Saturday, 23 Jun 18, 02.18.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Botulismul la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Botulismul la câini
Botulismul la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.26.16 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Clostridium botulinum la câini
Botulismul este o boala rara, dar grava paralizantă la câini, legate de ingestia de carne cruda şi a animalelor moarte. Tipic, simptome în termen de câteva ore până la şase zile după consumul de carne de animale rasfatat care este infectat cu Clostridium botulinum de tip C preformate neurotoxină. Aceasta neurotoxina cauze de raspandire slăbiciune, incepand cu picioarele din spate şi crescător de trunchi, Picioarele din faţă şi gât. Paralizia de toate cele patru membre este simptomul următor.
Câini, în general, sunt rezistente la efectele mai severe de Clostridium botulinum de tip C. Câini uşor afectat recupera într-o perioadă de câteva zile cu tratament de susţinere. Totuşi, câinii cu dificultăţi de respiraţie va cere o monitorizare de terapie intensiva. În cazurile severe, paralizie pot afecta capacitatea de a respira uciderea animalului afectat.
Simptome si tipuri de
Slăbiciune bruscă de raspandire începând din picioarele din spate şi crescător de trunchi, Picioarele din faţă şi gât
Slăbiciune severă în a tuturor celor patru picioare sau paralizie a tuturor celor patru membre (care apare de obicei în cadrul 12 a 24 ore de la debutul)
Cauze
Clostridium botulinum tip C preformate neurotoxinei, consumate în carcaselor de animale moarte, sau în alimente nepreparate sau stricat
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi contactul cu carne stricată sau animale moarte.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet al cainelui tau, cu teste standard, inclusiv un profil de sânge chimic, hemoleucograma completă şi urinei. De sânge va fi, de asemenea, luate pentru a testa pentru toxina botulinica în ser. De asemenea, medicul veterinar poate să ia o mostra de scaun sau voma pentru a testa pentru toxina. X-raze de pieptul cainelui pot fi luate pentru a verifica starea de sănătate a plămânilor şi tractului digestiv superior, astfel cum aceasta toxina poate provoca paralizie a muschilor respiratori.
Tratament
Medicul veterinar va trata câinele dumneavoastră în funcţie de cât de sever sau moderat este afectat de toxina botulinica. Dacă este o reacţie uşoară, cainele poate fi temporar internat in spital si tratat cu un cateter urinar şi hrănirea intravenoasă. Totuşi, în cazul în care câinele dumneavoastră este grav afectat şi are probleme de respiraţie din cauza paralizie a muschilor respiratori, acesta va avea nevoie de monitorizare închide într-o unitate de terapie intensivă. În aceste condiţii,, cainele tau va avea un tub plasat stomac pentru hrănire şi va fi cuplat la un ventilator pentru a asista respiraţie sale.
Indiferent de gravitatea, totuşi, un tip de antitoxina C va fi dat la cainele dvs. pentru a neutraliza toxina botulinica şi pentru a preveni de recuperare progression.Complete are loc de obicei peste 1 a 3 săptămâni.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Botulismul la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates