Thursday, 26 Apr 18, 19.14.49

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Extindere de prostată la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Extindere de prostată la câini
Extindere de prostată la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.31.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Prostatomegaly la câini
Prostatomegaly este o afecţiune în care glanda prostata este anormal de mare. Acest lucru este determinat prin palpare rectal sau abdominale, sau prin abdominale cu raze X sau ultrasunete imagistica de prostata. Extinderea poate fi simetric sau asimetric, dureroase sau nonpainful. Dimensiunilor prostatei normale variaza in functie de varsta, Organismul dimensiune, castrare statutul, şi rasa, astfel determinarea extinderii este subiectiv.
De extindere a glandei prostatei pot rezulta din proliferarea sau extinderea de celule epiteliale (celulele care linia de cavităţi şi suprafeţele de structuri pe tot corpul); celule pre-canceroase din prostata; sau de infiltrarea cu celule inflamatorii (g, prostatita acută şi cronică bacteriene şi abcese de prostată). Prostatomegaly este de obicei observat in varsta mijlocie la câinii masculi mai în vârstă.
Simptome si tipuri de
Asimptomatice (fara simptome)
Efortul de a defeca / constipaţie
Scaune Ribbonlike
Dificultate urinat
Cauze
Benign (inofensiv) extindere de prostată
Scuamoase metaplazie: modificări benigne în garniturile de prostată
Adenocarcinom: cancer care provine din tesutul glandular
Carcinom cu celule de tranziţie: tumora a vezicii urinare
Sarcom: cancer al tesutului conjunctiv sau de susţinere (os, cartilaj, deţine, muşchi, vaselor de sânge) şi ale ţesuturilor moi
Cancer care metastasizes (se raspandeste)
Prostatită bacteriană acută (inflamaţie)
Prostatită bacteriană cronică
Abces de prostata
Chist de prostata
Factorii de risc
Castrarea reduce riscul de extindere benigne de prostată şi prostatita bacteriana
Riscul de adenocarcinom de prostata este, totuşi, a crescut de trei ori la câini castraţi
Diagnostic
Deoarece există mai multe cauze posibile pentru această afecţiune, există, de asemenea, mai multe cai diferite de medicul veterinar poate avea în a face diagnosticul. Instrumente de diagnosticare alege medicul veterinar se va baza pe examinarea fizică iniţială. Ultrasunete este, de obicei instrumentul de alegere pentru a determina dacă prostata este mărită şi dacă există chisturi sau abcese asupra prostatei. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, si o analiza de urina pentru a determina dacă o infecţie, bacterii sau alte, este implicat. Celulele albe din sânge în urină, sau în lichidul seminal, între timp, ar indica o infectie a vezicii urinare sau ale tractului urinar.
O examinare de lichid prostatic, obţinut prin ejaculare sau masaj de prostată poate furniza informaţii suplimentare despre starea de sânge şi dacă este prezenta o infectie. Ultrasunete va fi folosit ca un ajutor vizual pentru ghidarea un ac fin pentru a prostatei, în scopul de a atrage fluide şi / sau a tesutului celular pentru biopsie. Acest proces este cunoscut ca aspiratie cu ac fin.
Tratament
Cursul de tratament medicul veterinar prescrie va varia în funcţie de cauza care stau la baza prostatomegaly. Castrarea chirurgicală este indicat la câini simptomatic cu extindere benigne. Acut (bruscă şi severă) infecţie, cu prostatita bacteriana (inflamaţia prostatei), va fi, de obicei rezolvate cu medicamente antimicrobiene.
Drenaj chirurgical este indicat pentru câinii cu prostată abcese sau chisturi mari de prostată.
Radioterapie externă poate oferi ameliorarea durerii la pacienţii cu carcinom de prostată. Medicamente de medicul veterinar prescrie vor fi adaptate la nevoile specifice ale cainelui tau.
Administrare
Medicul veterinar va dori sa efectueze radiografii suplimentare ecografie abdominală sau de prostată pentru a evalua dacă tratamente sunt de lucru şi se înregistrează progrese. Urină şi culturi de prostata, de asemenea, lichidul va fi efectuat pentru a evalua dacă tratamentul antimicrobian este de lucru la pacienţii cu prostatita bacteriana.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Extindere de prostată la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates