Thursday, 26 Apr 18, 19.08.54

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Nervos / tulburări musculare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Nervos / tulburări musculare la câini
Nervos / tulburări musculare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.22.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Miastenia gravis la câini
Miastenia gravis este o tulburare de transmitere a semnalului între nervi şi muşchi (cunoscut sub numele de transmisiei neuromusculare), caracterizat prin slăbiciune musculară şi oboseală excesivă. Tulburare este congenitale (prezente la naştere) şi familială (se execută în familii sau linii). Jack Russell terrier, Springer Spaniel engleză, Fox terrier neted; buna cu părul teckelii miniaturale avea un mod de autosomal recesiv de moştenire pentru boala.
Acesta poate fi, de asemenea, achiziţionate (nu moştenită, dar prezenta mai târziu în viaţă / după naştere), dar ca şi în alte boli autoimune, ea cere de fond genetic adecvat pentru boala sa apara. Factorii sunt implicate mai multe, inclusiv de mediu, infecţios, si influentele hormonale. Formele familiale dobândite de miastenia gravis apar în Newfoundland şi Great Dane rasele.
Forme dobândite afecta mai multe rase de câine: Golden Retriever, Ciobănesc german câini, Labrador retriever, teckelii, Scottish terrier, şi Akitas.
Formularul congenitale devine aparentă la 6-8 saptamani de varsta. Forma dobândit are o vârstă de debut bimodale. Fie la 1-4 years of age, sau 9-13de anie. S-ar putea fi o sensibilitate uşoară pentru femeile din grupa de vârstă tânără, dar nici unul în grupul de vârstă.
Simptome si tipuri de
Formularul dobândite poate avea mai multe prezentari clinice, variind de la implicarea localizate ale esofagului’ muşchilor, muşchii gâtului, muschii adiacente pentru ochi, şi acute generalizate colaps.
Orice câine cu extinderea dobândit de esofag, pierderea reflexelor normale, sau o masă în zona centrală faţa pieptului ar trebui să fie evaluate pentru miastenia gravis. Regurgitarea este comună, dar este important să se diferenţieze de la prima vărsături.
Constatări fizice
schimbare voce
Exercitarea legate de slăbiciune
Slăbiciune progresivă
Oboseala sau crampe cu exercitarea uşoară
Acută colaps
Pierderea masei musculare nu este de obicei găsite
Doarme cu ochii deschisi
poate arata normal, atunci când la repaus
Excesivă drooling, încercări repetate de la înghiţire
Dificultăţi de respiraţie cu pneumonie de aspiraţie
Subtil constatări ale sistemului nervos
Scăderea sau absente blink reflex
poate observa o reflexul faringian slab sau absent
Reflexele spinale sunt de obicei normale, dar poate oboseală
Factorii de risc
Adecvate genetice fundal.
Tumora sau cancer – în special timusul tumorii
Vaccinarea poate exacerba activă miastenia gravis
Intact (non-castrati) feminin
Cauze
Congenital (prezente la naştere)
Imun-mediate de boala
Secundară a cancerului
Diagnostic
Există alte tulburări ale transmisiei neuromusculare, cum ar fi paralizia bifaţi, care pot avea aceleasi simptome, astfel încât medicul veterinar va dori sa-i exclude înainte de a ajunge la o concluzie cu privire la diagnosticul. Pentru a face acest, el avea nevoie de un istoric atent, amănunţită examene fizice şi neurologice, şi de specialitate laborator de testare.
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Medicul vostru veterinar poate verifica, de asemenea, pentru lucruri, cum ar fi funcţionarea glandei tiroide. De diagnosticare imagistica va include radiografii toracice pentru a cauta un esofag extinsă şi pneumonie de aspiraţie, şi o explorare ultrasunete ghidate de la piept, să caute o masă. Dacă o masă este găsit, o biopsie va trebui să fie efectuate pentru a confirma dacă creşterea este de canceroase.
Tratament
Cainele tau va fi internat in spital pana la doze adecvate de medicamente obţine efectul dorit. Daca cainele tau are pneumonie de aspiraţie, acesta poate solicita de terapie intensiva intr-un spital. De întreţinere nutritionale cu un tub de alimentare şi de hranire multiple ale unei diete bogate in calorii va fi necesară în cazul în care câinele nu poate să mănânce sau să bea, fără regurgitarea semnificative. Terapie cu oxigen, intensivă antibiotice terapie, intravenoasă de lichide terapie, şi tratament de susţinere, în general, sunt necesare pentru pneumonie de aspiraţie. În cazul în care o tumora este constatată în cursul explorare, intervenţie chirurgicală va fi necesară.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Nervos / tulburări musculare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates