Thursday, 26 Apr 18, 19.04.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Durerii neuropatice la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Durerii neuropatice la câini
Durerii neuropatice la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.22.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Durerea de la sistemul nervos la caini
Durere neuropata de obicei rezultă dintr-o boala sau o leziune cu privire la nervi ale organismului şi de modul în care acestea funcţie, sau în măduva spinării în sine. Acest tip special de durere este dificil de identificat, în special la pacienţii care nu sunt capabili să răspundă la stimulente specifice.
Simptome si tipuri de
Deteriorarea ţesuturilor din organism, şi nervii care trece prin ele, creează o constantă (proteja) durerea care este adus pe de o atingere uşoară a zonei afectate şi / sau o percepţie sporită de durere. Durere originare în măduva spinării cauzeaza probleme cu mobilitate şi diverse funcţii ale corpului.
Unele dintre aceste simptome de durere neuropata pot include:
Şchiopătat sau glisarea unui membrelor
Agitare sau spasme ale pielii
De mestecat pe zona afectată
Musculare pierdem (atrofie)
Strigând (vocalizare)
Scăderea poftei de mâncare
Urinat şi defecare necorespunzător (incontinenţă)
Cauze
Durere neuropata poate rezulta dintr-un prejudiciu la nivelul tesuturilor organismului sau o creştere a (tumoare) în măduva spinării. Boli care afectează măduva spinării, cum ar fi boala discului intervertebral (IVDD), poate provoca dureri în diferite zone ale corpului, în funcţie de care parte a cablului este afectată. O alta potentiala cauza de durere neuropata este amputarea unui membru. Rezultate obţinute Phantom dureri la nivelul membrelor, în impresia de durere provenite de la un picior, care a fost indepartat chirurgical.
Diagnostic
În general, Durerea neuropata este diagnosticat prin eliminarea altor cauze de durere şi de a efectua teste reflex pentru a evalua sistemul nervos. Testele de bază de sânge poate ajuta la eliminarea cauzelor infecţioase şi boli legate de. Razele X si imagistica speciale pot fi necesare pentru a căuta pentru tumorile in maduva osoasa sau spinării. În cele din urmă, o discuţie bună a istoriei cainelui medicală şi simptomele anterioare vor ajuta duce la un diagnostic corect.
Tratament
Medicamente analgezice (cei care alina durerea) sunt utilizate ca tratament initial pentru durerea neuropata. Suma acordată poate fi necesar să fie schimbată până la cel mai bun efect se obţine. Alte tipuri de antialgice poate fi judecat până la cea care funcţionează cel mai bine pentru cainele dumneavoastra este găsit. Unii medici veterinari pot alege să utilizeze mai multe medicamente durere la un moment dat şi apoi forma conica oprit până când un singur este dat.
Un medicament care a fost folosit cu succes pentru durerea de lungă durată este gabapentina. Acest medicamente anti-sechestru are proprietăţi analgezice, care sunt deosebit de eficient pentru reducerea durerii neuropatice la câini. Gabapentina se administrează o dată pe zi pentru controlul durerii si poate fi administrat cu sau fără alimente. Efectele secundare ale acestui special medicamente includ sedare, creştere în greutate şi poticnire (ataxie). Diareea poate fi, de asemenea, observate la unele animale.
Administrare
Câini cu durere cronica poate câştiga scutire considerabile de medicamente analgezice. Calitatea vieţii pentru aceste animale pot fi mult îmbunătăţite, atâta timp cât stau la baza condiţie care cauzează durerea este sub control.
La câinii cu afecţiuni renale, doza de gabapentina poate fi redus, ca medicamente este prelucrată prin rinichi şi trebuie să fie funcţionează în mod corespunzător pentru medicamentele care urmează să fie eliminate din organism. Animalele care sunt gravide nu ar trebui să fie trataţi cu gabapentină. La întreruperea tratamentului cu medicamente, gabapentina ar trebui să fie lent redusa oprit pentru a preveni crizele de la care apar după utilizarea pe termen lung.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Durerii neuropatice la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates