Friday, 27 Apr 18, 10.52.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Nonsteroidal anti-inflamator medicamente toxicitate la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Nonsteroidal anti-inflamator medicamente toxicitate la câini
Nonsteroidal anti-inflamator medicamente toxicitate la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.20.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Nonsteroidal anti-inflamator toxicitate medicamente este una dintre cele mai comune forme de toxicitate, şi se numără printre cele zece cazuri intoxicaţii cel mai frecvent raportate la Centrul National de Control Animal Poison. Clasificat ca acizii carboxilici (Aspirină, ibuprofen) de acizi enolic (fenilbutazona, dipyrone), AINS poate fi extrem de toxice atunci când ingerate pe termen lung (proteja) sau atunci când ingerate acut.
Specii diferă foarte mult în modul în care organismele lor absorbi, excreta, şi metaboliza agenţi AINS, dar atat cainii cat si pisicile sunt sensibile la toxicitatea AINS. De fapt,, daca este lasata netratata, aceasta poate afecta sistemul gastro-intestinal şi rinichii.
Simptome si tipuri de
Simptomele de toxicitate includ AINS:
Febră
Diaree
Deshidratare
Durere abdominală
Lent comportament
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Vărsături (uneori cu sânge)
Pierderea controlului asupra vezicii urinare (poliurie si polidipsie)
Pale mucoaselor
Anormal de rapide ale inimii
Convulsii şi comă poate să apară, de asemenea, în cazul în care sumele mai mari sunt ingerate; Toxicitatea AINS poate duce chiar la colaps si moarte subita din cauza unui ulcer gastric perforat.
Cauze
Această formă de toxicitate este de obicei din cauza expunerii accidentale sau administrarea necorespunzătoare a AINS. Totuşi, câinii predispuşi la boli de rinichi (cum ar fi cele afectate de limită de vârstă sau cu antecedente de ulcer în sistemul gastro-intestinal) sunt la risc mai mare pentru dezvoltarea de toxicitate AINS.
Diagnostic
Una dintre cele mai comune proceduri de diagnosticare utilizate pentru a confirma toxicităţii AINS este o endoscopie, într-un mic tub care se introduce în gură şi în jos, în stomac pentru inspecţie vizuală — în acest caz, pentru a verifica pentru ulcere gastro-intestinale. O analiză de urină este, de asemenea, utilă în eliminarea alte cauze posibile pentru simptomele cainelui tau.
Tratament
Tratamentul pentru toxicitate AINS, în general, necesită spitalizare imediată, special pentru câini, care au ingerat doze mari de AINS şi prezintă semne clinice grave, cum ar fi vărsături frecvente şi anemie. Odată internat, medicul veterinar va oferi medicamente si terapia cu fluide, precum şi sânge de transfuzii în cazul în care câinele dumneavoastră este grav anemic. (Notă: dacă toxicitatea AINS a condus la un ulcer gastric perforat, intervenţie chirurgicală poate fi necesară.) Daca cainele tau are simptome uşoare, pe de altă parte,, medicul veterinar va ajusta dieta sa (o anumită, conţinut scăzut de proteine ​​dieta este recomandat) adecvată şi să ofere la domiciliu medicament.
Prevenirea
Toxicitate AINS poate fi evitată. Medicament se păstra într-un loc sigur la îndemâna cainelui si trateaza doar animalul sub supravegherea unui medic veterinar. De asemenea, este important ca pacienţii cu risc crescut (cum ar fi animalele mai în vârstă sau cei cu antecedente de hemoragie gastro-intestinală) fi testate înainte de a începe orice fel de tratament cu AINS.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Nonsteroidal anti-inflamator medicamente toxicitate la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates