Friday, 22 Jun 18, 17.18.12

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Chisturi de prostată la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Chisturi de prostată la câini
Chisturi de prostată la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.33.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Chisturile din prostata
Chisturile de prostată în câine au mai multe asociaţii: modificări ale celulelor introdusă pe de schimbarile hormonale; chisturi de reţinere, în prostată, care sunt cavitating (capabil de a forma o cavitate în ţesut sau organ); fluid-filled lesions with a distinct capsule (sac, cum ar fi carcasa); şi paraprostatic (aproape la prostata) chisturi care sunt cavitaumplut cu lichid, leziuni cu o capsulă distinctapsule. Chisturi prostatice gamă in diametru de la câţiva milimetri la mai mult de 20 centimetri. Chisturile Paraprostatic apar, de obicei pe partea de sus şi alături de prostata, deplasarea vezicii urinare, sau la partea din spate a prostatei in pelvis. Aceste chisturi afectează câinii masculi intactă cu vârste cuprinse între doi şi doisprezece ani, cu câini de talie mare mai frecvent afectate decât câini de talie mică.
Simptome si tipuri de
Asimptomatice (fara simptome)
Letargie şi pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Distensie abdominală (umflătură)
Constipaţie, în cazul în care chist comprimă rect
Dificultate urinat, în cazul în care chist comprimă uretra
Uretral de descărcare de gestiune
Cauze
Benigna de prostata extindere
Hormoni androgenice
Hormoni estrogenici
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Mai multe boli ar putea considerare pentru aceste simptome, şi mai multe proceduri de diagnosticare vor fi utilizate pentru a determina exact ceea ce este le determină în cainele tau. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Fluid de prostata va fi adunate, fie prin ejaculare, sau prin masaj prostatic, , în scopul de a testa lichid pentru infecţia. Ultrasunete va fi folosit ca un ajutor vizual pentru ghidarea un ac fin pentru a prostatei, în scopul de a atrage lichidul din orice chisturi. Acest proces este cunoscut ca aspiratie cu ac fin.
Tratament
Chisturile în cadrul prostatei pot fi tratate cu medicamente; totuşi, medicul veterinar poate recomanda castrarea ca o modalitate de rezolvare a condiţiei şi prevenirea evenimente viitoare. Chisturile mari poate fi necesar să fie drenat cu ultrasunete de orientare înainte de medicament, în timp ce unele chisturi ar putea avea nevoie să fie îndepărtate chirurgical.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Chisturi de prostată la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates