Tuesday, 19 Jun 18, 04.38.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Botflies (Viermi) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Botflies (Viermi) la câini
Botflies (Viermi) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.28.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cuterebrosis la câini
Muştele de Cuterebra genul se gasesc in cele doua Americi, în cazul în care acestea sunt paraziti obligatoriu de rozătoare şi iepuri. Numit botflies, ele proliferează de stabilire a ouălor pe firele de iarbă, sau în cuiburi, în cazul în care eclozează, larvele eliberarea că târăsc pe pielea de pe gazdă care trece. Viermi mici introduceţi un orificiu organism, migreaza prin diferite ţesuturi interne, şi să facă în cele din urmă drumul lor spre piele, în cazul în care doresc să se stabilească într-un ciripit (un nodul mic în piele). Larve mature, care poate fi un lung inch, apoi picătură din gazdă rozătoare sau de iepure şi fi pupă în sol.
Câini deveni infectat cu o larvă botfly când vin în contact cu un fir de iarbă, care are un vierme pe ea. Mişcarea câine împotriva fir de iarbă stimuleaza vierme să se strecoare pe câine. Vierme apoi târăşte în jurul valorii de pe câine până când se găseşte un orificiu în care să introduceţi.
În Statele Unite de nord. Boala este sezonieră, cu cele mai multe cazuri apar la sfârşitul verii şi începutul toamnei atunci când linie adulţi sunt active. Sezonalitatea este mai puţin determinată în zone cu temperaturi mai calde, în cazul în care zboara sunt activi prin perioade mai lungi de ani.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Cuterebra infecţie pot fi prezentate de către warbles sub suprafaţa pielii, sau cainele poate arata semne asociate cu migrarea larvele in tesuturile lor. Simptomele pot include semne respiratorii, semne neurologice, oftalmic (ochi) leziuni, sau larvele menţionate mai sus sub piele.
Simptomele respiratorii:
Tuse
Febră
Scurtarea respiraţiei
Simptome neurologice:
Ameţeală
Circling
Paralizie
Orbire
În poziţie culcată
Oftalmic simptome:
Accidentări (cauzate de larve în globul ocular)
Cutanate simptome:
Lump în piele care conţin vierme, de asemenea, numit un ciripit; va exista o deschidere ridicată în bloc, astfel încât vierme pot respira
Cauze
Locurile cele mai probabil pentru cainele dvs. pentru a dobândi acest parazit sunt în medii în care înfloreşte botfly: zonele ierboase în cazul în care există populaţii adecvat de rozătoare şi iepuri. Chiar şi câinii fără acces la aer liber, cum ar fi puii nou-născuţi, pot fi infectate de la larvele de adus acasa pe blana mamei.
Diagnostic
Medicul veterinar va dori să ia în considerare următoarele condiţii înainte de diagnosticul pozitiv de o infectie care se face cuterebra. Simptomele respiratorii vor fi evaluate pentru alergii, şi pentru paraziţi alte posibile, ca lungworms, sau viermi alte migratoare care utilizează tractului respirator ca o trecere. Condiţii care pot produce simptome similare neurologice, dar sunt de mai grave consecinţă, va trebui să fie exclusă înainte de începerea tratamentului este dat pentru o infecţie cuterebra. Aceste condiţii includ rabie, răpciugă, si inima viermi. Daca animalul tau are leziuni pe ochi, poate exista o infestare parazitară mai grave larvar, una care poate duce la orbire permanentă, care trebuie să fie exclusă.
Cel mai clar indiciu de o infectie este cuterebra, desigur, un ciripit sub piele, caz în care medicul veterinar va fi în măsură să determine rapid dacă este botfly.
Prevenirea
Nu pare a fi orice imunitate prelungită la infestarea cu; un caine poate dezvolta leziuni ale pielii, de mai mulţi ani la rând. Aplicarea preventive heartworm lunar, purici de control dezvoltare de produse, sau cu purici de actualitate şi tratamente de căpuşe pot împiedica, fie de la viermii în curs de dezvoltare în câine, sau poate ucide viermii înainte ca acestea să aibă timp pentru a obţine acces la un orificiu de intrare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Botflies (Viermi) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates