Saturday, 23 Jun 18, 17.28.03

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Defecare dificil şi sânge în scaun, în câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Defecare dificil şi sânge în scaun, în câini
Defecare dificil şi sânge în scaun, în câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.37.58 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dyschezia şi hematochezia la câini
Dyschezia şi hematochezia sunt boli ale sistemului digestiv şi intestinal; ambele sunt vizibile prezentari a unei boli subiacente care cauzeaza inflamatia sau iritarea rectului sau anusului.
Dyschezia este o afecţiune în care defecare este extrem de dificil sau dureros, şi hematochezia este symptomized de sânge roşu strălucitor în scaun. Hematochezia poate fi, de asemenea, concomitent cu boli de colon.
Simptome si tipuri de
Plângând şi scâncet în timpul defecare
Strecurat de a defeca
Incapacitatea de a defeca
Mucoaselor, sângeroase diaree
Fecale greu
Diaree
Noduli din jurul anusului
Drenare tractate puroi in jurul anusului
Anusul este blocat de saltele de păr şi / sau materii fecale
Cauze
Rectal / anal boală
Strictura sau spasm
Anal sac abces sau inflamaţie
Tractate Golirea jurul anusului
Rectala sau anal corp străin
Anusul este blocat de saltele de păr şi fecale
Rectul este agăţat din anus
Traumele - muscaturi, etc.
Rac
Polipi rectală
Cutaneo-mucoase lupus eritematos (o boală imunitar)
Boala colonului
Rac
Idiopatică megacolon (boală de cauze necunoscute, în cazul în care colon se extinde cu fecale în loc de eliberare a fecale în mod normal)
Inflamaţie
Boli inflamatorii intestinale
Infecţioase agenţi parazitare
Alergice colită
Constipaţie
Extra-intestinale Bolilor (în afara tractului intestinal)
Pelvisului sau membrelor posterioare fracturat
Boala de prostata
Perineal hernie (o hernie jurul anusului)
Rac
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina. În cazul în care o boală care stau la baza provoacă inflamaţie sau infecţie de orice parte a tractului intestinal, hemogramă completă ar trebui să arate această.
Medicul dumneavoastră vă poate utiliza, de asemenea, x-ray imagistica pentru a inspecta vizual spatiul abdominal. Aceasta metoda de diagnostic poate detecta multe dintre tulburări care afectează tractul digestiv, inclusiv corpurile straine la nivelul stomacului sau a tractului intestinal, sau fracturi interne. O ecografie abdominala poate oferi vizualizarea chiar mai mare decat o radiografie, care să permită medicul veterinar pentru a detecta boala a prostatei, masele sau în partea inferioară a abdomenului.
Veterinarul tau poate utiliza, de asemenea, o altă procedură de util de diagnostic pentru a inspecta vizual spaţiul interior şi să ia o mostra de tesut pentru testele de laborator. O proctoscop sau colonoscopie, ambele din care sunt instrumente foarte subtiri care sunt proiectate pentru a fi ghidat în şi prin căi interne ale corpului - în acest caz, rect. Aceste instrumente au camere micro ataşat la sfârşitul anului, astfel încât medicul veterinar poate vedea spaţiul interior, şi care pot fi, de asemenea, echipat cu un instrument pentru luarea unei probe de tesut pentru biopsie. Aceste instrumente sunt utile mai ales pentru diagnosticul bolilor inflamatorii sau cancer.
Tratament
Cei mai multi pacienti cu dyschezia şi hematochezia pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu cu excepţia cazului în condiţie de bază este suficient de severe pentru a solicita tratament de susţinere. De exemplu, sângerare deshidratare sau interne vor trebui să fie aduse sub control înainte de continuarea tratării pot fi întreprinse.
Dilatarea cu balon poate fi utilizat pentru a ameliora stricturile al canalului intestinal. Această metodă se largeste canalul uşor şi treptat, cu ajutorul unui balon, , astfel încât fecale blocat poate fi eliberat.
Boli Rectoanal, cum ar fi Herniile de perineu (spaţiul dintre genitale şi anus), sau polipi rectoanal ar putea avea nevoie de corecţie chirurgicală. Medicul vostru veterinar poate prescrie antibiotice, de asemenea,, anti-inflamatorii medicamente , şi / sau laxative, in functie de cauza care stau la baza a bolii. Laxativele pot fi utilizate pentru a uşura defecare dacă boala este prezentă rectoanal.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Defecare dificil şi sânge în scaun, în câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates