Tuesday, 24 Apr 18, 08.58.35

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Non-inflamator miopatie la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Non-inflamator miopatie la câini
Non-inflamator miopatie la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.20.46 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Această formă de non-inflamatorii miopatie este un tip de boli musculare cauzate de maladii endocrine, cum ar fi hipoglicemie- şi hipertiroidism. Totuşi, non-inflamatorii miopatie de plecare sau endocrine, de asemenea, a fost asociată cu utilizarea de corticosteroizi.
Simptome si tipuri de
Slăbiciune musculară
Pierderea de masă musculară
Rigiditate
Crampe
Regurgitare
Dificultăţi la înghiţire (disfagie)
Răguşeală (disfonie)
Cauze
În cele din urmă, acest tip de non-inflamatorii miopatie este din cauza unei tulburări endocrine — cum ar fi hyperadrenocorticism, Hipotiroidism, sau hipertiroidism — dar poate fi imun-mediate sau neoplazice în natură.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta (CBC) pentru a determina tipul de tulburări endocrine. Medicul veterinar va efectua, de asemenea, tiroida si suprarenale funcţiile glandei teste pentru a confirma diagnosticul.
Razele X sunt efectuate pentru a evalua funcţiile faringiene şi esofagiene — în special la pacienţii cu regurgitare şi disfagie — în timp ce probele musculare sunt trimise la patolog sanitar-veterinare pentru o evaluare suplimentară.
Tratament
Tratamentul va depinde de cauza care stau la baza acestei boli. Totuşi, în cazul în care boala este din cauza unei reacţii adverse la corticosteroizi, medicul veterinar va ajusta doza sau nu întrerupeţi administrarea de corticosteroizi cu totul, care ajuta, de obicei, în rezolvarea simptomelor. Chirurgia poate fi, de asemenea, necesare în cazuri miopatie non-inflamator cu tumori.
Administrare
Cainii cu această tulburare va necesita tehnici speciale de hrănire. Veti informat cu privire la ridicarea hrănire şi adăugarea de diverse alimente in dieta câinelui, în special alimente de consistenţe diferite. În cazurile severe de regurgitare, medicul veterinar va plasa un tub de alimentare în stomacul cainelui de a asigura alimentaţia corectă. El sau ea va arăta, de asemenea, cum să utilizaţi Tubul de alimentare corect, şi va contribui la crearea unui program de hrănire. În plus,, cainii pot nevoie de terapie fizica de a consolida muschii lor şi pentru a reduce risipa şi slăbiciune.
Prognosticul pe termen lung depinde de cauza care stau la baza şi gradul de boala. În cazul în care boala este din cauza unei reacţii adverse la corticosteroizi, de exemplu, prognosticul este pozitiv în cazul în care tratamentul este oprit imediat. Forţa musculară şi masa ar trebui să se normalizează în decurs de câteva săptămâni.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Non-inflamator miopatie la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates