Tuesday, 24 Apr 18, 08.56.15

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sânge în urină la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sânge în urină la câini
Sânge în urină la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 13.42.59 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hematuria la câini
Hematuria este o afecţiune care provoacă sânge să cadă în urină, şi care pot indica un proces serios boli subiacente. Familial hematuria (o afecţiune în care sânge în urină se execută în anumite familii de animale) este, de obicei implicat în câini tineri, în timp ce cancerul este cauza de obicei la câinii mai mari. Femelele sunt la risc mai mare pentru infectii ale tractului urinar care conduc la sânge în urină decât sunt bărbaţi.
Simptomele
Simptomele includ hematuria sânge în urină, un semn, în sine,. Red-o nuanţă Urina, cu sau fără trecerea frecventă anormală de urină va fi evident. La pacienţii cu cancer, o masă poate fi palpat în timpul examinării fizice. La câinii masculi o glanda prostatei şi / sau dureroase pot fi resimţite în timpul examinării fizice, şi dureri abdominale va fi evidentă la unii pacienţi.
Pacienţii cu o tulburare de coagulare a sângelui pot prezenta cu hemoragii cutanate subdermal, condiţiile cunoscut sub numele de peteşii şi echimoze, care apar ca vânătăi. Aceste pete decolorate vor fi indicate de către vs, purpurie, non-patch-uri ridicate pe piele.
Cauze
Cauze sistemice sunt, în general, din cauza coagulopatii (coagulare)
Număr scăzut de trombocite sau trombocite în sânge (o afecţiune cunoscută sub numele de trombocitopenie)
Boli ale tractului urinar superior sunt cauzate de inflamarea vaselor de sânge (cunoscut sub denumirea de vasculită)
Ale tractului urinar superior - rinichi si uretere:
Structurale anatomice sau boală, cum ar fi boli de rinichi chistica si boala de rinichi familiale
Boli metabolice, cum ar fi pietre la rinichi
Neoplazia
Boli infecţioase
Nefrită
Idiopatică cauze
Trauma
În tractului urinar inferior:
Boală infecţioasă
Boală inflamatorie la rinichi
Necunoscut cauza
Trauma
Tractului urinar inferior - vezicii urinare si uretra:
Probleme structurale sau anatomice, cum ar fi malformaţiile vezicii urinare sunt implicate în aducerea pe hematurie
Cauze metabolice, cum ar fi pietre, sunt posibile,
Neoplazia
Boală infecţioasă (cum ar fi bacteriene, fungice, şi boli virale):
Idiopatică cauze
Trauma
Hematurie Chimioterapia poate provoca
Necunoscut cauza
Trauma
Probleme care implică organele genitale include condiţii metabolice:
Ciclu de căldură, sau estru
Neoplazia
Cancer sau tumori
Boala Iinfectious, cum ar fi de la bacterii şi ciuperci
Boala inflamatorie
Trauma
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt cauzează simptome secundare. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, cu un profil complet de sânge, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. La câinii masculi, examinarea unui eşantion ejaculare va ajuta la identificarea bolilor de prostată.
Diagnostice diferentiale pentru sânge-o nuanţă de urină va include alte cauze pentru urină decolorată. Comună reactiv teste de urina pentru benzi de sânge sunt proiectate pentru a detecta celulele rosii din sange, hemoglobină, sau proteine. Dieta va fi, de asemenea, luate în considerare. Dacă sunteţi completarea dieta câinelui dumneavoastră cu vitamine sau ceva diferit de la un regim alimentar regulat kibble, va trebui să împărtăşiţi acest lucru cu medicul veterinar, deoarece doze substantiale de vitamina C (populat ascorbic) poate determina rezultate fals-negativ rezultatele testelor strip reactiv.
Ecografie, radiografie, şi radiografie de contrast poate fi utilă în obţinerea unui diagnostic. În cazul în care leziunile de masă sunt indicate, o biopsie poate fi necesar pentru un diagnostic definitiv. O vaginoscopy la câini de sex feminin, sau o cistoscopie la câinii masculi va exclude neoplazie şi probleme ale tractului urinar inferior.
Tratament
Tratamentul hematurie va fi dependentă de bolile primare sau asociate, care sunt cauza principala pentru condiţia. Infecţii ale tractului urinar pot fi asociate cu o altă afecţiune care implică tractului urinar, cum ar fi cancerul, sau pietre ale tractului urinar (urolitiaza). Sau, hematuria poate fi cauzată de o condiţie care implică organismul în general, cum ar fi, cu o producţie excesivă de steroizi de către glandele suprarenale, sau diabet zaharat. O condiţie sistemic generalizata va trebui să fie tratate înainte de hematurie poate fi rezolvată.
Chirurgia poate fi indicată pentru cazurile cu pietre ale tractului urinar, neoplazie, şi leziunilor traumatice la nivelul tractului urinar. Transfuzii de sânge poate fi necesară în cazul în care câinele dumneavoastră are un grav scăzut numărului de celule roşii din sânge. Fluide vor fi folosite pentru a trata deshidratarea, şi antibioticele pot fi folosite pentru a trata infecţii ale tractului urinar si boli generalizate din cauza bacteriilor în sânge (bacteremia). Insuficienţă renală şi litiază renală poate necesita modificarea dietei de top a preveni recidiva.
În cazul în care câinele dvs. suferă de o tulburare de coagulare, Heparina anticoagulant poate fi folosit pentru a aduce sub control.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sânge în urină la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates