Thursday, 26 Apr 18, 18.52.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Hiperplazie benigna de prostata la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hiperplazie benigna de prostata la câini
Hiperplazie benigna de prostata la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.31.57 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hiperplazie benigna de prostata la câini
Prostata este o parte esenţială a sistemului reproductiv masculin, secreta un lichid care conţine zaharuri simple, acid citric, calciu, şi o serie de enzime care lucreaza pentru a echilibra şi pentru a proteja lichidul seminal, complicitatea în motilităţii sale şi supravieţuirea astfel incat sa poata fertiliza un ovul viabil.
Hiperplazie benignă de prostată (BPH) este o comună problemă legată de vârstă la câini. Hiperplazia, ca o condiţie medicală, este termenul orientativ utilizat pentru a descrie o crestere anormala a numarului de celule in nici un organ. În acest caz,, Glanda prostatei. În cazul în care condiţia este de natură benignă, de extindere a prostatei nu provoacă dureri în câine.
Această condiţie este frecvent observate la câini intacte în jurul valorii de 1-2 de ani. Incidenta de obicei creste cu varsta, care afectează un procent estimat de 95 la suta de caini in momentul in care ajunge la vârsta de nouă ani.
Simptome si tipuri de
Cei mai multi caini nu prezinta nici un simptom, la toate. În urma sunt câteva dintre simptomele posibile legate de această condiţie:
Descărcarea de gestiune sângeroase de la nivelul uretrei
Sânge în urină
Sânge în ejaculat
Dificultate în urinare
Dificultate cu defecare
Panglică cum ar fi scaune
Alte simptome pot fi prezente în cazul în care o infecţie sau carcinom de prostată (tumorale maligne) dezvoltă
Cauze
Legate de varsta; afecteaza de obicei cainii mai mari
Dezechilibrelor hormonale
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, cu eşantioane standard lichid luate pentru analize de laborator, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina.
Testele de laborator se va reveni frecvent rezultate pozitive de sânge în urină. Puroi sau bacterii pot fi, de asemenea, prezentă în cazul în care este prezenta o infectie. Medicul veterinar va lua o mostră de lichid de prostată prin ejaculare sau prin masaj prostatic, care poate arăta prezenţa de sânge. Teste suplimentare de diagnosticare va include X-ray si imagistica ecografie, care va ajuta medicul veterinar pentru a determina dimensiunea a glandei prostatei, şi pentru a estima modul în care dimensiunea de prostată afectează cainele tau. Folosind ultrasunete ca un ghid, Probele pot fi, de asemenea, colectate direct de la glanda prostata pentru analiză.
Tratament
În cele mai multe cazuri nu este nevoie de tratament. Castrare este cea mai bună metodă pentru tratarea această condiţie - atât pentru a evita repetarea şi pentru a preveni condiţiile pe care ar putea încuraja un carcinom de a dezvolta. În acele cazuri în care castrarea nu este fezabilă, pot exista unele medicamente pe care medicul veterinar poate utiliza pentru a micsora glanda extinsă de prostată. Totuşi, reapariţie pot să apară în continuare după tratamentul medical.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hiperplazie benigna de prostata la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates