Monday, 23 Apr 18, 19.39.24

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sângerare din nas la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sângerare din nas la câini
Sângerare din nas la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.17.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Epistaxis la câini
Un nas sângerare pot proveni din mai multe surse. Unul poate fi rezultatul de o afecţiune numită coagulopatie - o condiţie în cazul în care sângele nu este de coagulare cum ar trebui. Există mai multe alte cauze posibile pentru sângerări nazale, , cum ar fi o rana sau prejudiciu care nu se poate observa, ca de la o muscatura de sarpe, sau poate fi de la o boală, cum ar fi cancerul într-un organ, leucemie, sau o serie de alte boli. Indiferent de cauza, aceasta este o condiţie care trebuie să fie verificate de către medicul veterinar imediat.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Diagnostic
Acesta va lua, probabil, teste de timp şi mai multe pentru a determina ce este cauza sângerare. Medicul veterinar va trebui mai întâi să ştie dacă câinele dumneavoastră are un număr redus de celule roşii în sânge, indicând anemie, şi dacă da,, cat de critica este. Alte teste care vor fi ordonate de către medicul veterinar sunt analize de sânge pentru a determina dacă trombocite în sânge sunt normale, un produs chimic de sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi teste pentru a determina dacă există de măduvă osoasă boală. Pentru a determina dacă sângerarea este cauzata de o problema de coagulare, un profil de coagulare, de asemenea, va fi efectuată.
Medicul veterinar va trebui, de asemenea, pentru a determina dacă există dovezi de Rocky Mountain reperat febra. Un test tiroidian va fi efectuată, şi unele raze X poate fi necesară, precum si o tomografie computerizata axiala (CAT) scanare.
Tratament
În cazul în care câinele dvs. suferă de coagulopatie, acesta va trebui să rămână în spital pentru tratament. În cazul în care problema de coagulare este cauzată de o condiţie, cum sunt bolile de ficat, cauza care stau la baza vor fi tratate. Nu da cainelui non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS), sau orice alt medicament fără a consulta în prealabil medicul veterinar. În cazul în care cauza este o anomalie de coagulare cum ar fi hemofilia, o transfuzie va fi necesar. Daca cainele se constată a fi anemic, dar sângerare este dintr-o altă cauză decât o problemă de coagulare, acesta va fi dat, probabil, o transfuzie de sânge în biroul medicului, dar cel mai probabil veţi fi în măsură să ia câinele acasă cu tine. În cazul în care se stabileşte că o problemă de trombocite este cauza sângerare, prednison anti-inflamatorii pot fi prescrise. Pentru o boală infecţioasă, doxiciclină este adesea prescris pentru a fi dat peste o perioadă de trei- la termen de şase săptămâni. Pentru măduvei osoase cresterea tumorii (neoplazie), chimioterapie sau radioterapie poate fi prescris. Daca sangerarea este cauzata de o infectie bacteriana, medicul veterinar va prescrie antibiotice.
Invers, sângerare se poate baza pe condiţiile în pasajele nazale. Daca sangerarea este provenind de la tumori in pasajele nazale, medicul veterinar va determina cursul de tratament. Radioterapia este un tratament de alegere posibilă, dar daca sangerarea este cauzata de un corp străin în pasajele nazale, care nu este amovibil de sondare, intervenţie chirurgicală poate fi necesară. Dacă există ciuperca in pasajele nazale, intervenţii chirurgicale pot fi necesare pentru a eliminat o parte din el pentru tratament în continuare să aibă loc. Pentru o infecţie fungică, medicaţia prescrisă de către medicul veterinar pentru ciuperca specifice vor trebui să fie aplicate prin cavitatea nazală.
Administrare
În caz de hemoragie gravă, câinele dumneavoastră ar trebui să fie păstrate într-o cuşcă pentru scăderea tensiunii arteriale şi de a promova coagulare. Spray-uri nazale (aprobat de către medicul veterinar) de epinefrină diluată poate ajuta. Odata ce cainele se intoarce acasa, ar trebui să fie păstrat calmul şi nimic excitabil ar trebui evitate pentru a preveni episoadele hemoragiile. Medicul veterinar vă va educa cu privire la ceea ce pentru a viziona, în caz de hemoragie gravă, cum ar fi slăbiciune, colaps, paloare, sau pierderea unor cantităţi mari de sânge.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sângerare din nas la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates