicul veterinar va lua mai multe raze X a articulaţiilor afectate şi oasele de a discerne cele mai bune orice anomalii. Radiografiile pot arăta detaliile de leziuni şi anomalii legate de această boală. Tomografia computerizata (CT-scan) şi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) sunt, de asemenea, instrumente valoroase de diagnostic pentru vizualizarea gradul de orice leziuni interne.
Medicul veterinar va lua, de asemenea, probe de lichid de la nivelul articulaţiilor afectate (lichidul sinovial) pentru a confirma implicarea în comun şi pentru a exclude o boală infecţioasă care poate fi cauza reala a şchiopătat. Mai multe instrumente avansate de diagnostic şi terapeutic ca artroscopie pot fi, de asemenea, utilizat. Artroscopia este o procedura chirurgicala minim invaziva, care permite examinarea şi uneori tratamentul de daune in interiorul articulatiei. Aceasta procedura se face folosind un artroscop, un tip de endoscop introdus în comun printr-o incizie mica.
Tratament
După stabilirea diagnosticului, medicul veterinar va plan de interventii chirurgicale corective. Fie artroscopie sau arthrotomy (incizie chirurgicala în comun) tehnici pot fi utilizate pentru a ajunge în zona. Medicul veterinar va presribe medicamente pentru controlul durerii şi inflamaţiei pentru câteva zile după o intervenţie chirurgicală.
Există, de asemenea, unele medicamente care sunt disponibile, şi care sunt cunoscute pentru a limita cartilajului daune şi degenerare. Medicul dumneavoastră vă va explica opţiunile dumneavoastră pentru a vă bazat pe diagnosticul final.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Osteocondrita disecanta (TOC) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates