Tuesday, 24 Apr 18, 08.57.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburări nervoase care afecteaza nervii mai multe la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări nervoase care afecteaza nervii mai multe la câini
Tulburări nervoase care afecteaza nervii mai multe la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.25.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Neuropatia periferică (Polineuropatie) la câini
Polineuropatie este o afecţiune nervoasă care afectează nervii periferici multiple. Spre deosebire de sistemul nervos central, care a vertebrelor coloanei vertebrale, şi osoasă a craniului pentru ao proteja, nervii periferici sunt mai expuse la elementele care intră în corp şi intră în contact cu corpul, astfel încât acestea sunt mai predispuse la vătămare fizică şi toxice daune. Ele sunt răspândite pe tot corpul, şi sunt responsabile pentru conştiente, coordonat de circulaţie (somatic), pentru răspunsuri automate fizice (autonom), şi pentru mişcarea a sistemului digestiv (enteric).
Mielina, alb, Gras, material de lipide care actioneaza ca un strat izolator (de asemenea, numit-un înveliş) pentru unele fibre nervoase, poate fi pierdut printr-un proces denumit demielinizare, o afectiune care provoaca mielina să se deterioreze, care rezultă în semnale electrice în nervi a fi pierdut, şi afecta funcţia. Sau, s-ar putea fi degenerarea axonala cu demielinizarea secundar. Degenerarea axonala se produce atunci cand fibrele nervoase reale se deterioreze în teaca de mielina.
Simptome si tipuri de
Motor şi tulburări nervoase senzorimotoare (automată circulaţie):
Slăbiciune sau paralizie în toate cele patru picioare
Reflexe slabe, sau lipsa de reflexe (automată răspunsuri fizice)
Slab pentru a nu tonusului muscular
Musculare deteriorare (atrofie)
Musculare tremors, tremurând
Tulburări nervoase senzoriale (durere / placere nervilor receptori):
Dezorientare spaţială (incapacitatea de a judeca spaţiul în jurul valorii de sine)
Slăbiciune la pierderea conştienţei
Nr musculare deteriorare
Nr musculare tremors
Sub-activ glandei tiroide
Paralizie a corzilor vocale
Paralizia în gât / esofag, afectează abilitatea de a mânca şi a bea
Paralizie faciala
Ameţeală, instabilitate
Dysfunctioning sistemului nervos vegetativ (nu se află sub control conştient) :
Uscat nas
Gură uscată
Uscarea ochilor – low lacrimă de producţie
Lent inima bate rata
Lipsa unui reflex anal
Cauze
Congenitale / moştenit
Disautonomia: funcţionarea anormală a sistemului nervos autonom, care provoaca excesiv de ieşire fluide corporale, lipsa de reflexe, şi lipsa de coordonare
Imun-boală
Metabolice boală
Hipotiroidism (sub-activ glandei tiroide)
O tumoră în pancreas, glanda care produce insulina
Infecţios
Neospora caninum parazit — afectează membrele posterioare, eventual cu paralizie, se deteriorează muşchii (atrofie), afecteaza sistemul imunitar; Parazitul se transmite prin carne animal infectat (eu, câine mănâncă animale care are parazit în corpul său), prin contact cu fecalele animalelor, care are în el parazit, de obicei, un alt caine de fecale, sau sol, care mai are încă fecale infectate reziduală în ea; poate fi, de asemenea, a trecut de la un animal gravidă la făt sale în curs de dezvoltare prin intermediul placentei
Coonhound paralizie (polyradiculoneuritis) — afectează în principal, câini de vânătoare care au intrat în contact cu ratonii care transporta infecţie; afectează cele patru picioare, si muschii care controleaza latra şi respiraţie
Rac medicamente
Toxinele
Taliu — utilizate în otravă de rozătoare
Organofosfaţi — utilizate în îngrăşăminte şi pesticide
Tetraclorura de carbon — insecticide utilizate în
Lindanul — utilizate pentru ucidere buruienilor, insecte, şi păduchi
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. O substanţă chimică sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, un electrolit panou, si o analiza de urina vor fi utilizate pentru confirmarea, sau pentru a elimina orice boli care stau la baza. Veterinarul tau poate opta, de asemenea, pentru a efectua teste suplimentare de sânge, spinării şi un robinet, să caute pentru tulburări specifice.
Toracică şi abdominală, razele X pot fi crucial pentru diagnosticarea polineuropatiile vizibile periferice. X-ray si imagistica cu ultrasunete poate ajuta pentru a exclude (sau confirmaţi) cancer, dar cel mai important instrument de diagnostic pentru identificarea neuropatii periferice este electrofiziologie - masurarea debitului electrice a ţesuturilor organismului şi celulele. O analiză a mostra de tesut (biopsie) din muschii sau nervii periferici poate oferi informaţii suplimentare despre procesul de boala cainele tau se confruntă.
Tratament
Animalele pot fi tratate, de obicei, pe o baza in ambulatoriu. Totuşi, câinii cu polyradiculoneuropathies acută vor avea inflamaţie la rădăcinile nervilor maduvei spinarii, şi sunt la risc de insuficienţă respiratorie. Acestea ar trebui să fie spitalizat de observare în faza de început a bolii pentru a preveni acest lucru. Câini cu disautonomia ar trebui să fie spitalizat pentru a primi terapia cu fluide şi / sau administrate (parenteral) hrănire.
Câini cu hyperchylomicronemia, invers, poate recupera spontan după două-trei luni de a fi hraniti cu o dieta saraca in grasimi. Cainii care au fost diagnosticaţi cu diabet zaharat ar trebui să aibă glucozei din sânge şi dieta monitorizat îndeaproape.
Un tratament excelent referitoare la pacienţii cu polineuropatii periferice este de fizioterapie, pentru restaurare încurajarea a musculaturii afectate şi nervoase de memorie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări nervoase care afecteaza nervii mai multe la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates