Monday, 23 Apr 18, 23.09.35

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Depozite de proteine ​​din organism la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Depozite de proteine ​​din organism la câini
Depozite de proteine ​​din organism la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.36.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Amiloidoza la câini
Amiloidoza este o afecţiune în care o substanţă ceroasa translucid - constând în principal din proteine ​​- depozitelor în organele de câine şi a ţesuturilor, compromite funcţiile normale. Această substanţă este denumită în continuare amiloid. Exces prelungită a acestei condiţii poate duce la insuficienţă de organ. Rinichi şi ficat sunt cele mai frecvent afectate, dar depunere amiloid poate avea, de asemenea, loc în alte organe, precum şi pot avea cauze multiple. Există câteva dezacorduri cu privire la faptul amiloid cauzele condiţie bolnave sau dacă acesta este depus în organele ca urmare a unei condiţii preexistente bolnave.
La câini simptomele clinice sunt de obicei legate de depunere amiloid in rinichi. Nr implicare genetic a fost stabilit, dar amiloidoză familială este cunoscută pentru a avea loc în limba chineză Shar-peis, Beagle, şi engleză ogar de vânătoare englezesc.
Simptome si tipuri de
Deoarece amiloid pot depozita în diverse organe, simptomele pot varia în legătură cu organul în care amiloid a fost depus. Simptomele vor varia, de asemenea, cu suma de amiloid depuse, şi reacţia organului de depunere amiloid. La câini, organul cel mai comun în care depunerea amiloid este vazut este rinichi. Totuşi, în Chineză shar-peis, hepatice pot fi, de asemenea, implicate. În urma sunt unele dintre simptome observate la câini afectate cu amiloidoză:
Lipsa poftei de mancare
Slăbiciune
Letargie
Creşterea sete şi urinare
Scădere în greutate
Vărsături
Diaree (neobişnuit)
Ascită (acumulare de lichid în abdomen)
Edemul la site-uri diferite organism, în special la nivelul membrelor
Febră
Umflarea articulaţiilor
Deshidratare
Icter (în caz de implicare hepatice )
Cauze
Infecţii cronice
Inflamaţie cronică
Infecţii parazitare
Boli mediate imun
Lupus eritematos sistemic (LES)
Neoplazia (tumoare)
Familie (g, în Chineză shar-pei, câine de vânătoare, şi Engligh ogar de vânătoare englezesc)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv o istorie de fundal şi debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua o examinare detaliată fizic, inclusiv un profil de sânge, chimice de sânge profil, complet de sânge conta, şi un sumar de urina. Aceste teste pot furniza informaţii cu privire la funcţia de organe şi să ofere informaţii importante despre complicatiile care apar sunt din cauza acestei boli. Testele de urina sunt importante în cazul în care rinichii sunt afectate de depunere amiloid. Medicul veterinar va lua, de asemenea imagini de raze X şi de a folosi ultrasunetele pentru a determina caracteristicile structurale ale rinichilor şi în cazul în care orice anomalii stabilesc. În cele mai multe cazuri, un diagnostic este confirmat prin examinarea tesutului care au fost colectate în timpul unui rinichi biopsie.
Tratament
Daca cainele are o problemă renală cronică şi se confruntă cu insuficienţă renală, medicul veterinar va sfătui admiterea la spital pentru a rezolva deshidratare şi stabiliza câine. Dacă o cauza se dovedeşte a fi responsabil, aceasta va fi tratată corespunzător. Pacienţii în insuficienţă renală necesitat tratament medical extensiv şi de management pentru o perioadă lungă de timp. Medicul veterinar va elabora un plan de terapie pentru cainele dvs. şi vor prescrie medicamente în funcţie de severitatea bolii si de prezenta altor boli sau complicaţii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Depozite de proteine ​​din organism la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates