Tuesday, 19 Jun 18, 04.55.26

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Prostata la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Prostata la caini
Prostata la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.30.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hiperplazie benignă de prostată (BPH) la câini
Prostata este singurul sex glanda accesoriu în câine. În intacte (non-castrati) câini această glandă creşte în dimensiune şi greutate cu inaintarea in varsta. Aceasta este cea mai frecventa afectiune a prostatei la câini mai vechi de şase ani şi este un fenomen normal de imbatranire. Acesta nu este neapărat o condiţie pune viaţa în pericol de la sine, dar poate duce la un caine fiind mai predispuse la alte tulburări, împreună cu acest site câine foarte inconfortabil.
Hiperplazie benignă de prostată (BPH) la câini este o proliferare a celulelor mediată hormon care este frecvent observate la câini de la vârsta de mijloc mai departe. Aceasta conditie afecteaza glandele si tesuturile conjunctive ale prostatei, cauzând umflarea a glandei prostatei, care apoi apasa pe rect, face canalul mai mici şi defecatie dureroasa pentru câine.
HBP se datorează unei creşteri de vârstă asociate în estrogen în prostată. A raportului intre estrogen si androgen raportului se crede de a contribui la dezvoltarea HBP la câinii mai mari, atât ca estrogeni si androgeni sunt necesare pentru extindere de prostată semnificative să apară.
Efectele clinice ale HBP sunt minime sau absente în cele mai multe câini, dar in cazurile cronice, HBP poate face prostata mai predispuse la infectii de la nivelul tractului urinar şi dezvoltarea ulterioară a prostatitei bacteriene.
Tipuri de
Prostatita / abces de prostata
Glanda prostatei si tractului urinar de câini normali intacte sunt medii sterile; creşterea microbiană în cadrul prostată este inhibată de un factor antibacterian de prostată. Prostatita, inflamaţie a prostatei, apare de obicei în asociere cu infecţie bacteriană, şi pot fi acute (bruscă şi severă) sau cronică (pe termen lung). Prostatita bacteriana poate progresa la formarea de abcese. Acesta este asociat cu HBP, datorită unei modificări a arhitecturii de prostată. Concomitentă bacteriene ale tractului urinar infecţie nu este întotdeauna remarcat cu prostatita bacteriana.
Chisturi de prostata
Chisturile de prostata poate fi primară sau secundară pentru hiperplazie, cancer, sau inflamaţie. Chisturi multiple pot fi asociate cu HBP şi metaplazie scuamoasa (schimbarea de tip de celula la altul). Metaplazie scuamoasa apare cu expunerea la estrogen sau cu o modificare în estrogen:androgen raportului. Estrogenul converteşte epiteliu de prostată la un tip scuamos stratificat, şi ocluzie ulterioare conductă contribuie la formarea de chisturi.
Chisturi Paraprostatic (lichid-umplut saci constatat adiacente la prostata) sunt anexate la prostata, marginita de celulele pielii, care emana o secretie, şi sunt variabile în mărime. Chisturile mai mari care conţin colagen in exces si conopida-cum ar fi extensii osoase nu sunt mai puţin frecvente, dar ele sunt aproape întotdeauna sterile.
Prostata neoplazie (cancer)
Adenocarcinom de prostata (un cancer care provine din tesutul glandular) este cel mai frecvent raportate sub forma de HBP. Alte tipuri de tumori includ fibrosarcom (unei tumori maligne derivate din ţesut conjunctiv fibros), leiomiosarcom (un cancer al celulelor musculare netede), şi carcinom cu celule scuamoase (o tumora maligna a celulelor pielii). Prostată carcinoamele cu celule de tranzitie de obicei provin din uretrei prostatice, mai degrabă decât de prostata în sine.
Incidenţa neoplaziilor prostatice la câini intactă faţă de castrat este similară. Adenocarcinom de prostata, o forma maligne de crestere anormala de celule, nu este asociat cu hiperplazie benignă. Metastaze osoase apare la mai mult de o treime din cazuri adenocarcinom de prostata, de obicei, la oasele pelviene din apropiere şi înapoi oase.
Incidenţa HBP este mare în non-castrarea câinilor. De cinci ani, 50 la suta de caini intacte prezintă dovezi histologice de HBP. Incidenţa reală a prostatitei se cunoaşte, dar este considerat mai frecvente în practica veterinară. Totuşi. Incidenţa de neoplazie este scăzută; carcinoamelor sunt raportate la 0.29-0.60 la populaţia câine. Chisturi de prostată la câini intactă, în general, apare înainte de vârsta de patru ani de. Cancer de prostată, în general, se produce mai devreme de zece ani.
Simptomele
Boala de prostata - generale
Asimptomatice
Tenesmele (constipaţie)
Bloody uretral de descărcare de gestiune
Reducerea la urinare sau defecare
Strang Uria (strecurat de a anula)
Hiperplazie benignă de prostată
Hematuria
Hematospermia
Prostatita - acută
Sistemice boală (vărsături, letargie, inapetenţă, scădere în greutate)
Purulente uretral de descărcare de gestiune
Piurie
Hematuria
Infertilitate
Stiff picioare mers
Prostatita - cronică
Infectii recurente / cronice ale tractului urinar
Hematuria
Stiff Tait
Infertilitate
Chist de prostata
A se vedea descrierea de tip pentru HBP (mai sus)
Dacă asociate cu infecţia se vedea prostatita
Prostata neoplazie
Vlăguire
Dyschezia (defect reflex de defecatie dureroasa-defecare)
Dificultate în mişcare cu membrele din spate
Lumbosacral durere (dureri de spate, între coaste şi pelvis)
Cauze
BPH
Masculi de reproducţie Intact
Peste cinci ani
Prostatita
Infecţii ale prostatei
Peste cinci ani
Scuamoase metaplazie
Administrarea de estrogen
Celulelor tumorale
Chisturi Paraprostatic
O chisturi care are loc în ţesuturile înconjurătoare prostata
Peste vârsta de opt ani
Prostata neoplazie
Nici o asociere între statutul de intact sau non-intacte
Peste zece ani
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii dog's dvs. de conducere până la debutul simptomelor. Iniţial, standard de teste de laborator va include mai multe date de sânge complet, chimice de sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Deoarece există atât de multe cauze posibile pentru această afecţiune, medicul veterinar va utiliza diagnosticul diferenţial. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător.
Medicul va examina cu atenţie câinele dumneavoastră şi să facă unele estimări preliminare bazate pe examenul fizic. Totuşi, metoda preferată pentru a uita la prostată este de ultrasunete, astfel încât rezultatele acestor imagini va oferi o mare parte din informaţiile de medicul veterinar trebuie să facă un diagnostic. În plus,, x-ray imagistica pot fi folosite pentru a colecta informaţii care nu este evidenţiat de ultrasunete. Probe de cultură de la nivelul tractului urinar vor fi luate pentru analiză, precum şi a materialului seminal, şi în cazul în care o masă de ţesut, sau tumora, se găseşte, medicul dumneavoastră vă poate efectua, de asemenea, o biopsie pentru a defini masa.
Tratament
Pentru hiperplazie benigna de prostata, Tratamentul este indicat numai pentru câini simptomatic. Castrarea este tratamentul de alegere pentru animale de reproducţie, cu nici o valoare, şi acest lucru ar trebui să rezolve în mod eficient problema.
Totuşi, în cazul în care câinele este valoros în scopuri de reproducere, medicamente pot fi folosite pentru a reduce temporar dimensiunea a prostatei, astfel încât câinele poate fi funcţională. Acest tratament este de obicei folosit doar pentru a reduce semnele clinice, astfel încât cantităţi suficiente de material seminal pot fi colectate şi îngheţate pentru o utilizare viitoare. Acesta nu este menit ca o terapie pe termen lung, şi fără tratament suplimentar de prostată va reveni la dimensiunea initiala opt săptămâni după întreruperea tratamentului. Veterinarul tau va recomanda probabil o dată pe castrare doze de material seminal dorite sunt stocate.
În cazul în care cauza este dovedit a fi o infectie bacteriana, antibioticele vor fi prescrise, bazat pe cultura specifice şi rezultatele sensibilitate. În cazul în care infecţia este cronică, antibiotice de alegere va fi conceput pentru a trata forma mai intens de infecţie. Castrarea este recomandată în cazul în care cursul de antibiotice nu se rezolvă de infecţie. În cazul în care diagnosticul este un chist, tratamentul va fi în funcţie de locaţia, tip, şi mărimea chistului. Din nou, castrare poate fi recomandată.
În cazul în care diagnosticul este cancer, de obicei, are metastaze până la data de diagnostic. Chimioterapia poate fi recomandabil, în funcţie de natura de cancer, dar este important să se ţină seama de faptul că nu există nici un tratament sau pe termen lung remediu pentru cancer. Scutire medicatie antialgica va fi prescris pentru a ajuta cainele pentru a face faţă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Prostata la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates