Tuesday, 24 Apr 18, 12.15.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamaţia prostatei şi abscessation la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţia prostatei şi abscessation la câini
Inflamaţia prostatei şi abscessation la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.32.37 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Prostatita şi abces prostatic la câini
Un abces de prostată este evidenţiată de un sac plin de puroi care pot duce la prostatită, care este o inflamatie a prostatei. Acest lucru este adesea rezultatul unei infecţii de lungă durată care a trecut nedetectate. Prostatita este împărţit în două faze: acut (devreme), şi cronică (mai târziu, mai departe în boală).
Prostatita acuta apare cu debut brusc de o infectie bacteriana in prostata. Ocazional, ruptura abces poate şi conţinutul său se va metamorfoza în cavitatea abdominală.
Prostatita cronica apare atunci când o infecţie de lungă durată a trecut nedetectate. Prostatita acuta poate duce, de asemenea, la prostatita cronica, cu simptomele iniţiale fiind pierdut.
Simptome si tipuri de
Brusc (Acut) Prostatita
Letargie / depresie
Lipsa poftei de mâncare
Strecurat de a defeca
Dificultate urinat
Febră
Durere în abdomen
Descărcarea de gestiune sângeroase din uretra
Stiff de mers pe jos de model
Pe termen lung (Cronic) Prostatita
Poate nu au nici semne detectabile
Cauze
Toţi câinii masculi sunt la risc pentru susţinerea prostatita; nu exista rase care sunt scutite de mai predispuse decat altele. Totuşi, câini cu varste cuprinse intre 7 a 11 ani sunt la risc mai mare de. Unii dintre factorii de risc pentru această condiţie sunt:
Bacteriile se deplasează de la pasajul urinar la prostata
Bacteriile de raspandire la prostata de la alte părţi ale corpului
Bacteriile de pe un site de raspandire rana la prostata
Prezenţa de testicule funcţionale (hormonale)
Extinsă de prostată
Antecedente medicale de administrare a hormonilor masculini sau hormonul feminin
Defectuoase a sistemului imunitar
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui şi antecedente medicale, detalii cu privire la debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii medicul veterinar cu privire la cauza principala a condiţiei. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv teste standard de laborator ca un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un electrolit panou, şi un sumar de urina. Aceasta este singura modalitate de a determina dacă organele sunt funcţionează corect, şi pentru a găsi factori, cum ar fi infecţii bacteriene, dovezi microscopice de sânge în urină, sau creşterea numărului de celule albe din sange, indicativ al organismului lupta cu o infectie.
S-ar putea fi sânge în urină. La câinii cu prostatita, ele pot sangera chiar şi atunci când nu urinare. Uneori, un caine afectat nu va urina la toate, sau vor apărea dureri in timpul urinarii. Fecalele pot apărea, de asemenea, plate şi / sau cainele poate fi constipat.
In timpul examenului fizic, medicul veterinar va introduce un deget in rectul cainelui tau pentru a palpa glanda prostatei. Daca cainele tau reactioneaza dureros, şi / sau extinsă de prostată se simte, biopsii va trebui să fie luate pentru un examen histopatologic, citologie şi cultură, sensibilitate şi de testare.
Tratament
În cazul în care cauza este prostatita bacteriana, cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat şi administrat antibiotice intravenos. Cainele tau pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu, dacă acesta este doar suferă de o forma usoara de prostatita cronică.
Castrarea poate scuti prostatita în cazul în care este hormonale la origine, ca si caini care nu au fost castrati sunt mult mai predispuse la acest tip de boală. Medicul veterinar vă poate prescrie, de asemenea, hormon de-blocarea medicamente pentru a reduce şansa de o reapariţie.
În cazul în care câinele dvs. suferă de o ruptura, abces de prostata, ar putea necesita o intervenţie chirurgicală după terapia cu antibiotice a stabilizat starea sa.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţia prostatei şi abscessation la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates