Friday, 22 Jun 18, 17.20.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Depozite de proteine ​​în ficat (Amiloidoza) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Depozite de proteine ​​în ficat (Amiloidoza) la câini
Depozite de proteine ​​în ficat (Amiloidoza) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.34.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Amiloidoza hepatică la câini
Amiloidoza se refera la un grup de tulburari care au o trăsătură comună: depunerea patologice anormale de o proteina fibroasa numita amiloid in diferite tesuturi ale corpului.
Amiloidoza hepatică este depunerea de amiloid la nivelul ficatului. Acumularea de amiloid apare adesea secundar la o tulburare inflamatorie sau limfo-proliferativa. De exemplu, atunci când limfocitele, un tip de celule albe din sânge, sunt produse în cantităţi excesive, amiloidoza poate fi o reacţie la această condiţie. Sau, ea poate să apară ca o tulburare familiala. Câini cele mai afectate se crede ca au amiloidoza reactiva sau secundare afiliat cu o tulburare de primar care stau la baza inflamatorii. Amiloidoza familiala a fost descris în anumite rase de câini. Rasele cel mai frecvent afectate sunt câinii de rasă Beagle, shar peis, şi foxhounds.
Mai multe organe sunt de obicei implicate. Semnele clinice sunt de obicei asociate cu insuficienţă renală (rinichi) implicare. Sau poate fi asociată cu enzime hepatice mare, extinderea severă a ficatului, Tulburări de coagulare, ruptură de ficat care duc la hemoabdomen (de sânge în abdomen), şi / sau insuficienţă hepatică. Acumulare amiloid ficat este de multe ori insidios.
Anumite chinez shar-pei câini cu febra ciclice (cunoscut sub numele de sindrom febră shar-pei), Akitas cu febră ciclică şi inflamaţii multiple comune, şi Collie cu "sindromul Collie gri" sunt predispuşi la amiloidoză în curs de dezvoltare. Ele se dezvoltă de obicei, semne renală prima, deşi unele simptome de insuficienţă hepatică prima.
Simptome si tipuri de
Febră episodic şi jaretului umflate (Shar-peis)
Episodic în comun inflamaţie, durere, şi semne de meningită (Akitas)
Lipsa bruscă de energie
Anorexie (pierderea poftei de mâncare)
Poliurie si polidipsie (sete în exces şi urinare în exces)
Vărsături
Paloare
Lichid abdominal - de sânge sau lichid
Pielea gălbuie şi / sau a albului ochilor
Extinsă abdomen
Umflătură
Dureri articulare
Difuză pâine: cap de durere, şi disconfort abdominal
Cauze
Tulburări familiale imunitar / genetica
Infecţie cronică
Neutropenie ciclica (Collie gri sindrom)
Endocardită bacteriană (inflamaţie a stratului interior al inimii)
Inflamaţie cronică
Tumoare
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt afectate fiind, în principal. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, cu un profil de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina. Aceste teste de bază fluid sunt instrumente esenţiale de diagnostic pentru excluderea altor cauze de boală. Hemogramă completă va arăta orice anemie care ar putea fi prezent din cauza hemoragii interne sau de boală de lungă durată, sau poate indica infecţie. Acest profil chimic de sânge pot arăta renale şi hepatice anomalii, şi analiza de urina poate arăta boală renală.
Un profil de coagulare ar trebui să fie, de asemenea, efectuate pe o proba de sange pentru a verifica functionalitatea ficatului. X-ray si imagistica cu ultrasunete poate dezvălui, de asemenea, anomalii de organe în cazul în care ar putea fi colectarea de amiloid. Dacă este necesar, unei intervenţii chirurgicale minore pot fi, de asemenea, efectuate pentru a colecta o probă pentru biopsie a ficatului şi / sau alte organe.
Câini cu umflarea articulaţiilor ar fi trebuit să robinete comune luate. Citologie - un examen microscopic al celulelor prezente în lichidul – din aceste probe pot fi efectuate pentru a confirma sau infirma prezenţa afecţiuni maligne în celule. Compoziţia de orice lichid care a construit până la nivelul abdomenului pot fi, de asemenea, analizate la laborator.
Tratament
Nu există nici un leac pentru amiloidoză, dar tratamentul de susţinere este foarte util. Transfuzii de sânge ar trebui să fie administrat în cazul în care câinele dumneavoastră a pierdut recent o multime de sânge, şi terapia cu fluide şi posibile schimbari dieta va trebui să fie întreprinse. Fiecare pacient ar trebui să aibă dieta sa adaptate pentru a se potrivi funcţia de organ care este în curs de cele mai afectate. Interventie chirurgicala poate fi necesară în cazul în care există un lob de ficat fracturat,.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Depozite de proteine ​​în ficat (Amiloidoza) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates