Saturday, 23 Jun 18, 11.50.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancerul la nas (carcinomul cu celule scuamoase) - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancerul la nas (carcinomul cu celule scuamoase)
Cancerul la nas (carcinomul cu celule scuamoase)
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.13.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Carcinomul cu celule scuamoase al nazale planum la câini
Epiteliul este acoperirea celulare a tuturor suprafeţelor interne şi externe ale corpului, protejarea organelor, cavităţi interioare si suprafetele exterioare ale corpului într-un strat continuu de multi-stratificat ţesutului. Epiteliu scuamos este un tip de epiteliu care constă din stratul exterior de plat, scară, cum ar fi celulele, care sunt numite celule scuamoase.
În acest caz,, carcinomul cu celule scuamoase al planum nazale apare din ţesutul în planşa de nas, sau în membranele mucoase ale nasului. O carcinomul cu celule scuamoase este o tumora maligna a celulelor epiteliale scuamoase, dar, în cazul, riscul de metastaze maligne este relativ scăzut. Acesta este adesea mult mai invazive, care metastatic. Expunerea la substanţele chimice inhalate creşte riscul de tumori nazale, inclusiv utilizarea în interior a cărbunelui, ţigarete, şi Odorizante.
Aceasta tumora este rara la caini, comparativ cu pisici. Acolo nu pare a fi orice rasa special, sex sau vârstă, care este mult mai sensibile, dar se suspectează că câinii cu pasaje mai mari nazale pot fi expuşi unui risc mai mare, şi câinii cu nasul lumina pigmentate sunt la risc. O mulţime de timp petrecut în soare poate creşte, de asemenea, riscul de.
Simptome si tipuri de
Acest progres lent tumora, de multe ori pornind ca o crusta superficială şi spărgător de grevă
Scăderea de aer prin nas (eu, gura mai mult respiraţie)
Strănut şi strănut inversă (eu, brusc, involuntar respiraţii activă)
Sângerări nazale (epistaxis)
Nazale de descărcare de gestiune
Umflarea zonei în cauză, inclusiv umflarea ochilor, pierderea vederii
Facial deformare
Excesivă de lacrimi din ochii (epiphora)
Semne neurologice (de presiune asupra creierului) - Sechestru, dezorientare, schimbări de comportament
Cauze
Expunerea la lumină excesivă la soare
Lipsa de pigment de protecţie
Expunerea la inhalanţi toxice
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar un istoric medical amanuntit de sanatatea cainelui dumneavoastra si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet cu testarea în laborator, inclusiv teste de sânge completă, Profile biochimice, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste sunt de obicei normale la pacienţii afectaţi. În timp ce metastaza este rar văzut în plămâni, medicul veterinar poate lua toracice raze X pentru a evalua pentru metastaze în plămâni. Alte condiţii medicul dumneavoastră vă va căuta sunt bolile dentare, aspergiloză, bacteriene rinită, străine obiect (cum ar fi o mustaţă plantă), şi paraziţi (cum ar fi acarienii).
Pentru un diagnostic corespunzătoare a, medicul veterinar va trebui să ia mostre de tesut si fluide din zona afectată. Medicul veterinar va lua, de asemenea, probe de la ganglionii limfatici pentru a detecta daca metastaza este loc. Imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) si tomografia computerizata (CT) scaneaza poate furniza mai multe informaţii despre extinderea tumorii, precum şi pentru a ajuta la rezectia chirurgicala a tumorii.
Tratament
Există diverse modalităţi chirurgicale disponibile şi de selecţie vor fi în funcţie de locaţia şi amploarea problemei. Chirurgie vor fi efectuate pentru a indeparta tesutul afectat, împreună cu unele marje de ţesut normal, pentru a fi siguri că toate ţesutului afectat a fost eliminat. În cazul în care tumora este invaziva în natură, o rezectie chirurgicala mai profundă va fi necesară, urmata de radioterapie. Chimioterapia poate fi, de asemenea, recomandă la aceşti pacienţi, deşi aceasta nu a fost încă evaluate în mod satisfăcător pentru acest tip de cancer. Medicul veterinar va consulta un medic oncolog veterinar pentru cel mai bun plan de tratament pentru cainele tau.
Prevenirea
Daca cainele tau este un risc crescut pentru achizitionarea această boală, s-ar putea lua măsuri preventive prin limitarea expunerii la soare, în special din 10:00 am la 2:00 pm. Cremele de protectie nu au fost găsite pentru a fi eficace pentru prevenirea acestei tumori.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancerul la nas (carcinomul cu celule scuamoase)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates