Monday, 23 Apr 18, 19.37.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Reacţii dietetice la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reacţii dietetice la câini
Reacţii dietetice la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.38.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Reacţii gastro-intestinale la produsele alimentare în câini
Reacţii gastro-intestinale produse alimentare implica simptome clinice anormale la o dietă special. Un caine care se confruntă cu o reacţie alimentar este în imposibilitatea de a digera, absorbi, şi / sau utilizarea anumit produs alimentar.
Este important de menţionat faptul că aceste reacţii nu sunt cauzate de alergii alimentare, care implică o reacţie imună la o anumită componentă a unui regim alimentar. Totuşi, atât reacţii alimentare şi simptome de alergie parts comune, cauze, diagnosticare, şi chiar tratamente, acest site este o provocare pentru un medic veterinar participa la a face diferenţa între cele două.
Reacţii la o dietă special, sunt de multe ori din cauza unor cauze necunoscute, dar ele pot fi legate de un ingredient alimentar special,, aditiv, sau dietetice compuse. De asemenea, posibil este o reacţie la efectele toxice ale unui contaminant anumit produs alimentar (e.g., Salmonella) sau la acest produs alimeg rasfatata (e.g., mucegai / ciuperci).
Câinii de orice vârstă, larg, sau gen pot fi afectate. Sensibilitate gluten a fost raportată la setteri irlandeză. Intoleranta la lactoza este o constatare comuna la câini adulţi.
Simptome si tipuri de
Simptomele pot apărea după adăugarea unui produs alimentar nou sau izvoare până la dieta cainelui tau. Simptomele clinice pot disparea în stare de repaus alimentar (sub supraveghere medicală) sau în termen de zile de la o schimbare de regim alimentar nou. Simptomele comune ale unei reacţii dietetice includ:
Diaree
Vărsături
Flatulence/abdominal gas
Lipsa poftei de mâncare
Scădere în greutate
Slaba creştere în greutate
Durere şi disconfort abdominal
Mâncărime / scarpinatul excesiv
Slab organism condiţie
Cauze
În cele mai multe cazuri de reacţii adverse dietetice, există o istorie a schimba dieta bruşte. Cainele poate fi, de asemenea, reacţionează la aditivii alimentari, Colorare, condimente, sau propilenglicol, etc. Alţi factori care stau la baza includ incapacitatea de a utiliza anumită componentă(cu) într-un produs alimentar şi de toxicitate datorită alimente contaminate şi / sau stricate.
Diagnostic
Medicul veterinar va lua un istoric detaliat şi cuprinzător de la tine, în special cu privire dieta câinelui. Diagnosticul de reacţii alimente poate fi o sarcina descurajatoare, ca există un număr de alte probleme de sănătate care poate produce un spectru de simptome similare. În plus, există alte tulburări care pot să apară cu intolerantele alimentare, complicând şi mai mult diagnosticul.
Testele de laborator includ o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Totuşi, Rezultatele acestor teste sunt de multe ori gasit normale în cazul în care nici o alta boala care stau la baza este prezent. Teste suplimentare pot fi necesare pentru a exclude alte boli care pot provoca simptome similare la câini.
Procedura cea mai practicată pe scară largă de diagnostic implică manipularea dietetice de câine afectate. In cadrul acestei proceduri se fac eforturi pentru a afla vinovat specifice în dieta. Acasă-gătite diete sau regim alimentar planuri speciale cu ingrediente minime sau aditivi sunt utilizate iniţial. Acest lucru se poate face mai uşor la stabilirea componentei problematice dietetice în câine individuale. Tipic, în termen de câteva zile de simptome clinice, noua dieta va începe la îmbunătăţirea aceşti pacienţi. După o ameliorare a simptomelor clinice, a fost confirmat, medicul veterinar va încerca să găsească ingredient special dietetice prin utilizarea diferitelor ingrediente alimentare.
Veterinarul tau poate utiliza, de asemenea, endoscopie, o metodă în care o camera video mica, care este ataşat la un tub flexibil este introdus în spaţiul real să fie examinat. În acest fel, structura internă a intestinului poate fi atent examinate, şi va permite medicului dumneavoastră să ia o mostra de tesut de la nivelul intestinului pentru testele de laborator. Abdominală Razele X pot fi, de asemenea, utilă în excluderea altor boli care pot determina simptome similare clinice.
Tratament
Câini cu vărsături severe, diaree, sau alte simptome clinice, pot necesita spitalizare pentru administrarea de lichide intravenos, Antibiotice, şi de susţinere îngrijire. În majoritatea cazurilor,, cainele nu are nevoie de spitalizare.
Piatra de temelie a unui plan de tratament de succes este în identificarea componentei ofensatoare alimentare şi excluderii sale din dietă. În cazul în care componenta de problematice dietetice nu pot fi identificate, medicul veterinar va sugera şi vă ajută să planific o dietă de excludere nutritional complet. O metodă de încercare şi eroare poate fi angajat în cazul în care un diagnostic de confirmare nu poate fi atins. Medicul veterinar va elabora un plan de a include sau exclude o anumită componentă dietetice şi monitorizarea răspunsului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Reacţii dietetice la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates